engelsk mester

The School of Arts tilbyder engelsksprogede kandidatuddannelser i billedkunst, audiovisuelle kunst og musik. Hvert år snesevis af udenlandske studerende vælger kandidatuddannelserne i vores fakultet til at fortsætte deres studier. Tilstedeværelsen af ​​studerende fra forskellige internationale baggrunde er en berigelse for vores pædagogiske tradition og giver en merværdi til uddannelse af udenlandske kandidatstuderende og flamske studerende bevæger sig på fra nederlandsksprogede bacheloruddannelser ens.

Programmerne er tilrettelagt for at lette mødet mellem hollandsk-talende og engelsktalende studerende i uformelle sammenhænge, ​​på seminarer og kurser, og selv i kunstneriske projekter de starter op sammen. Der er ingen forskelle i læseplaner, kompetencer, læringsresultater eller organisation mellem engelsksprogede programmer og deres nederlandsksprogede modstykker. Engelsktalende kandidater i besiddelse af en kandidatgrad i musik kan også gå ind for den avancerede mester 'solist nutidig musik «.

Orientering test for master og bridging programmer

For at få adgang til kandidatuddannelserne er der en årlig udvælgelsesprocedure i foråret, og en om sommeren. Nedenfor finder du information brochure med et ansøgningsskema til orientering tests. Læs denne brochure grundigt; vil du finde beskrivelser og praktiske oplysninger der samt fristerne for at observere. Kandidater til en master eller bro program skal registrere dig først. Ved registrering kandidater vil modtage ansøgningsskemaet at fuldføre. Hver december oplysninger om de orientering test for det næste år vil også blive vist her. De læringssti trænere vil være glade for at give dig yderligere oplysninger.

Master of Visual Arts

Uddannelser

  • PHOTOGRAPHY
  • grafisk design
  • mode
  • Tekstiler design
  • Multimedia design
  • de skønne kunster

Målsætninger

Uddannelsen bygger på bachelor- og sigter mod at vende eleverne til billedkunstnere eller autonome designere, der er i stand til at: - koordinere og strukturere deres egne synspunkter / ideer og realisere dem; - Skabe originale audiovisuelt arbejde, der bidrager til udviklingen af ​​kunst, baseret på deres egne kunstneriske synspunkter, - er i stand til at se på, analysere, fortolke og vurdere deres egen visuelle arbejde og andres og er i stand til at bestemme deres egen position i kunstens verden; - Er i stand til at præsentere og uddybe deres eget arbejde - er i stand til at oprette og vedligeholde en inspirerende og funktionelt arbejdssituation; - Afgive forklaring for at udvikle deres egne ideer og af evnen til at anvende filosofiske og videnskabelige kilder med henblik på at udvikle deres egne ideer; - Er i stand til at ringe på videnskabelige og filosofiske metoder til at sætte spørgsmålstegn ved deres egne handlinger, er i stand til at udføre forskning relateret til visuel arbejde og rapport om dette skriftligt; - Har den nødvendige drev til at udvikle for at vokse i deres eget arbejdsområde: som billedkunstnere, designere, tekstildesignere, modedesignere eller fotografer.

Adgang til videreuddannelse

En Master of Arts (MA) i Visual Arts er direkte forbundet med Bachelor of Arts (BA) i Visual Arts og kan få adgang til relaterede kandidatuddannelser efter en vellykket gennemførelse af en forberedende program (PP):

  • Advanced Master of Science in Conflict og Udvikling - Master of Science i Kommunikation Videnskab: Communication Management (PP) - Master of Science i Kommunikation Videnskab: Film- og tv-studier (PP) - Master of Science i Kommunikation Science: Journalistik (PP) - Master of Science i Kommunikation Videnskab: Nye medier og samfund (PP) - Master of Science i EU-studier (PP) - Master of Science i statskundskab (PP) - Master of Science i sociologi - Master of Science of Culture Management ( PP) - Teacher Certification i kunst og design

Retningslinjer Ansøgning Master i Fine Arts & audiovisuelle Arts / Master i Drama

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurser fra KASK & Conservatorium / School of Arts Gent »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
60 timer
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date