Program Mål

Programmet sigter mod at give uddannelse til fagfolk med instruktionsdesignprocesser og at udvide videnbase og færdigheder hos fagfolk, der anvender, styrer og udvikler informationsteknologier i skole og i erhvervsmiljøer.

PROGRAM DETALJER

Programmet Master of Arts (Instructional Design and Technology) er designet til uddannelses fagfolk, der arbejder i skoler, universiteter, teknologier, virksomheder og industri og e-learning miljøer. Det drejer sig om anvendelse, udvikling og styring af informationsteknologier, herunder e-learning, til løsning af instruktionsproblemer i skole- og virksomhedernes læringsmiljøer.

Deltagerne omfatter typisk skole HoD IT, corporate trainers, instruktionssoftwareudviklere, ledere af e-learning-miljøer og andre uddannelsesmæssige fagfolk. Deltagere i programmet vil lære og øve sig på at løse de virkelige lærings- og præstationsproblemer i verden, der anvender en bred vifte af læringsformer.

Der er to muligheder inden for dette program. Deltagerne skal enten:

  • Komplet 8 kurser plus en afhandling (Dissertation option), eller
  • Komplet 10 kurser (Coursework only option)

De, der vælger kun Coursework-indstillingen, vil tage et specielt kursus med titlen Kritisk Forespørgsel designet til at fungere som en udgangspunkt for oplevelsen af ​​programmet som en af ​​de 10 kurser.

Du behøver ikke at træffe beslutningen, når du ansøger. Beslutningen om, hvilken mulighed der skal vælges, foretages efter afslutningen af ​​seks kurser.

Adgangskrav

  • En god bachelorgrad fra et anerkendt universitet
  • Mindst et års erhvervserfaring som virksomhedstræner eller uddannelsesmæssig softwareudvikler eller to års skoleundervisning

Kandidatur

Graden af ​​Master of Arts (Instruktionsdesign og Teknologi) tilbydes kun på deltid. Kandidater deltager normalt i to aftener om ugen.

Ansøgningernes minimums- og maksimumsperioder er henholdsvis 24 måneder og 48 måneder.

Ansøgning om optagelse

Bemærk venligst, at dette program ikke gælder for kandidatlærere fra Undervisningsministeriet (MOE), Singapore, der søger sponsorering af PDCM-Master's.

Se 13 flere kurser fra National Institute of Education, Nanyang Technological University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
24 måneder
Deltid
Deadline