Filter
Kandidatgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Find mastergrad i Virksomhedsadministration her!

Føreren grad uddannelsesniveau giver kandidater mulighed for at fortsætte deres uddannelse efter endt en bachelor-grad program. Efter at have afsluttet graduate skole, studerende har ofte den dybe forståelse for deres felt nødvendigt at indtaste deres karriere.

Hvad er en MBA? Ligesom en generel business program, studerer erhvervsøkonomi giver de studerende med den operationelle og økonomiske forståelse for at indtaste en karriere i erhvervslivet. De vil imidlertid også lære ledelsesmæssige processer og højere administration for at forberede sig til lederroller. Kurser ofte fokus på human resource management, iværksætteri, finansiering, regnskab og markedsføring.

Business er allerede en meget gavnlig fokusområde for studerende, fordi det giver dem mulighed for at indtaste en yderst bæredygtig karriere, der ofte tilbyder større løn.Studere administration kan være endnu mere fordelagtigt for ambitiøse studerende, fordi de kan være kvalificeret til at indtaste ledelsesmæssige og lederstillinger.

Undervisningen og omkostninger for at tjene en MBA varierer efter flere faktorer. Skolen og program du tilmelde dig, samt din længde og land studietid, vil påvirke, hvor meget det koster at tjene din uddannelse. Før tilmelding, forskning alle dine muligheder grundigt.

Optjening en Master i Business Administration vil give dig mulighed for at indtaste en af ​​karrieren for en typisk virksomhed grad, såsom salg associate, finansiel analytiker, eller revisor. Derudover kan det åbne døren for ledelse og administrative stillinger, herunder leder af menneskelige ressourcer, finansiel direktør, salgschef, eller en afdelingsleder. De fleste af disse karrierer er typisk forbeholdt dem med en kandidatgrad, snarere end blot en bachelor uddannelse.

For at begynde din business administration grad program, er det bedst, at din forskning og finde et program, der opfylder alle dine specifikke behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

65 Resultater i Virksomhedsadministration

Mantissa College

International Executive Master of Business Administration (IEMBA) i samarbejde med Paris Graduate School of Management (PGSM), Frankrig. Vores samarbejde med Paris Gradua ... [+]

Program Baggrund

International Executive Master of Business Administration (IEMBA) i samarbejde med Paris Graduate School of Management (PGSM), Frankrig. Vores samarbejde med Paris Graduate School of Management, Frankrig (PGSM) giver dig en ekstra kvalifikationskompetence fra et af de 35 bedste universiteter i Frankrig.

Programoversigt

Programmets navn

International Executive Master I Business Administration Program (IEMBA)

Udstedende organ

Paris Graduate School of Management (PGSM) / Ecole Superalt = "ieure De Gestion (ESG)

Studievarighed

15 måneder (1 år 3 måneder)

Antal emner

12 moduler

Evalueringsmåde

Opgaveeksamen... [-]

USA Fullerton Malaysia Kuala Lumpur
September 2019
Engelsk
Fuldtid
13 - 15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Clayton State University

Hvis du er en arbejdende professionel, der ønsker at flytte din karriere til næste niveau, er Master of Business Administration programmet på Clayton State University des ... [+]

Cand.merc

Hvis du er en arbejdende professionel, der ønsker at flytte din karriere til næste niveau, er Master of Business Administration programmet på Clayton State University designet til dig. Vores fakultet bringer erhvervslivets erfaring og viden ind i klasseværelset og skaber et samarbejdsmiljø.

MBA er et hurtigt track-program. Den generelle forretningskoncentration kan gennemføres på så lidt som 12 måneder. Programmet kan tage længere tid for andre koncentrationer, og færdiggørelsestiden afhænger også af antallet af kreditter, der tages pr. Semester.

Din tid er allerede til en præmie, så vores otte ugers sessioner muliggør hurtige fremskridt. Små klasser og personlig feedback fra vores færdige fakultet giver den nødvendige støtte til, at du lykkes, når du balancerer arbejde og studier.... [-]

USA Morrow
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Konkurrencedygtige organisering og ledelse af virksomheder er prioriterede faktorer for udviklingen af ​​et land. For at opnå dette er det vigtigt at have konkurrencedygt ... [+]

beskrivelse

Konkurrencedygtige organisering og ledelse af virksomheder er prioriterede faktorer for udviklingen af ​​et land. For at opnå dette er det vigtigt at have konkurrencedygtige visionære innovatorer, humanister og på samme tid, ledere, der er i stand til at stå over for de globale udfordringer i skiftende miljøer, indbyrdes afhængige og kompleks virksomhed.

