Master of Business Administration

Generelt

Program beskrivelse

Mitchell MBA-programmet er fuldt akkrediteret af AACSB International - det højeste niveau for erhvervslivet akkreditering på verdensplan. Vi har struktureret program for at imødekomme behovene i fuldtidskarriere ansatte og ledere, såvel som nyuddannede, som er interesserede i at fremme deres viden inden for området forretning. Alt fundament arbejde er indbygget i 14 Kursusdelen, som giver studerende fra alle bachelor baggrund til straks at begynde studier.


Funktioner i programmet

  • Hver ny MBA klasse er lanceret i efteråret at give den kohorte med en klar identitet og en mulighed for at netværke med andre administrationsudgifter fagfolk i klassen
  • Alle studerende vil have en fælles baggrund, da de fremskridt gennem programmet, da alle fundament arbejde er indbygget i Mitchell MBA.
  • Kohorter i en MBA klasse tilmelde de samme to klasser hver valgperiode med klasser møde to aftener om ugen - det første møde 6:00 til 7:15 efterfulgt af den anden kursus på 7:30 til 8:45.
  • Hver MBA klasse deltager i tilbagetog-baserede seminarer i løbet af efteråret og foråret semestre af de første to år af programmet til at fokusere på specialiseret administrationsselskab emner og give yderligere team building muligheder.
  • Kurset giver de centrale kundskaber og færdigheder, der kræves til at løse organisationer, samtidig med at hver studerendes individuelle beslutningsproces kapaciteter.
  • Stærk og effektiv undersøgelse hold kan nemt dannes og vedligeholdes i hele programmet, da hver MBA klasse vil tage alle klasser sammen.

Adgangskrav

En studerende, der har en bachelorgrad med mindre end 3,0, men større end en 2,5 (A = 4,0) eller et minimalt karaktergennemsnit på 2. 75 på den sidste 64 semester timer på college arbejde kan nå Foreløbig Entré forudsat den studerende har en tilfredsstillende GMAT score baseret på en af ​​følgende formler:

200 x GPA GMAT = 1050 eller
200 x UDGPA (sidste 64 timer) GMAT = 1100

Derudover er alle ansøgere skal opnå en GMAT Analytisk Writing score på 3,0 eller højere. GMAT krav kan fraviges for ansøgere med en fortjent kandidatuddannelse eller derover fra en regionalt akkrediteret amerikansk institution for videregående uddannelse.

GMAT skal være taget i de sidste fem år.


Internationale studerende skal indsende dokumentation, der viser TOEFL-testen vurdering af 525 eller derover eller tilsvarende.

Den ikke-graden kategori er forbeholdt studerende med en MBA-grad Studerende i denne kategori skal indhente tilladelse fra direktøren for kandidatstudier før du registrerer for alle videregående kurser i Mitchell College of Business.   


Senest opdateret Apr. 2011

Om skolen

Om kollegiet Mitchell College of Business går ind i sin fjerde årti af tjenesten. Og mens antallet af studerende er vokset betydeligt i de år, medlemmer af fakultetet og medarbejdere er lige så lydhø ... Læs mere

Om kollegiet Mitchell College of Business går ind i sin fjerde årti af tjenesten. Og mens antallet af studerende er vokset betydeligt i de år, medlemmer af fakultetet og medarbejdere er lige så lydhøre over for de studerende og deres behov i dag, som de var, da skolen blev grundlagt i 1967. Som en integreret del af en omfattende, urbane universitet, er missionen i Mitchell College of Business til at bidrage til personlig og faglig udvikling af vores studerende og borgere, den økonomiske udvikling i regionen, og den fortsatte succes af kollegiet og University . Vi udføre denne mission gennem levering af instruktions-programmer af høj kvalitet, gennem støtte til fakultetets forskningsmæssige aktiviteter, og gennem ydelse af en række eksterne tjenester. University of South Alabama Mobile er en smuk, historisk by på Gulf Coast, der er rig i det sydlige tradition. Det er også hjemsted for University of South Alabama. Studerende finder regionen spændende og sjovt at udforske og er endnu mere imponeret af de forskellige kulturelle, uddannelsesmæssige og rekreative muligheder, der karakteriserer de akademiske kredse. Minimer