Læs den officielle beskrivelse

&nbsp

Master of Science Degree i Information Systems

&nbsp

Master of Science i Information Systems (MSIS) er designet til at give ledere og fagfolk de nødvendige tekniske og ledelsesmæssige færdigheder er nødvendige for at opfylde det ansvar, ledende professionelle og projektledelse positioner i Information Systems / teknologi på området.

Det MSIS Uddannelsen er opdelt i to muligheder: A Professional Option (PMSIS) designet til nuværende IS / it-medarbejdere og en Executive Option (Emsis) designet til ledere og fagfolk, der arbejder uden for IS feltet.

Adgang til programmet

&nbsp

Ud over at anvende til universitetet, skal potentielle studerende indsende en separat kandidatuddannelse ansøgning til College of Business and Economics. Ansøgere optages på MSIS program baseret på en omfattende gennemgang af afdelingen for informationssystemer: deres arbejde erfaring afspejles i et cv og to breve af anbefaling fra personer, der har opsyn sagsøgeren 's arbejde, der dokumenterer en mindst to år 'fuldtidsarbejde fagligt niveau erhvervserfaring i en virksomhed informationssystem indstilling for Professional Option, eller tre år ' fuldtids professionelle niveau erhvervserfaring i en ledelse, professionelle og / eller driftsplan, hvori for direktionen Option, og en minimum GMAT score på 500.

&nbsp

&nbsp

Professionel Option

&nbsp

Den MSIS, Professional Option (PMSIS) er designet til ledere og fagfolk, der arbejder i branchen informationssystemer felt. Den mulighed giver fagfolk den baggrundsviden, der er nødvendige for at flytte ind i dagens udfordrende senior planlægning, rådgivning, og projektledelse stillinger.

&nbsp

&nbsp

Executive Option

&nbsp

Den MSIS Executive Option er designet til erhvervsaktive ledere, ledere og fagfolk, der er interesseret i en karriere omdirigering eller ændre ind i erhvervslivet informationssystemer / teknologi på området. Den er designet til at give personer, der i øjeblikket er ansat i erhvervslivet og andre typer organisationer i ledelse og drift holdninger, den uddannelse er nødvendig for at opnå den faglige og ledelsesmæssige viden og færdigheder er nødvendige for ledende stillinger.Disse positioner kan findes i informationssystemer / informationsteknologi (IS / IT) bruger-og support organisationer, såsom: rådgivning, brugeradministration, planlægning og forvaltning, og datacentre operationer.

Ansøgere skal have en bachelorgrad fra et godkendt universitet, mindst tre års erhvervserfaring niveau erfaring og interesse for en karriere inden for IS / IT. Et grundlæggende kendskab til virksomhedens drift er en forudsætning for optagelse på ph.d.-kurser.

&nbsp

&nbsp

Den MSIS Curriculum

&nbsp

I alt 45-48 enheder af 500-niveau kurser og en master omfattende undersøgelse er påkrævet. De fleste studerende gennemfører programmet i to år.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra California State University Los Angeles - College of Business and Economics »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date