Master of Arts (anvendt)

Generelt

Program beskrivelse

Master of Arts (Applied)

Er du interesseret i en karriere undervise i engelsk som andetsprog i udlandet, på universitetsniveau? Nogle lande, såsom dem i Asien, kræver, at du har en Masters-niveau kvalifikation til at gøre dette. Waikato Master of Arts (Applied) giver dig den kvalifikation, du har brug for.

Du vil fuldføre Waikato Master of Arts (Applied) (MA (Applied)) ved at studere papirer om specialiserede emner. Dine studier vil give dig de færdigheder, du har brug for at arbejde i udlandet. Du har måske allerede være at arbejde i et andet område af sprogundervisningen i New Zealand og tænker på overskriften i udlandet, så du gerne vil vinde den kvalifikation, du har brug for at gøre dette.

Nogle af de emner, du vil studere er specifikke for Waikato s MA (Applied). Disse emner omfatter diskursanalyse og lærer kognition studier. En anden karakteristisk emne, der er stigende i betydning er teori og begreber i engelsk til akademiske formål. Når du studerer dette emne, vil du lære at undervise de studerende, der gør højere grader og forskning, så du vil udvikle de færdigheder, du har brug for at undervise Internationale studerende laver postgraduat uddannelse. Du vil blive at udfylde en grad, der var den første af sin art i New Zealand - MA (Applied) blev indført i 1992, og var den første anvendt lingvistik grad tilbydes her.

Undervisning personale

Under dit MA (Applied), vil du drage fordel ved at blive undervist af eksperter inden for deres områder. Dr. Diane Johnson har specialiseret sig i sprog analyse, pensum og udformning af læseplaner, undervisningsmetoder, diskursanalyse, uddannelse af sproglærere og materialer design. Dr. Roger Barnard har specialiseret sig i sproglige og kulturelle problemer, som indvandrer- og internationale elever, andetsprog pensum design og evaluering, lærer kognition studier og sprog politik og planlægning. Dr. Ian Bruce har specialiseret sig i tekst og genre undersøgelser, akademisk skrivning og udformning af læseplaner, engelsk til akademiske formål (MHP), læreruddannelse og pædagogik.

Karrieremuligheder

Hvor kan din MA (Applied) grad tage dig? Du vil blive kvalificeret til at undervise i engelsk i skoler og universiteter i en række lande. Tidligere kandidater har gået på at opnå i mange forskellige roller, fra forvaltningen en sprogskole for at blive involveret i akademisk administration, fra koordinere sprogkurser til undervisning i Universiteter, polytechs og engelske sprogcentre i New Zealand. Vores kandidater har taget op for muligheder ved universiteterne i Kina, Sydkorea, Japan, Thailand, Indonesien, Taiwan og Mongoliet. Nogle kandidater har formået ESOL enheder i New Zealand skoler eller arbejdet i den pædagogiske udgivelse feltet.

Praktisk erfaring

Gennem færdiggøre Postgraduate Diploma i Second Sprogundervisning (PGDipSLT), som er vejen ind i MA (Applied), vil du blive udsat for practicums arrangeret af programmet, og får mulighed for at undervise under opsyn.

Det Anvendt Lingvistik Programmet har også tætte forbindelser til universitetet i Waikato s Pathways College, gennem bistand med faglig udvikling, samt det engelske program, der tilbydes gennem Hamiltons Wintec.

Optagelse og indskrivning

For at være berettiget til at komme i betragtning til optagelse på MA (Applied), bør en studerende normalt have en bachelorgrad eller Diploma of Undervisning, og har med succes afsluttet Postgraduate Diploma i Second sprog Undervisning (PGDip (SLT)) (eller tilsvarende). Studerende behøver generelt at have opnået en B + gennemsnittet i PGDip (SLT) (eller tilsvarende) for at fortsætte til MA (Applied).

Studerende, hvis første sprog ikke er engelsk, skal have en IELTS (Academic) score på 6,5 med ingen band mindre end 6,0 ​​eller en TOEFL (papirbaserede) score på 600, herunder en test af skriftlig engelsk af 5.

Alle ansøgninger undersøgt af Programme og ansøgere kan blive bedt om at deltage i en samtale og / eller skrive et essay.

Optagelseskriterier kan variere så skal du kontakte det relevante program Graduate Rådgiver for deres specifikke adgangskrav kriterier.

Senest opdateret Apr. 2017

Om skolen

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Læs mere

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Minimer
Hamilton , Tauranga + 1 Mere Mindre