MASTERSTUDIES

Master Bydesign i Tyrkiet - Master Tyrkiet

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Studerende af urban design lærer planlægningen af ​​fællesskaber med hensyn til arealanvendelse. De, der arbejder inden for urban design typisk gennemgår forskellige undersøgelser, der involverer arkitektur, byplanlægning, landskab design, konstruktion og relaterede discipliner.

Universiteterne i Tyrkiet giver enten to eller fire års uddannelse for universitetsstudier, mens kandidatuddannelser sidste minimum to år. Der er omkring 820 videregående uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet, herunder 76 universiteter med en samlet elev indskrivning af over 1 million. Kvaliteten af ​​undervisning på de tyrkiske universiteter varierer meget, nogle give undervisning og faciliteter på lige fod med internationalt anerkendte skoler.

Master grad programmer i Bydesign i Tyrkiet. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Bydesign, Tyrkiet Filter

Mester i avanceret arkitektonisk design

Izmir University of Economics
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Urban byggede miljø er at omdanne på lokalt og globalt plan på grund af de fremskridt inden for informations- og byggeteknologi. Virkningen af ​​denne transformation på hverda ...

Læs mere

Mester i urban design

Izmir Institute of Technology
Ledelseskurser
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 semestre
på universitet

Izmir Institute of Technology er en af ​​to institutioner for videregående uddannelse i Tyrkiet tilbyder engelsksproget undervisning i City og fysisk planlægning.

Læs mere