Master of Arts i filosofi

University of Turin

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master of Arts i filosofi

University of Turin

Fra og med oktober 2016 tilbød universitetet i Torino et nyt MA-program i filosofi helt undervist på engelsk: Filosofi International Curriculum. Programmet tager sigte på at give et indgående indblik i et omfattende udvalg af filosofiske problemer og at udvikle de karakteristiske overførbare færdigheder, der stammer fra en avanceret filosofisk uddannelse. En kerneplan for klassiske tekster og emner er tilgængelig, sammen med kurser, der når frem til forkant debatter ikke kun i den nuværende filosofi, men også i grundlæggende spørgsmål vedrørende nutidig politik, kunst og videnskab.

Filosofiens internationale læseplan tager sigte på at fremme integrationen af ​​studerende i et internationalt forsknings- og arbejdsmiljø. Det giver eleverne teoretisk ekspertise både inden for metafysik og ontologi, sprog- og sindssprofil, logik og filosofi om videnskab, æstetik og filosofi og inden for praktisk filosofi i forbindelse med - som i den italienske tradition af studier - filosofiske og videnskabelige tankers historie. Læreplanen er en vigtig mulighed for at erhverve nyttige færdigheder til undervisning, forskning og enhver beskæftigelsesmulighed, der kræver argumentation og kritisk analyse, der er typisk for en filosofisk træning, samt viden om skæringspunktet mellem filosofi og videnskaben i sindet.

Flere detaljer

Filosofien MA er et toårigt program (120 ECTS). Færdiggørelse af programmet kræver indsendelse og forsvar af en afsluttende afhandling. Normalt vil eleverne have en BA i filosofi, men ansøgninger fra kandidater med baggrund i andre relaterede felter vil også blive overvejet. For at deltage i programmet forventes de studerende at have færdigheder på engelsk på Europarådets B2-niveau.

Den nuværende sats for årlige studieafgifter ved universitetet i Torino er ca. 580 EUR for den første rate, den anden rate varierer mellem mindst 0 og højst ca. 2300 EUR i forhold til indkomsten. Ansøgere vil blive udvalgt gennem en kvalitativ vurdering af deres tidligere akademiske præstationer og et interview (muligvis lang afstand) med adgangskomitéen.

Den nye pensum er rettet til internationale studerende, men den er også åben for italienske studerende samt til Erasmus mobilitet fra europæiske lande.

Filosofiafdelingen

Institut for Filosofi og Uddannelsesvidenskab i Torino omfatter fornemte seniorfaglige medlemmer samt unge forskere med stigende forskningsprofil. Både forskning og undervisning udføres i et livligt og åbent miljø, der tegner sig fra et usædvanligt bredt omfang af filosofiske traditioner og fremmer deres aktive og frugtbare interaktion. Udover den formelle pensum vil MA studerende få mulighed for at deltage i en række yderligere aktiviteter, herunder kollokvierier, seminarer og konferencer arrangeret af forskningscentre og enheder, der bidrager til Philosophy International Curriculum (Forskningsgruppen om Tidlig Moderne Historie Filosofisk og videnskabelig tanke, Center for Logik, Sprog og Kognition, Laboratoriet for Ontologi og Center for Tværfaglig Forskning om Kommunikation), ofte i samarbejde med nationale og internationale institutionelle partnere.

Første år

 • Filosofiske argumenter
 • akademisk engelsk
 • Filosofiens historie
 • Spil, præferencer og beslutninger
 • tre kurser, der skal vælges blandt følgende: Metafysik, Ontologi, Logik, Sind & Sprog, Bioethik
 • Et kursus der vælges blandt følgende: Kunstfilosofi, Idéhistorie
 • et valgfag

Andet år

 • Filosofiens historie II
 • Videnskabens historie
 • Et kursus, der vælges blandt følgende: Videnskabsfilosofi (eller formel epistemologi og videnskabsfilosofi), kontinental filosofi, ontologi, logik, sind og sprog, bioethik.
 • Et kursus der vælges blandt følgende: Kunstfilosofi, Litteraturfilosofi, Idéhistorie.
 • et valgfag
 • Afhandling

Hvert kursus giver op til 6 ECTS-point, men for filosofiske argumenter, der svarer til 12 ECTS-point. Studerende skal opnå 60 ECTS-point pr. År, herunder 30 studiepoints reserveret til afhandlingen.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret December 14, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Italien - Turin, Piedmont
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Italien - Turin, Piedmont
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen