Master of Fine Arts i miljødesign

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Master of Fine Arts i Environmental Design

Art Centers Graduate Environmental Design program tager fat på forholdet mellem krop, materialer, rum og følelser. Vores fokus går ud over stilen, undersøger forbindelsen mellem de psykologiske, fysiske, følelsesmæssige og sensoriske effekter af kvalitets design.

Vi design erfaring-fra det første øjeblik af møde til det sidste øjeblik af interaktion. Vores tilgang dikterer, at vi arbejder i et tværfagligt måde, og oftest er vi dem der genererer de kreative retningslinjer, som den samlede oplevelse er udforsket. Vi definerer os selv som muligheder for arbejdssøgende i den kreative proces.

Spor i rumlig oplevelse og møbler og inventar give de studerende mulighed for at specialisere sig og opnå avanceret viden om teori og praksis. Vores fokuspunkter i retning af gæstfrihed, detailhandel, kontor, udstilling og event design.

Målet med vores program er at uddanne designere til at positionere sig selv som forfatter-baserede design ledere. Vores kandidater er designere i stand til at fremme den disciplin og håndværk af miljødesign. Vores program koncentrerer sig om omfattende konceptuelle stringens krydset med forretningspraksis med fokus på teoretisk tænkning, teknisk innovation, produktion, fabrikation og projektledelse.

Art Centers historie industrielle partnere og internationalt anerkendte alumner og undervisere skabe et levende miljø, hvor at undersøge fremtiden for rumlige, møbler, belysning og inventar design.

Vores studerende skaber muligheder, innovation og udvikling inden for vores fagområde. Scenografi øger vores studerende mulighed for at fremsætte en meningsfuld forbindelse i alt, at de designer.

Art Center er nu accepterer ansøgninger om studerende ind Graduate Environmental Design program i 2012 Fall Term.

Senest opdateret Apr. 2013

Om skolen

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution.

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution. Minimer
Pasadena , Santa Barbara + 1 Mere Mindre