Master of Management / Human Resources Management-programmet er designet til at forbedre ledelsesfærdigheder studerende skal fungere effektivt i en organisation. Eleverne lærer at syntetisere forretningskoncepter og praksis præsenteres i dette program til at udvikle løsninger til specifikke ledelsesmæssige situationer findes inden for den organisatoriske miljø. Indsatsområder er udvikling af menneskelig kapital, gennemførelse af organisatoriske tiltag, administrerende konflikt, fremme kreativitet, innovation gennem organisatorisk design, og forvalte i et tværkulturelt miljø.

Master of Management programmet på University of Phoenix bruger problembaseret læring, hvor eleverne finpudse deres færdigheder i problemløsning sammen med deres kommunikation, kreativitet, informations-udnyttelse, og kritisk tænkning færdigheder. De er vurderet på grundlag af deres brug af problemløsende proces (som beskæftiger en generel rubrik) samt deres kommunikation og kritisk tænkning færdigheder under deres præsentationer. Læring hold vil anvende principperne for benchmarking i hele programmet til forskning de mest kreative løsninger på et problem. Dette vil berige de alternativer, som eleverne overveje at vurdere mulige løsninger på problemerne.

I MM / HRM specialisering, vil de studerende skabe komplekse forretning problemløsning scenarier trække på færdigheder og kompetencer mestrede løbet af programmet. Studerende vil få erfaring med destillation en situation til en veldefineret business problem at udnytte management-baserede muligheder for en organisation efter eget valg. De vil anvende business-værktøjer og koncepter til at analysere en række alternative løsninger, og vil modtage feedback på de valg, de træffer. De vil forsvare deres løsninger og anbefale en fremgangsmåde og resultatbaseret evalueringssystem målinger for erhvervslivet problemet.

MM / HRM består af 45 kredit timer og omfatter tre færdighed kurser (MMPBL/501, MMPBL/502, MMPBL/503), som kan være tilfredse med undergraduate kurser. Studerende kan også give afkald på en yderligere ni point ved hjælp af graduate kurser og kan kvalificere sig til en 27-kredit timer opholdstilladelse.


Se 5 flere kurser fra University of Phoenix Online »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2020
Duration
2 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date