Master of Arts i rådgivning psykologi

Generelt

Program beskrivelse

Enheder: 90 kvartalsenheder (3 kvartalsenheder = 2 semester enheder)
Program Længde: 3 år (fuld tid)
Tracks: LPCC, MFT, LPCC / MFT og No Track
Fokus Valgmuligheder: Latino rådgivning, korrektionspsykologi og sundhedspsykologi
Start datoer: Efterår, vinter, forår eller sommer
Instruktionsmetode: På campus Master of Arts i Counseling Psychology giver en intensiv 90-enhed Master of Arts program for studerende. Studerende kan vælge at inkludere nogle af vores tre vægtområder i Korrektionspsykologi, sundhedspsykologiEller Latino Counseling I deres grad. En vægtfunktion fungerer som en mindreårig. Studerende, der ikke vælger en vægt, kan vælge mellem forskellige valgfag for at udvide deres viden på forskellige områder.

Kandidatuddannelsen i Counseling Psychology har fire spor:

 • MFT Track
 • LPCC Track
 • Fælles MFT / LPCC Track
 • Ingen spor

MFT Track

California Board of Behavioral Sciences baserer MFT Track på California State Regulations, retningslinjer foreslået af American Association for Ægteskab og Family Therapy, og California Association of Marriage and Family Therapists, og læseplan godkendelse. Studerende, der vælger dette spor, er kvalificeret til at deltage i en MFT-licenseksamen efter afslutningen af ​​kursusarbejde, praktik og kliniske timer i staten Californien.

Klik her for Course Sequence

LPCC Track

California Board of Behavioral Sciences baserer LPCC Track på California State Regulations, retningslinjer fra California Coalition for Counselor Licensure, og læseplan godkendelse. Studerende, der vælger dette spor, er kvalificeret til at deltage i en LPCC-licenseksamen efter afslutningen af ​​kursusarbejde, praktik og kliniske timer. LPCC er en bærbar grad, hvilket betyder, at kurser og klinisk træning i Californien vil gøre det muligt for en studerende at sidde for licensure i enhver anden stat; Baseret på ethvert opholdskrav i den pågældende stat. LPCC-licenskrav omfatter en national, snarere end statsorienteret eksamen.

LPCC-programmet er primært fokuseret på Individuelle voksne kunder. Studerende, der forfølger dette program, der ønsker at arbejde sammen med par, familier og børn, skal tage klasser i disse specialiteter til at arbejde juridisk og etisk med disse befolkninger.

En væsentlig forskel mellem MFT og LPCC er, at et betydeligt antal af de krævede 3.000 træningstimer kan gennemføres inden modtagelsen af ​​Masters-graden for MFT-licensen. De krævede 3.000 timer til LPCC skal alle påløbe efter eksamen med en kandidatgrad.

Klik her for Course Sequence

Fælles MFT / LPCC Track

Det fælles MFT / LPCC spor er tilgængeligt for studerende, der ønsker at ansøge om begge licenser. Dette kombinerede program kan udfyldes inden for de 90 enheder. Studerende kan også vælge en af ​​de tre hovedpunkter; Men elever, der gennemfører dette spor med vægt i Health Psychology eller Correctional Psychology, skal færdiggøre 91,5 enheder, og elever, der gennemfører dette spor med vægt på latino rådgivning, skal færdiggøre 93 enheder for at få alle de nødvendige kurser. Studerende, der ønsker at udforske denne joint track option, opfordres til at mødes med et fakultet rådgiver. For at lære mere om fordelene ved det fælles MFT / LPCC spor, skal du besøge American Association for Marriage & Family Therapy, California Division hjemmeside på: http://aamftca.org/q-and-a-the-lpcc-license/.

Klik her for Course Sequence

Ingen spor

Studerende kan også vælge hverken MFT eller LPCC-sporet. Dette spor er til personer, der ønsker mere omfattende træning og erfaring end den 51-enhed MA of Counseling giver. Dette spor ikke Føre til licensure.

CPSY Omfattende eksamen

Den omfattende eksamen er en hjemme-essay eksamen designet til at hjælpe dig med at syntetisere din læring til en stærk personlig og professionel erklæring. Prøven gives en gang i løbet af efterår, vinter og forårskvarter, og du har to uger til at afslutte den, efter at den er sendt til dig. Du tager eksamen i slutningen af ​​dine studier, typisk kvartalet før sidste kvartal, hvor du er indskrevet i programmet. Praktik erfaring opnået på det tidspunkt kan hjælpe dig med eksamen, fordi et af spørgsmålene kræver beskrivelse af et casestudie.

