Master of Arts i Organisatorisk Lederskab

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

TGI tilbyder den første og eneste master of arts i lederskab i Connecticut. Vores unikke program nærmer sig lederskab som både en kunst og en videnskab.

Fakultetet for Master of Arts in Organizational Leadership (MAOL) blev samlet for at give den mest varierede og stimulerende udviklingsmæssige oplevelse mulig. omfatter rådgivere til nogle af verdens største virksomheder - samt nogle af de mest berømte start-ups. Fakultetet omfatter også akademikere og forskere. Sammen arbejder de sammen med TGI-studerende for at hjælpe hver elev med at identificere, definere og opnå deres vision om lederskab - i samfundet, på jobbet eller endda hjemme.

Studerende designer og udfører individualiserede "gennembrud" projekter, ofte til forbløffende resultater. Tidligere projekter har medtaget etablering af et netværk af sundhedsklinikker i Haiti, der er et nonprofit forsikringsselskab med et velgørende formål, skaber partnerskaber og alliancer mellem lokale uddannelsesområder og statslige organer samt en række andre initiativer, der har genereret indtægter og omkostningsbesparelser i millioner af dollars.

Men den reelle værdi af dette program kan ikke måles i dollar og cent. Det er i den personlige og faglige udvikling af hver af vores studerende og alumner, der er forpligtet til at gøre lederskab en del af deres kapacitet, og hvis lederskab aktivt gør en forskel i den verden, vi lever i.

MAOL oplevelsen

Læring i MAOL sker gennem 3 typer af erfaring: Forespørgsel, Øvelse og Ansøgning. Sammen giver disse tre tilgange en integreret tilgang til at udforske, legitimere og udtrykke dit unikke udtryk for lederskab. Bemærk, at læringserfaringer ikke er diskrete kurser, men snarere en måde for potentielle studerende at forstå, hvad de vil opleve i programmet.

Programstruktur og erfaring

MAOL er en cohortoplevelse: Du vil deltage i alle kurser med samme gruppe på 8-12 personer i løbet af to år. Dette format letter dannelsen og opfølgningen af ​​et stærkt fællesskab af praktikere. I vores erfaring i løbet af de sidste 25 år er værdien, der kommer fra lærernes fællesskab over tid, lige så vigtig for din udvikling som værdien fra de instruktører, vi bringer ind til at arbejde med dig. Bevægelsen af ​​bevidst plads for dette samfund til at danne er en af ​​de primære ansvarsområder for programmets kernefakultet.

Senest opdateret Sep 2017

Om skolen

The Graduate Institute is a state-accredited graduate school dedicated to promoting an Integrative and Holistic Worldview through the study of Health, Wellness, Education and Personal and Professional ... Læs mere

The Graduate Institute is a state-accredited graduate school dedicated to promoting an Integrative and Holistic Worldview through the study of Health, Wellness, Education and Personal and Professional Transformation. Minimer