Master of Arts i buddhistiske studier (ma)

Generelt

Program beskrivelse

Den MA i buddhistiske Studies Program er en 44-kredit graduate grad program under ledelse af Yangsi Rinpoche. Den MA grad fokuserer på at kombinere stringent akademisk studie med meditation og samfundstjeneste krav til at tilbyde en overlegen, integreret uddannelse i buddhistiske studier, og er designet til studerende, der ønsker en dybdegående og kritisk forståelse af buddhistiske troede i forbindelse med både traditionelle og akademiske stipendium. Den grad par meditativ oplevelse af stien og uddannelse til at integrere buddhistiske principper i aktiv tjeneste i partnerskab med en kerne filosofisk curriculum designet til at jorde den studerende i buddhistiske principper, logik, filosofiske argumenter og meditative teknikker. Integrationen af ​​stipendium, meditation, og tjenesten er fremhævet, med yderligere nødvendige kurser i forskningsmetoder, historie, og et minimum af to udtryk af klassisk tibetansk sprog. Omfattende eksamener, eller i særlige tilfælde, en afhandling, er slutstenen grad krav.

Maitripa College

Den MA i buddhistiske studier forbereder eleverne til at være akademiker-praktikere, til at forfølge ph.d.-studier og forskning, til at blive oversættere, eller på anden måde at forme dannelsen af ​​buddhismen i Vesten ved at arbejde inden for og uden buddhistiske samfund. Kandidater fra denne grad vil være godt afrundet med hensyn til faglige, personlige og sociale anvendelser af deres studier.

Studerende kan vælge at gennemføre en fusion, i enten Canonical Sprog og Litteratur, eller Spiritual Formation. Koncentrationen i Canonical Sprog og Litteratur uddanner studerende i klassisk tibetansk fra start til avancerede niveauer, med både tibetansk og vestlige forskere, og omfatter kurser med tætte læsninger af tekster i oversættelse. Den Spirituelle Formation koncentration gør det muligt for studerende at afsætte stor fokus på mentor meditation og retreat.

Graden kan være afsluttet som en fuld- eller deltid studerende. Fuldtids studerende skal tage mindst 7 point per semester, og er berettiget til stipendium midler.

Degree Koncentrationer

Studerende i MDiv og MA uddannelser kan vælge koncentrationer i enten Canonical Sprog og Litteratur eller Spiritual Formation som en måde at identificere områder af særlig dybde og uddannelse.

Koncentrationen i Canonical Sprog og Litteratur kræver et minimum af fire semestre af klassisk tibetansk kursusaktiviteter og fire kredit timers kurser i nærlæsning af en buddhistisk tekst i oversættelse. Kurser, der opfylder kravet litteraturen vil fremgå af kursuskataloget. Andre kanoniske sprog som sanskrit eller kinesisk, også opfylde kravet om sprog, når de foreligger.

Maitripa College er forpligtet til at uddanne elever i klassisk tibetansk fra start til avancerede niveauer - fra at lære alfabetet at producere oversættelser. Vores mission og vision om at udvikle et akkrediteret buddhistisk Universitet tilbyder videregående uddannelser styret af principperne i Buddhadharmaen kræver, at vi også bidrage til bevarelsen af ​​Tibets rige tekstuelle traditioner og øge deres tilgængelighed i Vesten. Ved at lære at læse og oversætte tibetansk, Maitripa studerende har mulighed for at modtage visdom disse lærdomme direkte i deres oprindelige sprog, studie med vestlige og tibetanske lingvister, lære at recitere bønner og praksis i tibetansk, og drage fordel af den sjældne mulighed for at læse klassiske tekster med et Geshe Lharampa og slægt holder, Yangsi Rinpoche. Dette er også enestående forberedelse til at forfølge ph.d.-studier og forskning på ethvert område af tibetanske studier. Se Klassiske tibetansk Sprogstudier links for mere information.

Maitripa College

Koncentrationen i Spiritual Formation giver de studerende til at bruge en stor fokus på mentor meditation, både i klasseværelset og i løbet af strukturerede tilbagetog muligheder. Meditation og rituelle praksis, som opfylder de mindstekrav point skal demonstrere pædagogisk effekt gennem mentorskab, uddannelsesmål, og evaluering. Tre meditation (MDT) valgfrie kurser (ud over det minimum krav til MA eller MDiv) skal tages, hvor kurset er designet til at instruere eleverne i praksis for særlige uddannelsesmæssige mål, herunder dyrkning af åndelige kvaliteter eller evner, få indsigt i filosofiske begreber, eller læring indhold. Mindst én yderligere kredit timer (100 timers mentor meditation), skal optjenes gennem deltagelse i tilbagetog. Retreats kan omfatte on-site eller boligområder Maitripa sponsoreret retreats og, hvis godkendt og i samråd med Yangsi Rinpoche, kan også omfatte struktureret og overvåget retreats, der skal udfyldes af den studerende privat. I nogle tilfælde, og med tilstrækkelig dokumentation, kan eleverne indgive andragender til begrænset anerkendelse af retreats og praksis tilbagelagt i andre slægter eller på andre centre.

Fremskridt til Graduation: Maitripa College Master of Arts i buddhistiske Studier (MA) (44) Nødvendig & Anbefalet Kurser

Maitripa College
 • Introduktion til buddhistisk Thought
<li>Introduktion til buddhistisk meditation  </li>
<li>Introduktion til klassisk tibetansk sprog  </li>
<li>History of buddhismen: Indien og Tibet  </li>
<li>Samfundstjeneste Practicuum  </li>
<li>Foundations of buddhistiske Thought: Den Medium og store muligheder  </li>
<li>Teknikker til buddhistisk meditation: Den Medium &amp; store Anvendelsesomr&aring;de  </li>
<li>tibetansk II  </li>
<li>Samfundstjeneste Practicuum  </li>
<li>Madhyamaka Filosofi: Hvor er Mellem&oslash;sten Way?  </li>
<li>Teknikker til Meditation: Madhyamaka  </li>
<li>Samfundstjeneste Practicuum  </li>
<li>Madhyamaka filosofi: En dosis af tomhed  </li>
<li>Teorier og metoder til buddhistiske Studies  </li>
<li>Madhyamaka Meditation: Forberedelse til Vajrayana  </li>
<li>Samfundstjeneste Practicuum  </li>
<li>Masters Thesis / Omfattende eksamen</li>

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Maitripa College is the first Tibetan Buddhist college in the pacific northwest, and was the host of the Dalai Lama Environmental Summit in May 2013. Maitripa College is based on the conviction that B ... Læs mere

Maitripa College is the first Tibetan Buddhist college in the pacific northwest, and was the host of the Dalai Lama Environmental Summit in May 2013. Maitripa College is based on the conviction that Buddhist thought and practice have significant contributions to make to American society and culture. Minimer