Kurset formål

Master of Business Administration har til formål at uddanne fagfolk:

Arbejde i udformningen og gennemførelsen af ​​etiske og socialt ansvarlige løsninger på komplekse problemer, som virksomhederne ved hjælp af analytiske metoder og innovative teknologier. Parat til at interagere med specialister fra alle funktionsområder i virksomheden for at definere de retningslinjer og organisatoriske mål. Processer, der kan føre ændring i multi miljøer til at udvikle et samarbejde arbejdsmiljø og meget udfordrende vision. Stand til at designe og implementere processer og / eller innovative forretningsmodeller, der genererer bæredygtig værdi for organisationen og samfund med et globalt perspektiv på konkurrencen. Rettet til ... [-]
Mexico Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Mere
Juli 2020
Spansk
Fuldtid
Deltid
5 semestre
Online
Læs mere på dansk
University of Vienna

Kandidatuddannelsen International Business Administration (Master IBW) vil blive tilbudt i sin nye struktur som et tværfagligt studium, som af vinteren semester 2016/2017 ... [+]

Kandidatuddannelsen International Business Administration (Master IBW) vil blive tilbudt i sin nye struktur som et tværfagligt studium, som af vinteren semester 2016/2017.

Ud over forretningsrejsende administrative evner og økonomiske basics, studerende har den unikke mulighed for at vælge en kulturel region, hvor de ønsker at blive udførligt uddannet.

I øjeblikket Europa, Afrika, Kina, Japan, Syd Asien, Latinamerika og de slaviske områder tilbydes. For hver kulturel region sprog, er historiske, sociologiske og kulturelle færdigheder samt juridiske kompetencer erhvervet. Disse er grundlag for fremtidige internationale krav på arbejdsmarkedet.

Kandidater er i stand til at løse komplekse ledelsesmæssige problemer i et internationalt miljø selvstændigt og er således uundværlige medarbejdere til internationale virksomheder.... [-]

Østrig Vienna
Kontakt skolen
Engelsk,Tysk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
BBI Luxembourg

Dette program, der udbydes af BBI Luxembourg gennem et strategisk partnerskab med EBU Luxembourg, er udviklet til at imødekomme og foregribe de stigende krav fra studeren ... [+]

Master i Hospitality Business Administration

Dette program, der udbydes af BBI Luxembourg gennem et strategisk partnerskab med EBU Luxembourg, er udviklet til at imødekomme og foregribe de stigende krav fra studerende, der ønsker at udføre en ledende karriere inden for gæstfrihed og turisme. Det blandede online masterprogram er designet til at udstyre eleverne med et mere komplet sæt af færdigheder og viden, som de står over for i en konkurrencedygtig og hurtig verden. Eleverne får en solid praktisk forståelse af ledelsestendenserne, som gør en forskel på internationalt plan.

Gæstfrihed og turisme er stadig en af de voksende sektorer inden for verdensøkonomien med en stabil forventet vækst på 3-4% om året i de næste 10 år. Andre fordele ved dette program kan omfatte øget beskæftigelsesevne og hurtigere karrierevækst.... [-]

Luxembourg Wiltz
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 måneder
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
ESDES Lyon Business School

Programmets mål: Opbyg et solidt perspektiv på erhvervslivets konkurrenceevne. ... [+]

Undervises på engelsk

MålOpbygge et solidt perspektiv på erhvervslivets konkurrenceevne.Få færdigheder til at evaluere kompleksiteten af den internationale forretningsområde ved at give dem analytiske værktøjer til nøglebeslutninger.Udvikle kommunikation, ledelse og teamwork færdigheder.HøjdepunkterBrug af interaktive læringsværktøjer baseret på forretningssimulering.Konferencer om internationale forretningsmæssige problemer eller udfordringer med WTO, International Chamber of Commerce (ICC), eksperter.KarrieremulighederKonsulentForretningsudviklerProduktchefEksporter Area ManagerFinansinspektørEksempler på kurserCorporate GovernanceForretnings etikInnovation / Kreativitet / ProjektledelseInternational Business StrategyLedelse i International ManagementInternational beskatningInternational Business LawImport / Export ManagementFokus: Global Challenge... [-]
Frankrig Lyon
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
IDRAC Business School

Programmets mål er at uddanne sælgere, der arbejder på den internationale udvikling af virksomheden: forretningsudviklere, eksportzoner eller eksportforvaltere; Salgsfolk ... [+]

En pædagogik ved handling i tjeneste for erhvervelse af dine færdighederFærdigheden blokerer

Specialiserede MBA-programmer er organiseret omkring færdigheds blokke afsat til kerne discipliner for ledelse og økonomiske anliggender.

Modulerne af kurser er organiseret i henhold til en pædagogisk progression defineret fra målsætningerne om færdigheder til at erhverve.

Udvikle marketing og marketing strategi

Definer virksomhedens positionering, identificere potentielle markeder, evaluer forretningsresultater og fastlæg forretningsmæssige mål.

