Master of Arts i arbejde og politik

Generelt

Program beskrivelse

Master of Arts i arbejde og politiske studier er designet til unionister, human resource fagfolk, voldgiftsmænd, pædagoger, journalister, politiske aktivister, advokater, og dem, der er involveret i offentlige eller private erhvervsliv. Mens programmet giver en baggrund i amerikansk arbejdsforhold, arbejdskraft historie, arbejdsret og kollektive overenskomstforhandlinger, den primære koncentration om aktuelle problemer og politikker, der genereres af ændringer i den globale økonomi, teknologi, arbejdsstyrken og på arbejdspladsen.

For studerende, der søger karriere, også i programmet har til formål at forbedre dine faglige kompetencer og karrieremuligheder ved at styrke din kommunikation, analytisk og lederevner.

Program Beskrivelse

Arbejdsmarkedet og politiske studier programmet appellerer til studerende ansat i fagforeninger, erhvervslivet, staten og skoler, og eleverne er aktive på arbejdsmarkedet og politik. Den er designet til at gøre dig mere effektiv i din nuværende position, og til at forberede dig til et større ansvar eller nye stillinger, der behandler spørgsmål af betydning for arbejdskraft, industrielle relationer eller menneskelige ressourcer.

Selv om programmet giver dig en baggrund i amerikansk arbejdsforhold, arbejdskraft historie, arbejdsret og kollektive overenskomstforhandlinger, koncentrationen er på aktuelle problemer og politikker, der genereres af ændringer i den globale økonomi, teknologi, arbejdsstyrken og på arbejdspladsen.

Programmet sigter også mod at forbedre dine faglige kompetencer og karrieremuligheder ved at styrke din kommunikation, analytisk og lederevner. Det tilskynder dig til at bruge dine valgfag, Modes undersøgelsesudvalg, og et afsluttende projekt til at udvikle et område af specialkemikalier. Fakultetet vil hjælpe dig med at designe dine egne baner, forfølge individuelle forskningsprojekter, og udvikle practicums og praktikophold.

Du har også mulighed for at forfølge en koncentration i forvaltning af menneskelige ressourcer. Dette nyskabende program giver dig mulighed for at undersøge spørgsmål i forbindelse med de skiftende arbejdsstyrken ved at studere emner i sådanne kurser som: Kompensation, Motivation og Performance, fremme læring organisationer gennem Voksen udvikling og uddannelse og opnå organisatorisk effektivitet.

Alle indskrevet studerende først tilmelde dig ved fald eller forår ophold. Alle nye matriculated studerende skal tage de to første krævede kurser, Policy Studies jeg og arbejdsløn lægges Seminar, som starter først i efteråret og foråret.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Grundlagt i 1971, Empire State College, State University of New York, er en af universitetets 13 højskoler for kunst og videnskab, akkrediteret af den mellemøstlige stater Kommissionen om videregående ... Læs mere

Grundlagt i 1971, Empire State College, State University of New York, er en af universitetets 13 højskoler for kunst og videnskab, akkrediteret af den mellemøstlige stater Kommissionen om videregående uddannelse. Vi er unikt designet til at tjene voksne forfølge associeret virksomhed, bachelor-og kandidatuddannelser grader. Kollegiet tilbyder overkommelig, SUNY grader onsite på 35 steder i New York state-og udland, såvel som helt online. &nbsp Du vælger, hvordan, hvornår og hvor du vil studere. Når du tager kurser på Empire State College, du er blandt de 17.000 voksne lærende tjent årligt af kollegiet. &nbsp Vi tilbyder: Affordable SUNY undervisning Grader, der kan skræddersyes til din uddannelse, karriere og personlige mål En klar metode til vurdering og tildeling af æren for college-niveau lære af dit arbejde og livserfaring En uafhængig undersøgelse program, styret af udestående SUNY fakultet mentorer, der giver dig mulighed for at studere på din bekvemmelighed "Transfer-venlig"-politikker Studerende online bibliotek og studie ressourcer I de seneste SUNY studerende undersøgelser, konsekvent Empire State College rækker # 1 i elevernes tilfredshed. Vores online grad programmer er førende i branchen med mere end 300 kurser til rådighed. &nbsp Vores 53.000 kandidater er stolte over, at deres uddannelser er aktuelle, relevante og salgbare, hvilket ofte fører til forfremmelser, nye jobs eller kandidatuddannelse undersøgelser. Minimer
Saratoga Springs