Master of Arts (MA) for ikke-Business Graduate Program er et 5 semester program designet til at træde ind i en verden af ​​erhvervslivet, så du kan forfølge en bredere vifte af karrieremuligheder i erhvervslivet. Bestående af kurser i finansiering, international markedsføring, økonomistyring, drift, etik, organisatorisk adfærd og menneskelige ressourcer, det program forbereder dig til at udmærke sig i et stadigt udviklende og international arbejdsplads.

Alle kurser bliver undervist på engelsk, med en række undervisningsmetoder, som er minder om prægraduat undervisning, såsom præsentationer og gruppeprojekter kombineret med eksempler virkelige verden og casestudier. Programmet indeholder en mulighed for større specialisering, med en præcis akademisk og teoretisk ramme designet til at hjælpe dig med at blive en ekspert i international ledelse. Dette giver dig mulighed for at gælde for mere specialiserede roller og giver bedre forberedelse til en ph.d.-uddannelse i fremtiden.

Nogle af kurserne i curriculim er som følgende:

Principper for Marketing (BUS120) - 90 timer, 3 ECTS

Formålet med dette kursus er at give de studerende en indføring i strategiske og operationelle marketing koncepter langs alléen til kunden. Kurset er fundamentet for alle følgende produktionsår kurser. Studerende vil lære at lave markedsføring beslutninger inden for et udfordrende marked miljø.

Principper for Human Resources (BUS130) - 90 timer, 3 ECTS

Human resource management er et fundamentalt vigtig komponent i den generelle lederuddannelse. Deltagerne vil blive guidet igennem de vigtigste områder af moderne human ressource management. Kurset lægger vægt på moderne grundlæggende elementer i human ressource management og bringer teorien til livet med moderne eksempler.

Financial Accounting (AFM110) - 150 timer, 5 ECTS

Kurset formål er at introducere den studerende til begreberne regnskab, overvejer de særlige krav til industrien. Kurset vil give en introduktion til teori og praksis i udarbejdelsen og fortolkningen af ​​generelle regnskaber herunder udvikling og analyse af regnskabsinformation for eksterne rapporteringskrav.

Principper for Akademisk skrivning (AR110) - 60 timer, 4 ECTS

Dette kursus giver en omfattende introduktion til området for generelle forretningsmæssige forskningsmetoder. Det giver de studerende en vurdering af sammenhænge inden der kan anvendes forskellige metoder, og hvordan de bør gennemføres. Det dækker både kvantitativ og kvalitativ forskning og vurderer betydningen af ​​denne skelnen.

Interkulturelle Communications (ORG110) - 60 timer, 2 ECTS

Interkulturel Kommunikation udforsker naturen og dimension af kultur og hvordan det påvirker interpersonelle interaktioner i et tværkulturelt sammenhæng. Kurset finder, kultur specifikke former og strategier for interkulturel kommunikation i forbindelse med specifikke tilgange til spørgsmål om ledelse og lederskab, konfliktløsning, former for motivation, uddelegering og feedback, multikulturelle teamdynamik og uddannelse af personale.

Tjenesten Operations & organisationer (BUS110) - 120 t, 4 ECTS

Dette introduktionskursus søger at give de studerende en bred begrebsmæssig og praktisk forståelse af de grundlæggende forskelle mellem varer og tjenesteydelser, og de deraf følgende udfordringer og muligheder for service-organisationer i at oprette og administrere tjenesten oplevelse.

Program undervist i:
Engelsk
New European College

Se 5 flere kurser fra New European College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
5 semestre
Fuldtid
Price
7,185 EUR
per semester
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date