Implementere og administrere salgs- og marketingstrategien

Opbygge og gennemføre handelspolitik, udvikle kommercielle handlingsplaner, evaluere strategiens økonomiske indvirkning.... [-]

Frankrig Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens  + 6 Mere
September 2019
Fransk
Fuldtid
8 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Fundesem Business School

Master i Business Tax Advice (MAFE) giver teknisk viden og færdigheder, der er afgørende for udøvelsen af erhverv som advokat eller skatterådgiver. ... [+]

Kvalifikation baseret på krav, stringens og praksis

Master i Business Tax Advice (MAFE) giver teknisk viden og færdigheder, der er afgørende for udøvelsen af erhverv som advokat eller skatterådgiver.

Efter færdiggørelse af kandidatuddannelsen vil den studerende være fuldt uddannet til at udvikle deres professionelle arbejde med rådgivning af store og mellemstore virksomheder, i specialiserede virksomheder inden for erhvervs- og skatteområdet eller i konsulentfirmaer eller revisionsfirmaer.

MAFE er en moderne og opdateret mester i alt relateret til de nye finanspolitiske udfordringer, der er taget op, for eksempel i den digitale verden.

metodologi

Læreskolens undervisningsmetode svarer på behovet for at yde praktisk uddannelse og anvendes til studerende, der søger en kandidatgrad i streng lovgivning, krævende og tilpasset virksomhedens eller Rettens virkelighed.... [-]

Spanien Alicante
Oktober 2019
Spansk
på universitet
Læs mere på dansk
Raffles University Iskandar

Raffles University Iskandar MBA vil hurtigt spore din karriere og maksimere dine ledelsesmæssige færdigheder, da det er fokuseret på markedets behov og nyeste trends. Det ... [+]

Raffles University Iskandar MBA vil hurtigt spore din karriere og maksimere dine ledelsesmæssige færdigheder, da det er fokuseret på markedets behov og nyeste trends. Dette er et professionelt orienteret program til udvikling af avancerede færdigheder i erhvervslivet for studerende, som allerede har nogle praktiske erhvervserfaringer. Formålet er at give den viden og færdigheder, der er til rådighed for dem, at fungere effektivt som ledende medarbejdere eller ledere.

MBA-programmet på RUI er designet til at levere en solid, integreret og tværfaglig læseplan, der fokuserer på generelle og udviklende ledelsesteorier og praksis gennem brug af forelæsninger, aflæsninger, casestudier, gruppeprojekter, præsentationer, forretningssimuleringer og afhandlings- eller forretningsstudiemission , som alle er understreget for at give de studerende de nødvendige evner til at håndtere virkelige forretningssituationer.... [-]

Malaysia Johor Bahru
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Applied Sciences HTW Chur

Master i Business Administration Turisme Major giver dig mulighed for at få generel viden i Business Administration samt muligheder praktisk læring i turisme. ... [+]

De vigtigste strategiske udfordringer i turistindustrien er fokus for Master i Business Administration med turisme Major, hvilket gør det ideelt for dem, der søger lederstillinger i turisme. Programmet kombinerer viden og færdigheder i business administration, i forskningsmetoder og i turisme management og giver mulighed for at sætte disse i praksis. Ud over indhold, der er fokus på udvikling af personlige og sociale kompetencer, især strategisk, beslutningstagning og projektledelse.

International Kandidatuddannelsen i turisme gør det muligt at få et internationalt syn på udvikling og ledelse turisme. Internationale casestudier, en international studerende, udflugter til internationale destinationer og oplevelsen af ​​dine gæsteforelæsere gøre for en interessant og interaktivt læringsmiljø.... [-]

Schweiz Chur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IQS – Universitat Ramon Llull

På grund af sin klart definerede faglige karakter er formålet med kandidatuddannelsen i industriel ledelse at tilbyde supplerende uddannelse til nylige universitetsstuder ... [+]

Mål og færdigheder

Dette program er undervist på engelsk med henblik på indehavere af en grad i et videnskabeligt og / eller teknisk område, der ønsker at lære de nødvendige færdigheder til at udvide deres fremtidige faglige karriere inden for business management og administration. Dette er en fantastisk kombination for at erhverve de kompetencer, du har brug for at være en komplet faglig inden for de tekniske og erhvervsmæssige brancher.

På grund af sin klart definerede faglige karakter er formålet med kandidatuddannelsen i industriel ledelse at tilbyde supplerende uddannelse til nylige universitetsstuderende med teknisk eller videnskabelig grader. For deres fremtidige faglige karriere vil denne mester gøre det muligt for dem at få adgang til beskæftigelsesmuligheder i erhvervsadministration, ledelse, fortrinsvis i industrielle virksomheder.... [-]

Spanien Barcelona
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Tecmilenio

For at opgradere fra Master of Business Administration med Finansministeriet, du er i stand til: Fejlfinding administration og økonomi med hjælp af analysemetoder til eff ... [+]

Hvorfor denne Master?

