Filter
Kandidatgrader
Tyskland Studietype: alle Hastighed: alle

Master Uddannelse i Tyskland - Master Tyskland

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

De, der forfølger uddannelse som en karriere vil gennemgå kurser, der er designet til at uddanne kommende pædagoger. Heldigvis er der en bred vifte af kurser for studerende, der ønsker at supplere eventuelle undervisning legitimationsoplysninger. Disse kurser tilbydes på forskellige institutioner i hele verden.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Master grad programmer i Uddannelse i Tyskland. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Uddannelse, Tyskland

University of Applied Management in Erding

Studerende tjener en europæisk fælles Master of Education (M.Ed.) grad fra University of Applied Management (Tyskland), The Riga læreruddannelse og Uddannelsesforskning M ... [+]

European Master of Educational Management

Studerende tjener en europæisk fælles Master of Education (M.Ed.) grad fra University of Applied Management (Tyskland), The Riga læreruddannelse og Uddannelsesforskning Management Academy (Letland) og Det Private University College of Education af Stift Linz ( Østrig).

&nbsp

Programmet er åbent for alle interesserede i en høj kvalitet uddannelsen inden for pædagogisk ledelse på en Master-niveau.

&nbsp

Det forbereder fremtidige ledere af uddannelsesinstitutioner til at arbejde inden for den tidlige barndom, sekundære, erhvervsuddannelse, voksenuddannelse, fortsætte eller videregående uddannelse og andre relaterede sektorer på nationalt eller internationalt plan. Programmet byder på en blanding af praktisk viden, konceptuelle rammer og state-of-the-art forskning samtidig fremhæve et globalt perspektiv på pædagogisk ledelse. ... [-]

Tyskland Dortmund Treuchtlingen
Kontakt skolen
Fuldtid
4 semestre
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
University Oldenburg. C3L – Center for Lifelong Learning

Den fuldt online, internationale ledelse af MTL-uddannelsen (MTEL) er designet specifikt til at arbejde voksne, der ønsker at fuldføre deres grad uden at forstyrre deres ... [+]

Halvpris special for nye ansøgere (indtil 1. august 2019)

Ansøg på MTEL-programmet senest den 1. august 2019 og modtag 50% rabat på kursusmodelgebyrer for Winter Semester 2019/2020. For at være berettiget skal du ansøge inden 1. august 2019.

Program

Den fuldt online, internationale ledelse af MTL-uddannelsen (MTEL) er designet specifikt til at arbejde voksne, der ønsker at fuldføre deres grad uden at forstyrre deres karriere, og som stræber efter at forbedre deres faglige kompetencer og kompetencer inden for teknologisk forbedret læring (TEL) . På baggrund af en systemvisning af uddannelse vil MTEL-programmet forberede dig til at strategisere og organisere teknologiintegration og transformation inden for alle uddannelsessystemets komponenter (administration, undervisning og læring, forskning, it, menneskelige ressourcer og ledelse) og på tværs af elev livscyklus, fra læseplanlægning og udvikling til kursuslevering og evaluering. Med fokus på digital transformation på tværs af organisationen er MTEL velegnet til alle niveauer af ledelse og fremtidig ledelse, der implementerer teknologiforbedret læring.... [-]

Tyskland Oldenburg
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
5 år
Online
Læs mere på dansk