Master Of Arts I Medier Og Kommunikation (ma-mc) (european & Os Akkrediteringer)

The International University in Geneva

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master Of Arts I Medier Og Kommunikation (ma-mc) (european & Os Akkrediteringer)

The International University in Geneva

Vigtigste fordele ved Master of Arts i medier og kommunikation

  • En oversigt over de dominerende teorier om medier og kommunikation;
  • Praktiske færdigheder i forvaltningen kommunikation i organisationer og virksomheder;
  • Indsigt i den seneste udvikling i medier værktøjer og relaterede-forretningsområder;
  • Udsættelse for hvordan globale organisationer kommunikerer strategisk og evaluere deres initiativer;
  • Schweiz er en dynamisk og multikulturel læringsmiljø.

PROFIL

Master of Arts i Medier og Kommunikation (MA-MC) er designet til studerende interesseret i at forfølge en karriere inden for kommunikation. Den MA-MC giver en omfattende introduktion til nutidens problemstillinger og udfordringer i medier og kommunikation: Hvad er den rolle, kommunikationschef? Hvordan nye medier re-forme medielandskabet? Hvordan kan organisationer og enkeltpersoner kommunikere effektivt i et globalt og multikulturelt miljø?

MA-MC PROGRAM DETALJER

Kalender:

Den MA-MC-programmet har fire startdatoer: September, November, marts og maj.

Indhold:

Ud over centrale medie- og kommunikationskurser, Master of Arts i Medier og Kommunikation uddanner unge fagfolk til at være fremtidens kommunikation ledere med kurser i teori og praksis: kommunikation og medier teori, interkulturelle kommunikation, presse og journalistik, planlægning og evaluering kommunikation, multimedia , udøvende kommunikation og international markedsføring. Master of Arts i Medier og Kommunikation består af 14 kurser taget over et år.

Fakultet:

Fakultetet på IUG i Schweiz, er international i erfaring, praktiske i orientering og fokuserede på deres undervisning. De videnskabelige medarbejdere er elevcentreret og forpligtet sig til at fremme et stimulerende læringsmiljø.

Undersøgelse i Schweiz: Genève tilhører en udvalgt gruppe af virkelig "internationale" byer i verden, hvilket gør det til et ideelt sted at studere internationale medier og kommunikation. Lær mere om at studere i Geneve.

Et internationalt netværk

Den International University i Genève har etableret et stærkt netværk, udvikling af udvekslingsprogrammer med 17 universiteter over hele verden. Lær mere om vores internationale netværk.

DIN KARRIERE MED DIN MA-MC

MA-MC kandidater har gået på at lede og styre kommunikation og medieprojekter for multinationale virksomheder, regeringer og internationale organisationer.

Karriere tjenester: Den International University i Genève giver rådgivning til at hjælpe de studerende i deres karriere beslutninger. Den International University i Genève giver Career Rådgivning til at hjælpe de studerende.

MA-MC ADGANG

Ansøg online for MA-MC-program: Udfyld ansøgningsskemaet.

MA-MC adgangskrav: Studerende, der søger for Master of Arts i Medier og Kommunikation program skal give flere dokumenter. Se adgangskravene.

MA-MC Studieafgifter

Undervisningen af ​​International University i Genève, Schweiz, er CHF 36.400 for Master of Arts i Medier og Kommunikation kandidatuddannelse. Lær mere om studieafgift. Gebyrerne omfatter undervisningsmateriale, cases og lærebøger.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret May 5, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Feb. 2019
Duration
Varighed
1 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
36,400 CHF
Information
Deadline
Locations
Schweiz - Genève
Startdato: Feb. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Schweiz - Genève
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen