MASTERSTUDIES.DK

Master USA - Master i USA

De Forenede Stater er en smeltedigel af etniciteter, nationaliteter, racer, klasser, og udtalelser, og med et stort antal udenlandske studerende i Master grad i USA programmer over hele landet, er USA et vidunderligt sted at yderligere din uddannelse. Uanset hvor du ender i dette store nordamerikanske land, vil du finde top-kvalitet skoler med uendelige muligheder for at studere, fra store storbyområder byer til mindre byer.

Undersøgelsen programmer for en kandidatgrad i USA er langt fra top-notch business programmer til fremragende Fine Arts grader. Nogle af de populære emner for en kandidatgrad i USA er offentlige administration, teknik, Statskundskab, Psykologi, Uddannelse, internationale anliggender, Socialt Arbejde og Business. For en Master Degree i USA, kan fuldtidsstudierne være udfyldt på et eller to år, mens deltids-og fjernundervisning optioner længere tage afhængigt af den studerende, universitetet, og særprogrammet.

At starte din søgning efter en kandidatgrad i USA, tage et kig gennem indstillingerne nedenfor, eller indsnævre din søgning ved hjælp af søgefelterne ovenfor.

resultater fundet Filter

Master of Finance

Rady School of Management
på universitet Fuldtid 12 - 15 måneder Kontakt skolen USA San Diego

Rady School er i en unik position at tilbyde en Master of Finance, der understreger kvantitative metoder, empiriske arbejde og økonomiske økonometri. UC San Diego har en rig tradition i empiriske og teoretiske økonometri. Nogle af de mest anvendte empiriske modeller udviklet sig fra forskningen fra UC San Diego fakultet. Vægten på strenge empiriske data-drevne metoder adskiller Rady School's Master of Finance fra programmer med speciale inden for økonomi.

MTECH Master of Technology

Kent State University - College of Aeronautics and Engineering
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid 33 timer Kontakt skolen USA Kent + 1 mere

Master of Technology grad tilbyder en læseplan, der giver eleverne avancerede tekniske og ledelsesmæssige viden og færdigheder, der opfylder behovene hos den tekniske arbejdsstyrke inden for industri og erhvervsliv. Programmet giver eleverne fleksibilitet i valg af kursus for at imødekomme de forskellige krav til karriere i hurtigt skiftende felter inden for business, teknik og teknologi.

Master of International Business (MIB)

Hult International Business School
på universitet Fuldtid 1 år August 2020 Det Forenede Kongerige London USA Cambridge San Francisco Forenede Arabiske Emirater Dubai Kina Shanghai New York Boston + 9 mere

Baseret på vores prisvindende MBA pensum, vil Hult etårige Master of International Business program hjælpe dig med at få et globalt perspektiv af finansiering, marketing, drift, økonomi og strategi.

Master of Architecture

Thomas Jefferson University
på universitet Fuldtid 2 - 3 år Januar 2020 USA Philadelphia

Jefferson Master of Architecture Programmet er et første-professionelt kandidatuddannelse program designet til at forberede eleverne til professionel arkitektonisk praksis gennem udvikling af bæredygtige design og teknologi færdigheder, viden om projektledelse og samarbejdsmæssige erfaringer i et tværfagligt miljø.

Mester i international sport management (ms)

SUNY Cortland
på universitet Fuldtid 3 semestre September 2019 USA Cortland

Dette program er designet til studerende interesseret i at arbejde i international sport, enten uden for USA eller med de internationale sportsorganisationer inden i USA, og som er interesseret i at tage klasser på campus i en traditionel klasseundervisning indstilling.

Masters of Public Administration

University of Miami College of Arts and Sciences
på universitet Fuldtid Deltid Januar 2020 USA Miami

Masters of Public Administration programmet søger at levere den højeste kvalitet graduate uddannelse for nuværende og potentielle embedsmænd på alle tre områder af offentlig service: offentlige myndigheder, nonprofit organisationer og private leverandører. Programmet stræber efter at opnå lokal, statslig og national fremtrædende gennem en moderne læseplan, nyskabende instruktion, videnskabelig og anvendt forskning og service til vigtige interessenter. Dette program tilbydes både personligt og fuldt ud online.

Master of Finance

University of Maryland College Park
på universitet Fuldtid 9 - 20 måneder Kontakt skolen USA College Park

Master of Finance program vil introducere dig til nogle af de øverste sind i økonomi i dag. Vores fakultet er konsulenter til store finansielle institutioner, multinationale selskaber og offentlige myndigheder.

Master of Science i finansiel analyse - STEM Program

University of San Francisco - School of Management
på universitet Fuldtid Deltid 18 - 22 måneder Kontakt skolen Taiwan Taipei + 1 mere

Master of Science i finansanalyse (MSFA) ved University of San Francisco er fokuseret på at opbygge ekspertise inden for investeringsanalyse og ledelse.

Master of Education

Carthage College
på universitet Deltid Kontakt skolen USA Kenosha

Carthage tilbyder en 38-credit Master of Education program med tre koncentrationsområder, samt licens spor i læsning, administration, specialundervisning og engelsk sprogindlæring. Gennem aftenstudier kan du tjene din M.Ed., tilføje yderligere undervisningslicenser eller færdiggøre kursusarbejde til personlig berigelse.

Master i Produktdesign og Udvikling Management

Northwestern University Master of Product Design and Development Management
på universitet Fuldtid Deltid 9 - 24 måneder September 2019 USA Evanston + 1 mere

Master of Product Design

MFA i Creative Writing

Dominican University of California
på universitet September 2019 USA San Rafael

Et unikt lavboende MFA i Creative Writing, der ligger i det pulserende samfund i San Francisco Bay Area. Sammen med spor i poesi, fiktion og kreativ non-fiction, tilbyder vores program vægt i Narrative / Poetic Medicine-det eneste sådanne MFA-spor i landet.

Master of Criminal Justice

Washburn University
Online Fuldtid Deltid 2 - 4 år September 2019 USA Topeka + 1 mere

Master of Criminal Justice (MCJ) grad er designet til at imødekomme behovene hos strafferetspleje fagfolk og pre-fagfolk, der ønsker at forbedre deres viden, færdigheder og talenter inden for strafferetlige administration.

Master of Accountancy (Mac)

Golden Gate University
på universitet Online Fuldtid Deltid 5 - 7 semestre Januar 2020 USA San Francisco + 2 mere

Start din karriere som Certified Public Accountant (CPA) eller Certified Management Accountant (CMA), mens du nyder uovertruffen networking muligheder, der er muliggjort af Golden Gate University placering og forbindelser i branchen. Tag regnskabsklasser fra eksperter, som arbejder hos "Big Four" virksomheder og andre prestigefyldte virksomheder i Bay Area. GGU giver praktisk online kurser eller mulighed for at afslutte graden inden for 12 måneder, hvis du studerer på fuld tid på vores San Francisco campus.

Master i offentlig politik

Pepperdine University School of Public Policy
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen USA Malibu

Sammenlign Pepperdines forskellige tilgang til andre programmer. Vi bruger en unik lederskabsplan, der beskriver kvantitativ politisk analyse med kurser i historie og politisk filosofi for at forberede eleverne på effektive karrierer på begge sider af gangen.

Northwest Missouri State University
på universitet Fuldtid 16 måneder Kontakt skolen USA Maryville