Read the Official Description

Den Kandidatgrad i TESOL (MATESOL) har trukket studerende fra USA og mindst 60 andre lande. Det har været en del af Saint Michael College siden 1962. Vores kandidater tjener som professorer og instruktører i Anvendt Sprogvidenskab og TESOL hele verden. Programmet byder på teoretiske og metodiske uddannelse integreret med praktisk kursusaktiviteter. Typisk studerende gennemføre det fulde program i tre eller flere semestre.

Find ud af hvorfor studerende vælger St Mike!


OnLine + OnCampus Option

For dem, der ønsker maksimal fleksibilitet og bekvemmelighed. Tilbring to på hinanden følgende somre i smukke Vermont. Resterende naturligvis arbejde (12 point-4 kurser) er gennemført på linje. Sommeren session varer 6 uger fra udgangen af ​​juni til begyndelsen af ​​august. Efter en vellykket afslutning, får eleverne MA grad i TESOL.

Sommer diplomuddannelse i TESOL

Dette 4-ugers, 120-timers sommer faglig uddannelse program dækker alle væsentlige aspekter af engelsk sprogundervisning fra en praktisk klasseværelse perspektiv. Det byder på konkrete erfaringer med metoder og teknikker, som afspejler de nuværende principper for kommunikativ sprogundervisning og-indlæring. Kandidater i dette program får et diplom i TESOL og er typisk ansat af engelsksprogede programmer i USA og andre lande.

Betinget Adgang

Hvis dit engelsk ikke er stærk nok til at gå i gang på fuld tid kandidatuddannelse, kan Saint Michaels tilbyde dig betinget adgang i sit program. Det betyder, at du kan forbedre dit engelsk i vores intensive engelsk eller akademisk engelsk kurser, indtil du når det krævede niveau, og derefter overføre til kandidatuddannelsen. Hvilken bedre måde at lære TESOL end at studere i et sådant program dig selv?
Program taught in:
Engelsk
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Sep. 2019
Duration
3 - 5 semestre
Deltid
Fuldtid
Price
21,240 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date