Master of Arts - teologiske studier

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Master of Arts - teologiske studier (Kursusaktiviteter)

&nbsp

Teologi har altid haft en central plads i liv og mission i den kristne menighed. Dens centrale betydning for samfundslivet stammer fra det faktum, at det er gennem Teologi, at kirken kommer til at forstå sin egen tro og forklarer, at tro til andre.


Uddannelse i Teologi er derfor nødvendigt at en persons udvikling af tro, da det er centralt for udøvelsen af ​​alle ministerier, lå og ordineret, rettet mod til kommunikation og udveksling af denne tro.


Det undersøges, bl.a. så vigtige spørgsmål som Guds natur, den slags Gud åbenbaret for os i Jesus Kristus, arten af ​​personlig identitet og menneskesyn, menneskets oprindelse og skæbne, kristent fællesskab og Guds nærvær med os nu i Spirit.

&nbsp

&nbsp

Kursus Struktur


Alle studerende virksomhed Master of Arts-teologiske studier grad er nødvendige for at fuldføre følgende fire enheder (eller tilsvarende):

 • Kristologi
 • Kristi mysterium 4: Kirke og sakramenter
 • Foundations of Moral Teologi
 • Skriften og Kirkens

&nbsp


MODE 1: Kursusaktiviteter

7 enheder på 500-niveau

1 enhed på 400/500 niveau 7 af de 8 enheder, skal være i teologi 1 enhed kan tages fra relaterede discipliner af religionsundervisningen. Uddannelse Ledelse og Retlige Studier eller filosofi Inkluderet de 4 krævede enheder (eller tilsvarende)

&nbsp


MODE 2: Kursusaktiviteter og forskningsprojekt

 • 4 enheder på 500-niveau
 • 1 enhed på 400/500 niveau
 • Medtag de 4 krævede enheder (eller tilsvarende)
 • Forskningsprojekt (svarende til 3 enheder) i disciplinen teologi (15.000 ord)
 • 4 af 5 enheder skal være i n Teologi
 • 1 enhed kan tages fra relaterede discipliner Religiøs uddannelse, uddannelse Ledelse og Retlige Studier af Filosofi

&nbsp

&nbsp

Mode Undersøgelse og vurdering


Studerende kan gennemføre studiet som en deltids-eller fuldtidsstuderende, der begynder i første semester, i Winter Term eller i andet halvår, forbehold enhed tilgængelighed. Vurderingen af ​​kompetencer i hver enhed består af tutorial ydeevne og en række opgaver, eller projekter i løbet af semestret.
Det kan være muligt for dette kursus skal være afsluttet i eksterne mode med enheder afhængig af tilgængelighed.

&nbsp

&nbsp

Adgangskrav


Notre Dame tilskynder ansøgninger fra folk i alle baggrunde og tager hensyn til programmets akademiske præstationer såvel som deres personlige egenskaber og resultater. Faglige krav er som følger:

 • Bachelor of Theology (eller tilsvarende) eller bachelor-grad i en anden disciplin ved kurser
 • Bachelor of Theology (eller tilsvarende) eller bachelor-grad i en anden disciplin ved kurser og forskningsprojekt.

Ansøgninger skal være modtaget mindst en måned før. Men der er begrænsede pladser i postgraduate kurser og de vil blive besat efter først til mølle-princippet, så tidligt ansøgningen fremmes.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

University of Notre Dame Australien (Unda) er en af de stigende stjerner af australske universiteter. Grundlagt gennem en lov vedtaget af parlamentet i Western Australia i december 1989, den nu har ov ... Læs mere

University of Notre Dame Australien (Unda) er en af de stigende stjerner af australske universiteter. Grundlagt gennem en lov vedtaget af parlamentet i Western Australia i december 1989, den nu har over 7000 studerende indskrevet på sine tre campusser i Fremantle, Sydney og Broome. KU's stiftende partner var University of Notre Dame i USA (NDUS), en af verdens store katolske universiteter og benchmark for Unda. Det har givet Unda med inspiration, råd, ideer og modeller, »studier i udlandet 'studerende og fakulteter, og tilstedeværelsen af dets ledere på sin bestyrelser og om råd. &nbsp Notre Dame Australien er en australsk universitet, som har taget både det moderne australske universitet tradition og den antikke og ansete traditioner katolske universiteter i både Europa og Nordamerika. Det har forsøgt at være et universitet, der har specialiseret sig i fremragende bachelor uddannelse. Dens fokus er uddannelse og træning af unge mennesker for indrejse til de store erhverv: medicin, jura, undervisning, sygepleje, regnskab og finans, fysioterapi, rådgivning, sundhedsvidenskab og præstedømmet. &nbsp Universitetet er især bemærkelsesværdigt for sin rolle som førende i den store traditionelle faglige discipliner for sundhed og uddannelse, så længe der er forbundet med den mission for Kirken i Australien. Det har også påtaget sig en særlig rolle i uddannelsen af, og service til den oprindelige befolkning i det nordlige Australien. &nbsp Notre Dame er en medium størrelse, et privat universitet, der modtager offentlige midler på en række områder. Et stort antal studerende har steder i sundheds-og uddannelsesområdet finansieret af den australske regering. Det er forpligtet til at sikre, at der så vidt muligt, studerende modtager en personlig, uddannelse af høj kvalitet i et omsorgsfuldt og venligt læringsmiljø. Omkring 10 procent af sine studerende er international. &nbsp Universitetet har til formål at producere "industri ready" kandidater, der er meget efterspurgte fra australske arbejdsgivere. &nbsp KU's tre campusser i Fremantle, Sydney og Broome er forbavsende smuk og meget bekvemt. De giver en ideel ramme for en førsteklasses bachelor universitet oplevelse. Minimer
Broome , Fremantle , Sydney + 2 Mere Mindre