Filter
Kandidatgrader
Hongkong Studietype: Alle Hastighed: Alle

Master Bydesign i Hongkong - Master Hongkong

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Urban design er et område af undersøgelsen og praksis, der kombinerer mange discipliner involveret i udformningen af ​​moderne byer. Fælles elementer i urban design, som studerende lærer typisk omfatter landskab design, udviklingsmæssige økonomi og motorvej engineering.

Hong Kong, fundet på den sydlige kyst af Kina, landet er en af ​​de to særlige administrative områder i Republikken Kina. Hong Kong 's videregående uddannelse er placeret i Englands struktur såvel som internationale systemer. Det styres af landet 's Education Bureau.

Master grad programmer i Bydesign i Hongkong. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Bydesign, Hongkong

The Hong Kong Polytechnic University School of Design

Master of Design (Urban Environments Design) trækker på den moderne byoplevelse i Hong Kong / Kina for at tilbyde en unik postgraduate uddannelse i design af byrum. ... [+]

Master of Design (Urban Environments Design) trækker på den moderne byoplevelse i Hong Kong / Kina for at tilbyde en unik postgraduate uddannelse i design af byrum. I overensstemmelse med skolens menneskecentrede kritiske tilgang til miljødesign integrerer denne studiobaserede specialisme design af flere skalaer og typologier i bymiljøer.

Urban Environments Design fokuserer på analyse og design af hybride og sammensatte interiørmiljøer, urbane offentlige rum og bysystemer og strategier.

Ansøgningens tidslinje - september 2020 indrejseAnsøgninger starter: 26. september 2019Gennemgå frister: Tidlig runde: 13. december 2019 Runde 1: 24. januar 2020 Runde 2: 6. marts, 2020 Runde 3: 30. april 2020Ansøgningsfrist: 30. april 2020Dette program, der er vært i en designskole, står i kontrast til arkitektonisk uddannelse. / PolyU DesignProgrammål... [-]
Hongkong Kowloon
September 2020
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk