Master Yemen - Master i Yemen

Master Yemen - Master i Yemen

Kandidat

Der er masser af grunde til, at studerende fra hele verden har valgt en Master i Yemen. Blandt disse grunde er den ekspertise i akademikere at de studerende oplever. Desuden er de studerende nedsænket i den traditionelle islamiske livsstil, der giver en enestående forbedring af uddannelsesmæssige erfaringer. Der er meget at se og at blive udforsket i dette mystiske land, og de studerende at forfølge en Master i Yemen har mulighed for at gøre det. Studerende kan nyde den unikke traditionelle kultur, charmerende landsbyer, ørken oaser og imødekommende, venlige mennesker.

Nogle af de mere populære Master i Yemen programmets muligheder inkluderer dem i forretningsområde, såsom finansiering, menneskelige ressourcer, kommunikation, marketing og management. Andre programmer er også muligt, såsom økonomi, historie, lingvistik, teknik og folkesundhed. Med en Master i Yemen, vil de studerende få en unik mulighed for at kombinere uddannelse med kulturel og intellektuel vækst.

Læs mere om Master i Yemen programmer nedenfor. Du kan finde din uddannelse venter på dig!

Læs mere

University of Dundee Master of Education

Stafford Global
Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid Åben tilmelding Yemen Sana'a

Master of Education program er afgørende for alle fagfolk, der arbejder i en uddannelsesmæssig indstilling og ønsker at forbedre deres faglige læring og forbedre karrieremuligheder progres. Studerende kan skræddersy den uddannelsesmæssige oplevelse for at passe deres individuelle erfaring, behov og interesser. Programmet kan fås helt på afstand via universitetets virtuelle læringsmiljø. [+]

Fordele

Master of Education program er afgørende for alle fagfolk, der arbejder i en uddannelsesmæssig indstilling og ønsker at forbedre deres faglige læring og forbedre karrieremuligheder progres. Studerende kan skræddersy den uddannelsesmæssige oplevelse for at passe deres individuelle erfaring, behov og interesser. Programmet kan fås helt på afstand via universitetets virtuelle læringsmiljø.

Programmet er akkrediteret af International Baccalaureate Organisation og ved at fuldføre programmet kan deltagere registrere for et IB Avanceret Certifikat i Undervisning og Læring Forskning, Certificate in Leadership Practice og Advanced Certificate in Leadership Research giver mulighed for at forfølge en karriere i offentlige, private eller internationale skoler over hele verden.... [-]