Fjernundervisning MBA, Kandidatuddanning i USA, Vermont, VT

Kandidat

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

En Master er et kandidat-niveau akademisk program, der tager omkring to år uden en bachelorgrad til at modtage. Master tilbydes i mange forskellige specialer, og afhængigt af skolen, kan de også blive tilbudt online eller personligt. Optjening en Master kan medføre øgede jobmuligheder for kandidater.

 

 

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Vermont er en af ​​de mindste stater i unionen, selv om det er kendt for sin barske individualisme. Staten er hjemsted for mange universiteter, der giver eleverne mulighed for næsten alle større og karrierevej tænkelige.

Fjernundervisning Søg her for MBA, Kandidatuddanning og executive kurser på skoler og universiteter i USA, Vermont, VT. Kontakt skolen her!

Læs mere

Føreren Af ​​miljølovgivningen Og Politik (MELP)

Vermont Law School
Online Fuldtid Deltid 1 - 5 år September 2018 USA South Royalton + 1 mere

MELP program er fokuseret på de politiske, videnskabelige og kommunikation aspekter af miljølovgivningen, med en ekstra vægt på økonomi og fortalervirksomhed. [+]

Vermont Law School Master of Environmental Law and Policy (MELP)

En kandidatuddannelse fra Vermont Law School handler om mere end juridisk teori. Ved at studere fortalervirksomhed, regler, lovgivning og markeder, vil du erhverve de nødvendige redskaber til at skabe en mere bæredygtig verden. Vermont Law kandidatgrader kan gennemføres i fællesskab med vores Juris Doctor program og online, og kan startes i efteråret eller foråret. De 30-kredit programmer giver dig mulighed for at vælge mellem mere end 50 kurser undervises af VLS 'verdenskendte fakultet. Programmer er designet til at være afsluttet i 12 måneder, men de studerende har op til fem år for at få deres grad. Administreres af Vermont Law School er højt respekteret Environmental Law Center, er MELP program med fokus på de politiske, videnskabelige og kommunikation aspekter af miljølovgivningen, med en ekstra vægt på økonomi og fortalervirksomhed. Den innovative pensum består af traditionelle lov tilbud og MELP-specifikke kurser i at skrive og fortalervirksomhed med henblik på at gavne kandidater i den offentlige og private sektor. Erfaringsbaseret læring muligheder med statslige og føderale agenturer, almennyttige organisationer og støttegrupper sikre, at du er klar til at komme videre i din karriere eller tage på en ny position. MELP Programmet er åbent for studerende på andre lovskoler, der ønsker at kombinere den grad med deres JD. Du kan fuldføre den dobbelte program ved at tage kurser i løbet af Vermont Law School Summer Session og engagere sig i erfaringsbaseret læring. Du kan også drage fordel af Vermont Law School Online læringsmuligheder.... [-]


Online Master Of Civil Engineering

Norwich University Online Programs
Online Fuldtid 18 måneder September 2018 USA Northfield

Få karriereveje er lige så vigtige som civilingeniør, når det kommer til at skabe fremtiden for den moderne civilisation. [+]

MASTER OF CIVIL ENGINEERING - ONLINE

Få karriereveje er lige så vigtige som civilingeniør, når det kommer til at skabe fremtiden for den moderne civilisation. Civilingeniører er afgørende for at støtte og forbedre aldrende infrastruktur, udvikle nye strukturer og vedligeholde miljøstandarder for optimal bæredygtighed.

Norwich er det første private universitet i USA, der tilbyder et civilingeniørprogram. Derfor tilbyder dette program dig en lang, dokumenteret succeshistorie samt nutidens relevans. Curriculum er udviklet i overensstemmelse med anbefalinger fra American Society of Civil Engineers (ASCE) og blander civiltekniske tekniske kompetencer med forretningsforvaltning principper og projektledelse fundamentals. Den omfattende læseplan vil give dig viden om effektivt at styre projekter fra design til implementering. Vores læringsmodel kombinerer relevant teori med real-world applikation for øjeblikkelige resultater.... [-]