Master of Science (ms) i industriel hygiejne

Generelt

Program beskrivelse

Master of Science (MS) i industriel hygiejne

Industrielle Tandplejere er ansvarlige for foregribelse, anerkendelse, evaluering og kontrol af arbejdspladsen miljømæssige faktorer, der kan påvirke sundheden, komfort eller produktivitet arbejdstageren. Industriel hygiejne betragtes som en "videnskab"; Det er imidlertid også en art, der involverer dom, kreativitet og menneskelig interaktion. Kommunikationsfærdigheder er meget vigtigt.

Selvom nogle erhverv kan synes mere farlig end andre, potentielle kortsigtede og langsigtede sundhedsrisici forekommer i alle erhverv, om en person er ansat i et kontor eller kemisk fabrik. Industrielle Tandplejere spiller en vigtig rolle i at sikre, at arbejdspladsen er så fri for farer som muligt, og at arbejdstagerne og samfundet som helhed er beskyttet mod potentielle trusler mod sundheden. Desuden industrielle tandplejere arbejder med ledelsen til at forudse problemer, der kan opstå, og træffe foranstaltninger for at forhindre dem, før de sker. Også spiller industrielle tandplejere en vigtig rolle i udformningen og gennemførelsen af ​​regeringens politik vedrørende arbejdstagernes sundhed og sikkerhed.

Job mangfoldighed er en stor fordel at overveje, når du vælger en karriere i de sundhedsmæssige / miljøvidenskab. Et væld af unikke beskæftigelsesmuligheder eksisterer for industrielle Tandplejere. I modsætning til mange andre erhverv, er industrielle tandplejere ikke begrænset til en bestemt type industri; de er ansat i en række forskellige organisationer som Public Utilities; Regering; Academia; Research Laboratories; Hospitaler; Forsikringsselskaber; Konsulentfirmaer; Olie, kemiske og produktionsvirksomheder; og minedrift.

Den industrielle Hygiejne Graduate program giver en enestående mulighed for avancerede studier på området Arbejdsmiljøinstituttet. Det overordnede mål med vores Industrial Hygiene program er at give personer med den tekniske kompetence til at anerkende, evaluere og kontrollere erhvervsmæssige sundhedsfarer. Den læseplaner er designet til at give kandidater med den faglige forberedelse er nødvendig for at bestå certificering undersøgelse administreres af American Board of Industrial Hygiene.

Ansøgningsfristen for MS Industrial Hygiejne Program er:

  • 1. april til sommer og efterårssemester
  • Til forårssemesteret 1 oktober

Uddannelsesmål og resultater

I de første par år efter sin eksamen, er IH kandidater forventes at opnå følgende:

  1. Etablere deres IH-relaterede karriere gennem de første fire år efter eksamen.
  2. Brug deres uddannelse til kompetent levere IH tjenester passer til deres beskæftigelse.
  3. Agere professionelt ved at engagere sig i karriereudvikling, erkender etiske ansvar, støtte erhvervet, og være et informeret og engageret medlem af deres samfund.
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Montana Technological University is a great place to attend graduate school! As a future graduate student, consider our world-class degree programs to ignite your curiosity and move you ahead. We als ... Læs mere

Montana Technological University is a great place to attend graduate school! As a future graduate student, consider our world-class degree programs to ignite your curiosity and move you ahead. We also offer you: Minimer