Master of Science grad med muligheder for at computing, anvendt matematik

Generelt

Program beskrivelse

Master of Science med en mulighed for at Computing og anvendt matematik, er baseret på sine to terminalområder, vil den studerende have en tutor afhandling navngivet den anden halvdel til at sikre personlig opmærksomhed, der vil guide dig til at organisere, planlægge og udvikle deres protokol , ud over at give mulighed for at udvikle deres færdigheder og opbygge deres egne behov for at løse problemet med dets forskning og vil udvikle sig i forskningsseminarer.

Den studerende sammen med sin vejleder, kan du vælge de emner, til at supplere deres uddannelse i den valgte linje. Læreren kan også anbefale mobilitet og bedriver forskning forbliver på nationalt og internationalt præference for læseplanerne kurser og forskningsaktiviteter, der bidrager til kvaliteten af ​​forskning udført af den studerende.

Master henvender sig til kandidater inden for områderne: Computer Systems, datalogi, datalogi, matematik, it eller beslægtede områder.

Kandidater vil være i stand til at deltage i forskning og opbygning af viden i områderne datalogi og anvendt matematik; og identificere praktiske problemer og opnå deres løsning ved at anvende den erhvervede viden og færdigheder.

Forskningen linjer, der tilbydes af Master, er:

 • EDB - Software Engineering.
 • Computer - kunstig intelligens.
 • Anvendt matematik og modellering.

Generelt mål

Train menneskelige ressourcer med akademiske kvalitet, viden, færdigheder og holdninger til at anvende og skabe viden og gøre den teknologiske udvikling med henblik på at bidrage til løsningen af ​​problemer i forbindelse med Computer og Anvendt Matematik i den akademiske verden, videnskabelige og / eller fremstilling.

Den ovenfor under anvendelse teoretiske og eksperimentelle resultater opnået systematisk og med støtte af videnskabelig metode, hvor egne metoder anvendt matematik og datalogi, såsom analytiske, syntetiske, induktive og deduktive ræsonnement og tilskynde de studerende til at forske i et bestemt område og anvende omfattende og kreativt, de grundlæggende elementer i computing og anvendt matematik.

specifikke mål

Computer option

Træn de menneskelige ressourcer med akademisk kvalitet, i stand til at anvende og skabe opmærksomhed om grænsespørgsmål i undersøgelsesområdet, ved hjælp af simulering teknikker og optimering med støtte fra specialiseret software og analysere og / eller skaber metoder til datalogi og udfører den teknologiske udvikling til at løse problemerne med akademiske, videnskabelige og produktive sektor.

Option in Applied Mathematics

Træn de menneskelige ressourcer med akademisk kvalitet til at anvende og skabe viden på området for Anvendt Matematik og design og udvikling af matematiske modeller, der understøtter analyse, beslutningstagning og problemløsning akademiske, videnskabelige og / eller produktiv.

ph.d.-profil

Ved afslutningen af ​​Master of Science, vil de studerende have følgende viden, færdigheder og holdninger:

viden

 • Viden i område af ekspertise: datalogi eller anvendt matematik.
 • I simulering og optimering teknikker understøttet af specialiseret software, samt teorier relateret til de algoritmer.
 • De teoretiske og eksperimentelle metoder baser, udvikle omfattende viden om fænomenet stokastiske natur.
 • Den videnskabelige metode.
 • Metoder og værktøjer til teknologiudvikling.

færdigheder

 • analytisk kapacitet opnå en balance mellem evnen til at løse teknologiske problemer og udvikle grundforskning, for at deltage i dannelsen af ​​viden grænse.
 • At anvende og skabe viden om datalogi og anvendt matematik.
 • Mulighed for at professionelt udvikle sig i den akademiske, erhvervssektorer, og offentlige og private institutioner.
 • Mulighed for at deltage som lærer i enhver uddannelsesinstitution.
 • At identificere behov og problemer og gennemføre projekter i deres løsning inden for datalogi eller anvendt matematik.
 • Mulighed for at fortsætte deres videnskabelige uddannelse gennem en doktorgrad, at deltage i de akademiske og industrielle sektorer i basale aktiviteter af videnskabelig og teknologisk udvikling på ethvert emne for anvendt matematik eller computer.
 • Anvendelse af modeller, metoder og hensigtsmæssigt at generere videnskabelige og teknologiske produkter, der hjælper med at løse effektivt problemer med det virkelige liv værktøjer.
 • For at interagere med forskergrupper i forskellige områder af viden, at kunne identificere og løse problemer, der kræver matematik og / eller it-løsninger.
 • For at anvende teori, metoder og moderne teknikker til anvendt matematik og beregning kanaliseres i følgende indholdsmæssige aktiviteter: adressering teknologiske problemer og professionel praksis, udføre videnskabelig forskning og deltage i undervisning på et højere niveau.
 • Evne til at anvende specialiserede teknikker i softwareudvikling og ledelse af videnskabelige analyseværktøjer og lære at skrive videnskabelige artikler.
 • Kapacitet til at slutte sig til forskningsprojekter og / eller teknologiske projekter, som kræver datalogi eller anvendt matematik.
 • At kommunikere mundtligt og skriftligt forskningsresultater i forskellige akademiske fora i både spansk og engelsk.

holdninger

 • For uafhængig og form eller deltage hold, altid i en ånd af konstruktiv kritik arbejde.
 • selvstændig læring, for at skabe en vane for undersøgelse, der vil tillade sig selv at tilegne sig viden og udvikle deres færdigheder

Værdier

 • Være ansvarlig, ærlig og med akademisk og videnskabelig stringens, for anvendelse og generering af viden samt den teknologiske udvikling præsenteres til gavn for samfundet.
 • Etik til at anerkende og respektere den akademiske og videnskabelige andres arbejde og kende omfanget af deres arbejde.
 • Disciplin, som gør det muligt pligt og opfylde deres mål i tide.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta ... Læs mere

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta educativa, investigación y desarrollo tecnológico, además de una difusión cultural y trabajo de apoyo social que le ha valido su prestigio y reconocimiento, pues cuenta con el cuenta con 92% de sus programas institucionales y el 100% de sus posgrados interinstitucionales dentro del Programa Nacional de Posgrados de Calidad (PNPC) de Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología en México, el máximo organismo de ciencia y tecnología en la país; mientras que a nivel internacional seguimos incorporando programas a la evaluación de diversos organismos. Minimer
Aguascalientes