Vælg TecMilenio Universitet

Finansiering din fremtid studere på et universitet, der certificerer din viden. Han studerede med lærere specialister i økonomi. Vores universitet model er som en økonomisk model, der forklarer adfærd markeder. Udvikler sociale færdigheder nyttige for din professionelle vækst. Vi har planer, der vil hjælpe kursgevinst international erfaring.

TecMilenio være en del af University er at blive bedre

Finans og aktiemarkedet bevæger sig hurtigt. Lærer at reagere hurtigt med os. Forøg din erhvervserfaring. ¿Økonomi, finansiering eller administration? Find ud af, hvad er de områder, hvor der er mere efterspørgsel i virksomhederne. Hvad får jeg? ... [-]
Mexico Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo  + 19 Mere
Juli 2020
Spansk
Fuldtid
Deltid
5 semestre
på universitet
Online
Læs mere på dansk
ESEI International Business School Barcelona

ESEI's Master i International Relations og International Business er den rigtige kvalifikation for en kandidat søger at udmærke sig i global forretning. Dykning i pol ... [+]

Master Virksomhedsadministration - Master uddannelse Virksomhedsadministration .

Stig op til udfordringen og indtage en krævende, men yderst givende karriere inden for international forretning ESEIs Master i International Relations og International Business er den rigtige kvalifikation for en kandidat, der søger at udmærke sig i global forretning. Dykning i politiske og økonomiske overvejelser og undersøgelse af sociale anliggender, du vil lære at analysere og forstå rødderne og rækkevidden af ​​internationalisering og dens indvirkning på virksomheder og nystartede virksomheder.

Du vil også lære at konstruere en vision, der omfatter de vigtigste facetter af udenrigshandel, og forstå de vanskeligheder, der ligger i at opbygge nystartede virksomheder, udvide virksomheder og åbne udenlandske markeder.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ca' Foscari University of Venice

Ca 'Foscari tilbyder to universitetsforberedende årsprogrammer gennem Skolen for International Uddannelse, der er rettet mod internationale studerende: Stiftelsesåret, de ... [+]

BRUGEÅR

Undervisningssprog: italiensk

Ca 'Foscari Bridge-året sigter mod at forbedre studieoplevelsen for internationale studerende ved italienske universiteter ved at hjælpe dem med at opnå en tilstrækkelig mestring af det italienske sprog og tilegne sig en solid baggrundskendskab til de vigtigste discipliner for fremtidig undersøgelse.

Programmet kører i 10 måneder fra november 2019 indtil august 2020.

Bridge Year tilbyder dig to blokke kurser:

Blok 1: Italiensk sprogkursus; 10 måneder (oktober – august);

Denne blok består af 800 timers intensiv italiensk sprogundersøgelse. Ved afslutningen af programmet skal du opnå en øvre mellemkendskab til italiensk (B2 i henhold til den fælles europæiske referenceramme for sprog).... [-]

Engelsk
Fuldtid
1 - 1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turin

Master i Business Administration (LM 77, opkaldt i italiensk "Laurea Magistrale i Business Administration") er det nye 2-årige kandidatuddannelse, der udbydes af Institut ... [+]

Ansøgning hos UniTo for 2019-2020 er åben indtil 14. april 2019. Ansøg på https://apply.unito.it

Master i Business Administration (LM 77, opkaldt i italiensk "Laurea Magistrale i Business Administration") er det nye 2-årige kandidatuddannelse, der udbydes af Institut for Ledelse. Takket være den tidligere betydelige erfaring med at levere bacheloruddannelsen i Busines

Vores program giver eleverne en uddannelse på højt niveau inden for business management. De vigtigste emner undervist i det første år uddybe og udvide de studerendes forståelse af forretningsfunktionerne i store, komplekse og multinationale virksomheder. Integration af rapportering, international lovgivning og beskatning, Kvalitet og miljøledelse, Erhvervsorganisation, International corporate finance og kapitalmarkeder betragtes som grundlæggende kurser, sammen med tolkning af det makroøkonomiske scenario og styring af forandring og innovation. På andet år kan eleverne vælge mellem en lang række valgfrie kurser, de der mest imødekommer deres interesser og evner. Programmet afsluttes med en obligatorisk praktik og et afsluttende projekt. Projektarbejdet skal være strenge baseret på en dybkontaktoplevelse inden for en organisation, der igen giver en ny mulighed for alle studerende at forbedre deres faglige viden med fagoplevelse.... [-]

Italien Turin
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk