Master of Public Administration

Generelt

Program beskrivelse

handel

Målgruppe

Forskere og praktikere i den disciplin for Offentlig Administration og Ledelse, som er funderet i de teoretiske / fundamentale moduler i disciplin og er ivrige efter at udføre forskning omkring et problem.

Optagelse / adgangskrav

  • Eleverne skal have en fireårig bachelorgrad eller Honours i emnet for offentlig administration.
  • En person betragtes ikke som en elev, medmindre en sådan person er optaget i den grad påkrævet (Public Administration)
  • Bemærk, at der kan kræves en vurdering af arbejdet profil, forskningspotentiale og andre faglige kvalifikationer. Bemærk også, at ansøgere kan blive inviteret til en samtale og / eller forpligtet til at skrive et papir.

Programmets varighed

  • Programmet er ved forskningsarbejde
  • Ikke mindre end to år og ikke mere end 4 år
  • Om nødvendigt kan eleverne rådes til at registrere bestemte MPA moduler til at uddybe og skærpe deres teoretiske forståelse

Program Structure

Kandidaten forventes at færdiggøre & bestå en prøve af hans / hendes forskningsprojekt.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

A vibrant, equitable and sustainable African university, committed to teaching and research excellence at the service of its students, scholars and the wider community.

A vibrant, equitable and sustainable African university, committed to teaching and research excellence at the service of its students, scholars and the wider community. Minimer
Alice , Bisho , East London + 2 Mere Mindre