Deadlines for registrering kan findes i person i Guadalupe Hall, på opslagstavlerne, i CPU nyhedsbrevet eller i e-mails sendt din SCU konto. For at registrere, bedes du e-mail dit fulde navn, adresse, telefonnummer og student ID til CPSY Department på cpsy@scu.edu. Prøver sendes ud til den adresse, du giver to uger før den er forfalden.

Adgangskrav

Ud over det generelle kravS kandidat til Master of Arts i Counseling and Counseling Psychology skal opfylde de specifikke krav, der er angivet nedenfor

 • Et minimum GPA på 3,0, bachelor grade point average (GPA) er påkrævet.
 • Derudover kræver optagelse til kandidatuddannelsen forudgående akademisk ekspertise på bachelorgrad eller højere niveau og opgørelsen af ​​adgangskontoret for den studerendes potentiale til at være en vellykket rådgiver. Fordi statslicensen i MFT og LPCC gør det muligt for indehaveren at engagere sig i privat praksis ved hjælp af psykoterapeutiske og rådgivningsteknikker, og fordi alle rådgivende psykologkandidater sandsynligvis vil arbejde på den menneskelige service-arena, vil kandidater blive valgt ud fra:
  1. Erfaring
  2. Tidligere faglig baggrund
  3. Modenhed med hensyn til livserfaring og professionelle mål.
 • Relateret erhvervserfaring:

  De kandidater, der præsenterer betydeligt arbejde eller frivillig erfaring i rådgivningsrelaterede aktiviteter, vil kunne drage størst nytte af selve programmet og i efterfølgende rådgivningsindsats. Derfor vil der i beslutninger om adgang til optagelse gives en stærk præference til dem, der har pådraget sig reelt arbejde (herunder frivillig) erfaring med rådgivning (på ethvert niveau), før de søger adgang til kandidatuddannelsen.
 • Ansøgere til MFT eller LPCC sporet skal udarbejdes og tilstrækkeligt motiveret til at gennemføre erfaringskrav som beskrevet af California Board of Behavioral Sciences efter afslutningen af ​​uddannelsen.

Anbefalingsbrev skal være fra tre personer, der har tjent i tilsyns- eller evalueringsroller med dig. Dette kan omfatte professorer, instruktører, chefer eller ledere, jobtilsynsførere, kliniske vejledere, frivillige koordinatorer eller ledere af frivilligt arbejde, pastorer eller lignende. Dette bør ikke omfatte personlige venner eller personlige terapeuter. Vi er klar over, at breve fra tre sådanne personer måske ikke er mulige for nogle ansøgere. Hvis du vil anmode om et brev fra en person, der ikke passer til disse retningslinjer, skal du forklare kort hvorfor; Forventningen er, at de mennesker, der skriver breve til dig, stadig skal kunne kommentere din faglige kapacitet som rådgiver.

Internationale ansøgers krav

 1. Engelsk eksamenseksamen: TOEFL (score på 90 eller derover) eller IELTS (score på 6,5 eller derover) er påkrævet for internationale studerende, der har afsluttet deres gymnasieskole på et andet sprog end engelsk. TOEFL eller IELTS kan frafaldes, hvis din bachelor (og master er, hvis det er relevant) blev afsluttet på institutioner, hvor engelsk er det primære undervisningssprog. Alle ansøgere kan dog blive bedt om at fremlægge yderligere bevis for engelsk færdigheder efter behov.
 2. International Uddannelsesvurdering: Udskriftsvurderinger er påkrævet af et af de godkendte NACES-agenturer. Ansøgere til programmet Master of Arts in Education + Education Credential (MATTC) skal have deres udskrifter evalueret af et af de agenturer, der er godkendt af CTC. Bemærk venligst, at udskrivningsevalueringer skal indeholde gradenækvivalens og US GPA-ækvivalens. Vi anbefaler kurs-for-kursus evalueringsrapport.
 3. Bevis for midler: De amerikanske visa regler kræver, at der er tilstrækkelige midler til rådighed til finansiering af din rejse, leveomkostninger og studieprogram. Der henvises til webstedet for International Student Services for et ajourført overslag over omkostningerne i forbindelse med et helt år med akademisk studie i ECP.

Efter modtagelsen af ​​det officielle acceptbrev skal den studerende kontakte ECP Admissions office, ecpadmissions@scu.edu, for at I-20-dokumentationen skal søge om et F-1-studentvisum. Når dette er gennemført, videresendes det til International Student Services Office.

Senest opdateret Jul 2017

Om skolen

Guided by strong dedication to academic excellence and service to society, the School of Education and Counseling Psychology at Santa Clara University educates compassionate, competent, and ethical pr ... Læs mere

Guided by strong dedication to academic excellence and service to society, the School of Education and Counseling Psychology at Santa Clara University educates compassionate, competent, and ethical professionals committed to meaningful and supportive engagement with diverse people, schools, and communities built on the foundation of our Core Values. Minimer