Duquesne University og Graduate Center for Social og Public Policy tilbyder en speciel 25 procent undervisning og gebyr tildele indkommende studerende i vores program.

Den Policy Center uddeler en kandidatuddannelse i samfundsmæssige og politiske med en koncentration i Politisk Analyse og administration eller konfliktløsning og Peace Studies.

Den Kandidatuddannelse omfatter 36 point (12 kurser), som generelt kræver to akademiske års fuldtidsstudium (ni kredit-timer per semester). Alle MA-studerende tage "Research Methods" og "Værdier, etik og politik" og skrive enten en tre-kredit afhandling eller en forbedret forskning papir. De resterende kreditter er i en koncentration og valgfrie kurser. Op til seks godkendte kreditter fra en anden institution kan tælle mod den grad.

Koncentration i Politisk Analyse og administration

Koncentrationen i politiske analyser og administration vil give dig de analytiske og tekniske færdigheder, bred forståelse af politikformulering og implementering offentligheden, og en specialisering, der vil hjælpe dig lykkes i dit område af interesse. Studerende i denne koncentration: - Lær karakteren af ​​den politiske beslutningsproces; - Få en forståelse af de teknikker til analyse af politikker og samfundsvidenskabelig forskning metode; - Undersøge mindst én væsentlige områder af den offentlige politik (f.eks, sundhed, miljø, menneskelige tjenester, udvikling samfund).

En koncentration i politiske analyser og administration forbereder kandidater til at udtænke, analysere og gennemføre politikker til at reagere på dagens udfordrende sociale og politiske problemer, til at arbejde som administratorer eller politiske analytikere i offentlige, private og non-profit organisationer.

Koncentration i konfliktløsning og Peace Studies

Koncentrationen i konfliktløsning og fred undersøgelser introducerer eleverne til området for konfliktløsning og giver de studerende med de faglige og praktiske værktøjer, der er nødvendige for at behandle spørgsmål om fred og retfærdighed. Konkret programmet: - Introducerer teoretiske værktøjer til analyse af konflikten; - Tilbyder træning i metoder til konfliktløsning; - Tilfører etiske, moralske og filosofiske indsigt i processen med at skabe en fredelig social forandring; - Giver mulighed for erfaringsbaseret læring gennem praktikophold.

Programmet omfatter overvejelser om mægling, ikke-vold, internationale sociale bevægelser, ikke-statslige organisationer, menneskerettigheder, etniske politik, internationale forhandlinger, post-konflikt retfærdighed og forsoning, og sammenlignende social forandring.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 14 flere kurser fra Duquesne University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date