Master of Arts i Special (Inklusiv) Uddannelse

Generelt

Program beskrivelse

MSSpEd

Den MA i 'Special (inklusive) Uddannelse «giver de studerende med den viden og færdigheder til at støtte inddragelsen af ​​børn med særlige behov og voksne i uddannelse. Programmet byder på indsigt i uddannelsespolitik og praksis, tilskynde studerende til at overveje de udfordringer og løsninger på at sikre større integration. Eleverne får en forståelse af en række forringelser, sammen med de færdigheder til at opfylde særlige uddannelsesmæssige behov i det almene læreanstalter. Kurserne omfatter også forskningsmetoder, brugen af ​​teknologi i det rummelige klasseværelse og bredere sociale spørgsmål i forbindelse med handicap.

Jobmuligheder

Skoler, Forskning, aktivistorganisationer, Educational Consultancy.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study.

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study. Minimer