Master of Arts i skuespil

Generelt

Program beskrivelse

PRÆSENTATION

Kurset til at tilbyde et intensivt klassisk uddannelse til studerende af skuespil og skuespiller. Adgang til kurset er ved anvendelse.

Eutheca Fungerende Cours kan være særligt velegnet til dem, der ønsker at studere Commedia dell'Arte, Narrativ teater - Teater Storytelling og fungerende af teatret beslutningsproces. Udfordrende og intens, dette kursus er for internationale aktører, der ønsker at udvikle deres håndværk gennem en grundig udforskning af den klassiske kanon.

MÅL:

 • forståelse af playright arbejde, betragtes ikke blot i historien om europæisk teater sammenhæng, men hvor det anvendes i den moderne én og generelt relateret til skuespillerens arbejde.
 • assimilere rudimental sværdkampe og naturskønne kamp.
 • udvikle en forståelse vokal instrument på et individuelt niveau, hvordan det relaterer til iscenesætte arbejde og kravene fra forfatter og instruktør
 • udvikle note fund og lyttefærdigheder og udforske naturen af ​​filosofi korsang.
 • finde og fastholde centrum: improviserede bevægelser og skuespillerens kontrol over kroppen, kontrol og balance bydende nødvendigt.
 • bevæbnet og ubevæbnet kamp for scenen. Lær de teknikker til fokus og nødvendigheden af ​​at handle for at opnå virkeligheden.
 • lære fysisk kommunikation og interaktion

RESULTATER:

 • større autonomi skuespillerens arbejde
 • forbedrede teknikker til naturskønne kamp
 • forbedre vokal instrument på individuelt niveau
 • forbedring af improvisation teknikker
 • forstå den væsentlige forskel mellem den fungerende og scenen script

Faglige forberedelse

Den MA i fungerende specialiseret fagfolk scenekunst internationalt. Da de vil have mest udviklet, diversificerede færdigheder for at imødegå forskellige arbejdsmetoder sammenhænge, ​​vil de også har erhvervet specialiserede kompetencer og en international holdning til produktionen markedet.

De vil have erhvervet de nødvendige færdigheder til at gøre forskning og eksperimentel; desuden vil de har erhvervet viden om improvisation i drama teater med kunstnerisk bevidsthed og fremragende tekniske færdigheder; de vil være i stand til at udvikle dramaturgisk en intuition, en idé, at give til intuition selve skriftlig form mere velegnet til en naturskøn erkendelse.

KVALIFIKATION frigives:

Master of Arts i Fungerende:

De studerende, der afslutter Master rentabelt, opnår samtidig både Eutheca Diplom og Master of Arts i Fungerende, titel anerkendt og udstedt af University of Wales.

Indlæggelser

Dette kursus er for internationale studerende med en BA eller BFA grad eller tilsvarende. Studerende uden en første akademisk grad skal demonstrere et sammenligneligt niveau af viden og erfaringer fra en professionel virksomhed eller på en erhvervsskole drama skole.

GEBYRER FOR 2016/2017

Den studieafgift for dette kursus er € .25.000,00.

NOTE:

 • Gebyrer for hver valgperiode skal betales på forhånd og senest på det tidspunkt, der er angivet i den studerendes tilbud brev. Enhver studerende, der er i restance med hensyn til hans / hendes gebyrer vil ikke være i stand til at komme videre med deres uddannelse, indtil alle udestående penge skylder EUTHECA er betalt. Studerende, der ikke har betalt gebyrer i fuld før de har afsluttet deres uddannelse vil få deres grad tilbageholdes, indtil sådanne betalinger foretages.
 • Studerende, under særlige omstændigheder, der har til hensigt at forlade EUTHECA skal indeholde mindst én fuld sigt varsel skriftligt sådan hensigt til Akademisk Office. Studerende vil være ansvarlig for gebyrer i hele opsigelsesperioden (fx hvis en elev forlader halvvejs gennem efteråret sigt, de kan for resten af ​​gebyrer for dette begreb og de fulde gebyrer for det følgende forår sigt).

I det usandsynlige tilfælde, at EUTHECA er tvunget til at lukke på grund af force majeure, kan ingen gebyrer returneres eller kompensation lavet til en periode på undervisning, der kan være gået tabt gennem Akademiet manglende evne til at fortsætte sit arbejde som følge af omstændigheder uden for dets kontrollere.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema and the Academy of higher education in the arts of Theatre of Cinema with headquarters in Rome. EUTHECA is a point of reference in Italy, for ... Læs mere

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema and the Academy of higher education in the arts of Theatre of Cinema with headquarters in Rome. EUTHECA is a point of reference in Italy, for the training and preparation of actors wanting to embark on an international career. Minimer