Master of Arts i interaktionsdesign

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Master of Arts i Interaction Design

&nbsp

Med 3 valg af studieplan (rettet mod studerende fra forskellige baggrunde), 3 udgangssteder (giver forskellige dybder af forsøget), og 3 længder selvfølgelig (støtte elevernes workflow behov), er denne herres designet til at være 'brugervenlig' . Klasser spænder fra design teori og design forskning gennem færdigheder workshops til prak-cal 'hands-on' projekt-centreret læring.

&nbsp

Studerende får mulighed for at tilbringe mindst et år at forfølge deres Interaction Design beslægtede interesser på eksamensprojekter centreret omkring emner som kritisk diskurs, semiotisk analyse, Social Narrative, Expe-velse Design, kommunikative miljøer, Pervasive Networks, Mønster Sprog, Media Kanalisering, Posthuman Etik, Multi-sense Engagement, Digital ontologi, Materielle Interaktioner og "Glocal" Mangfoldighed.

&nbsp

&nbsp

Program Options

&nbsp

Det Interaction Design programmet kræver studerende til at udvikle deres hands-on kreative og praktiske færdigheder, samt de mere teoretiske aspekter af interaktionsdesign. Valgfag er designet til at appellere til studerende med forskellige baggrunde og interesser. Tre studiemuligheder tilbydes:

PLAN A1: (Fuld afhandling ekstraudstyr) For mere modne studerende, der allerede arbejder i branchen, vil kandidatuddannelsen giver en mulighed for virkelig at fokusere i dybden med et aspekt af den disciplin, som de finder særligt interessant med henblik på at blive en aktiv bidragsyder til deres fagområde. Studerende er forpligtet til at producere to sidste indlæg, et speciale projekt (for det meste praktisk) og en afhandling essay (for det meste skrevet).

PLAN A2: (Half-afhandling option) for kandidater fra beslægtede discipliner som Multimedia, kommunikations-design, eller Communication Arts, vil kandidatuddannelsen give en chance til både fordybelse samt en bredere udvikling inden for fagområdet. Studerende er forpligtet til at producere en afsluttende fore-læggelse, enten et speciale-projekt (for det meste praktisk) eller en afhandling essay (for det meste skrevet). Ud studerende vil være forpligtet til at studere og passere seks Interaction Design emner fra programmet.

PLAN B: (Kursusaktiviteter & Independent Study Project) for kandidater fra andre discipliner, der ønsker at omlægge deres uddannelse og karriere i retning af dette spændende nye område. Kandidatuddannelsen vil give mulighed for at studere mere grundlæggende aspekter af den disciplin samt gør det muligt for eleverne at undersøge mere dybdegående elementer. Studerende er forpligtet til at deltage kursusaktiviteter i ti Interaction Design emner.Ud studerende vil være forpligtet til at producere en uafhængig undersøgelse projekt værd 6 point.
Alle tre studiemuligheder støtte varierede læringsstrategier, herunder forskning gennem praksis, færdigheder udvikling gennem workshops, forskning metode og teoretisk begrundelse. Programmet sigter mod at skabe en atmosfære, hvor de studerende tager ansvar for egen læring, forskning, og anvendt refleksion. Traditionelle foredrag holdes på et minimum.

&nbsp

&nbsp

Karrieremuligheder

&nbsp

• Software forskning og udvikling
• Web udvikling og online-tjenester
• Mobile enheder og Telekommunikation
• Spil design & udvikling
• Interaktive installationer og underholdning
• Information design & Information teknologi • Produkt design og udvikling

Senest opdateret Aug 2012

Om skolen

Grundlagt i 1993, asiatiske Universitet er det første fuldt internationale universitet i Thailand. Universitetet ligger i Chon Buri-provinsen cirka 150 km fra Bangkok, og en kort 25-30 minutters kørse ... Læs mere

Grundlagt i 1993, asiatiske Universitet er det første fuldt internationale universitet i Thailand. Universitetet ligger i Chon Buri-provinsen cirka 150 km fra Bangkok, og en kort 25-30 minutters kørsel fra badebyerne i Jomtien og Pattaya. &nbsp Små klasser vender moderate, der forlader skolen i ekstraordinære kandidater. Som de siger, 'i en lille klasse, du ikke kan ikke forstå '. &nbsp I klasser med intens lærer-elev interaktion, innovative pædagogiske tilgange som aktiv læring, peer-to-peer undervisning, og minimalt invasiv uddannelse er reglen snarere end undtagelsen. Kurserne bliver undervist på engelsk. Alle undervisere er uddannet på vestlige universiteter, omkring 75 procent er engelsk som modersmål.Ud over deres faglige kvalifikationer, drage alle undervisere fra stor praktisk erfaring. &nbsp Universitetet har alle faciliteter til et moderne universitet, herunder kollegier for mandlige og for kvindelige studerende, og et moderne sports komplekse indarbejde et fitness center, fire aircondition squashbaner, fire badmintonbaner, to basketballbaner og en fuld størrelse fodboldbane . Minimer
Bangkok , Bangkok , Pattaya City + 2 Mere Mindre