Filter
Kandidatgrader
Det Forenede Kongerige Studietype: Alle Hastighed: Alle

Master Bydesign i Det Forenede Kongerige - Master Det Forenede Kongerige

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Urban design studerende lærer den fysiske organisering af byer i form af arkitektur, infrastruktur, motorvej design og så videre. Det indebærer også oprettelse og implementering af forskellige processer beregnet til at give mulighed for en vellykket fremtidig planlægning og udvikling.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Master grad programmer i Bydesign i Det Forenede Kongerige. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Læs mere Minimer

4 Resultater i Bydesign, Det Forenede Kongerige

University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Denne to-årigt kursus er for internationale studerende, der er på udkig efter et udfordrende program for undersøgelse, der opfylder Royal Institute of British Architects ... [+]

Marts i Arkitektonisk Design (International)

Denne to-årigt kursus er for internationale studerende, der er på udkig efter et udfordrende program for undersøgelse, der opfylder Royal Institute of British Architects (RIBA) Del 2 uddannelsesmæssige kriterier.

Kurset løber parallelt med marts / Pg Diplom i Advanced Architectural Design. Det deler den samme pensum, så du tilmelde studerende på dette kursus i en spændende og udfordrende miljø.

Du vil udvikle færdigheder i avanceret design, analyse og arkitektonisk kritik designe komplekse bygninger i en række forskellige sammenhænge og omhandler sociale, kulturelle og miljømæssige spørgsmål.

Dette kursus kræver en høj grad af design evne og selv-motivation.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus fokuserer på det kreative design af det offentlige område, byområder og byer, der kombinerer innovativt design, bæredygtighedsaspekter og den nyeste forsknin ... [+]

Det 12 måneders MArch Sustainable Urban Design-kursus fokuserer på udformningen af ​​byområder og byer og er et forsknings- og projektbaseret program. Kurset er designet til at forbedre kvaliteten af ​​vores byer ved at bringe innovativt design i et nyt forhold til den nyeste teoretiske forskning med hensyn til strukturen af ​​byform og opbygning af byområder for at imødekomme de store muligheder og udfordringer.

Programmet trækker på forskning og praksis ekspertise af det akademiske personale inden for afdelingen. Dette omfatter forfatterne af internationalt anerkendte bøger og tidsskrifter om bydesign og beslægtede områder sammen med en betydelig international praksisoplevelse, der informerer undervisningen om programmet.... [-]

Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus fokuserer på specialist arkitektonisk viden og avanceret design teknikker og teknologier. ... [+]

Den 12 måneders MArch Architecture Design kursus fokuserer på udvikling og anvendelse af specialist arkitektoniske viden og avancerede design teknikker og teknologier.

Dette kursus blev oprindeligt oprettet for at reagere på den stigende konkurrence inden for erhvervsmæssig indkøb af bygninger og den voksende efterspørgsel efter specialkundskaber og færdigheder i udøvelsen af ​​arkitektonisk ekspertise. Det giver mulighed for at koncentrere sig om arkitektoniske eller bydesign, humaniora, miljødesign og teknologi til et højt niveau af raffinement uden at skulle arbejde inden for et enkelt fagområde.

Nøgle FaktaInstitut for Arkitektur og Byggemiljø vil som en del af sin opgave udvikle dine faglige færdigheder og den miljømæssigt ansvarlige holdning, der er nødvendig i nutidens hurtigt skiftende verden.Afdelingen har stærke samarbejdsforbindelser med oversøiske institutioner.Dette tværfaglige program deler moduler med andre postgraduate kurser inden for afdelingen.... [-]
Det Forenede Kongerige Nottingham
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Dundee

Vi uddanner ressourcefulde og tilpasningsfulde arkitekter, som er i stand til at reagere kreativt på kravene i et komplekst og skiftende miljø. ... [+]

Dette 5-årige program er fagligt akkrediteret af ARB / RIBA for del 1 og del 2.

De første tre år (del 1) er designet til at opbygge grundlæggende viden og færdigheder inden for design, kommunikation, arkitektonisk historie / teori og bæredygtig teknologi. Hvert år kulminerer i et stort integreret designprojekt, der trækker disse parallelle tråde sammen.

De sidste to år (del 2) giver flere muligheder for at vælge et studieprogram, der passer til dine nye interesser som moden designer. På niveau 4 vælger du et integreret designprojekt fra en række tilbudte muligheder og vælger også et tema for designforskning, der fører til endelige studieår. Disse studios giver dig mulighed for at udvikle individuelle specialeprojekter, der specialiserer sig i de aspekter af arkitektur, som interesserer dig mest.... [-]

Det Forenede Kongerige Dundee
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk