Master of Environmental Management

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Hvorfor studere på Notre Dame


The University of Notre Dame Australien er stolt af sine små klasser og omsorgsfulde samfund atmosfære samt sit engagement i topkvalitet, sjælesorg og social retfærdighed. Universitetet er i stand til at tilbyde en unik personlig tilgang til undervisning og læring. Som følge heraf kan Notre Dame hjælpe studerende til at udvikle færdigheder og tillid til at sætte dem i stand til at lykkes i deres valgte område. Også fordi Notre Dame er en by universitet, studerende har adgang til alle de sociale, sportslige og kulturelle aktiviteter Fremantle har at tilbyde, at gøre læring både en pædagogisk og en kulturel oplevelse.

&nbsp

&nbsp

Master of Environmental Management


I dag, miljøspørgsmål, uanset om de er lokale eller globale, er en stor bekymring i samfundet. Det samfund nu anerkender, at et sundt miljø er lige så vigtig som en stærk økonomi og et omsorgsfuldt samfund for vores fremtid.
Mens der har været en dramatisk stigning i samfundets bekymring over miljøets tilstand er det kun i de sidste mange år, at hovedvægten er lagt på at finde løsninger på miljøproblemer gennem bedre ledelse.

&nbsp

Master of Environmental Management giver en ph.d.-niveau for studerende eller ledere, der ønsker at udvikle ledelse og forskning færdigheder. Med forbehold af tilfredsstillende fremskridt studerende kan ansøge om at fortsætte deres studier via sådanne højere grader som en ph.d..

&nbsp

Master of Environmental Management består af modværdien af tolv enheder, hvoraf seks er obligatoriske. Eleverne kan vælge at studere Master of Environmental Management ved kurser alene eller ved kurser, herunder et større forskningsprojekt.


Hvor de studerende ikke har tilstrækkelig akademisk forberedelse på det biologiske, fysiske og miljøvidenskab, kan de være forpligtet til at foretage en indledende semester af undersøgelse, som giver den nødvendige viden og færdigheder til programmer i miljøledelse.

&nbsp

&nbsp

Mode Undersøgelse og vurdering


Studerende kan gennemføre studiet som en deltids-eller fuldtidsstuderende, der begynder i første semester (februar) eller i andet halvår (juli), med forbehold enhed tilgængelighed. Vurderingen af ​​kompetencer i hver enhed består af tutorial præstationer, en række opgaver eller projekter i løbet af semesteret samt en afsluttende eksamen.

&nbsp

&nbsp

Adgangskrav

&nbsp

Notre Dame tilskynder ansøgninger fra folk i alle baggrunde og tager hensyn til ansøgerens faglige præstationer såvel som deres personlige egenskaber og resultater. Faglige krav bliver som deres personlige egenskaber og resultater. Faglige krav er som følger:

  • En bachelorgrad fra et anerkendt australsk eller oversøiske Universitet demonstrere opnåelse af tilfredsstillende kvaliteter.
  • Anerkendelse af realkompetencer kan ydes støtte til udvalgte ansøgere, der har ingen formel videregående kvalifikationer, men som har mindst 10 års brancheerfaring.


Adgang til nogle fag vil der kræves fuldførelse af perquisite enheder eller relevant og påviselig viden.


Ansøgere skal være modtaget mindst en måned før. Men der er begrænsede pladser i postgraduate kurser og de vil blive besat efter først til mølle-princippet, er så tidligt ansøgningen fremmes.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

University of Notre Dame Australien (Unda) er en af de stigende stjerner af australske universiteter. Grundlagt gennem en lov vedtaget af parlamentet i Western Australia i december 1989, den nu har ov ... Læs mere

University of Notre Dame Australien (Unda) er en af de stigende stjerner af australske universiteter. Grundlagt gennem en lov vedtaget af parlamentet i Western Australia i december 1989, den nu har over 7000 studerende indskrevet på sine tre campusser i Fremantle, Sydney og Broome. KU's stiftende partner var University of Notre Dame i USA (NDUS), en af verdens store katolske universiteter og benchmark for Unda. Det har givet Unda med inspiration, råd, ideer og modeller, »studier i udlandet 'studerende og fakulteter, og tilstedeværelsen af dets ledere på sin bestyrelser og om råd. &nbsp Notre Dame Australien er en australsk universitet, som har taget både det moderne australske universitet tradition og den antikke og ansete traditioner katolske universiteter i både Europa og Nordamerika. Det har forsøgt at være et universitet, der har specialiseret sig i fremragende bachelor uddannelse. Dens fokus er uddannelse og træning af unge mennesker for indrejse til de store erhverv: medicin, jura, undervisning, sygepleje, regnskab og finans, fysioterapi, rådgivning, sundhedsvidenskab og præstedømmet. &nbsp Universitetet er især bemærkelsesværdigt for sin rolle som førende i den store traditionelle faglige discipliner for sundhed og uddannelse, så længe der er forbundet med den mission for Kirken i Australien. Det har også påtaget sig en særlig rolle i uddannelsen af, og service til den oprindelige befolkning i det nordlige Australien. &nbsp Notre Dame er en medium størrelse, et privat universitet, der modtager offentlige midler på en række områder. Et stort antal studerende har steder i sundheds-og uddannelsesområdet finansieret af den australske regering. Det er forpligtet til at sikre, at der så vidt muligt, studerende modtager en personlig, uddannelse af høj kvalitet i et omsorgsfuldt og venligt læringsmiljø. Omkring 10 procent af sine studerende er international. &nbsp Universitetet har til formål at producere "industri ready" kandidater, der er meget efterspurgte fra australske arbejdsgivere. &nbsp KU's tre campusser i Fremantle, Sydney og Broome er forbavsende smuk og meget bekvemt. De giver en ideel ramme for en førsteklasses bachelor universitet oplevelse. Minimer
Broome , Fremantle , Sydney + 2 Mere Mindre