Master of Science i administrative undersøgelser

Generelt

Program beskrivelse

Master of Science i Administrative Studies

Den Master of Science i Administrative Studies er et tværfagligt program, der byder på en styrkelse af de administrative evner med fokusområder i Anvendt Kommunikation, strafferet, Homeland Security, Environmental Management, Project Management, og Sports Management. Programmet er designet til at imødekomme behovene hos personer, der er etableret i en karriere, og som søger professionel vækst og fremgang i deres kald. Den 33-timers program bygger på tidligere erhvervserfaring, og giver deltagerne mulighed for at udvide deres viden base, evner og færdigheder, som kan føre til øget administrative roller inden for organisationer.

Master of Science i administrative Studies kan tages via internettet. Alle de krævede 24 timer centrale kurser og Applied Kommunikation, strafferet, Homeland Security, Project Management og Sports Management er tilgængelige over internettet. I øjeblikket er 12-timers Environmental Management er kun tilgængelig på campus. Den individualiserede option vil afhænge af valget af kurser valgt.

Den grundlæggende forudsætning for Master of Science i Administrative Studies (MSAS) program er, at for den enkelte at være effektive i deres karriereforløb, de har brug for at bygge ud fra en kerne af kurser designet til at give forskellige færdigheder er fælles for en effektiv administration og vellykket målopfyldelse. Derfor vil alle studerende tage kurset arbejde, der bygger kompetencer i Organisatorisk Kommunikation, informationssystemer, personaleforhold, Legal / politiske spørgsmål, budgettering og forskning Design / Methods. For yderligere 12 timer af programmet, vil de studerende vælger, med advisement, en disciplin-option område, der fokuserer på en anvendelse af administrative ydelser. Option områder er tilgængelige i Anvendt Kommunikation, strafferet, Homeland Security, Environmental Management, Project Management, Sports Management og en individualiseret løsning. Master of Science i Administrative Studies kurser kan tages via internettet.

MSAS Option Områder

Anvendt Kommunikation Option

De 12 kredit time Anvendt Kommunikation Option giver avancerede studier i analyse og praksis af effektiv professionel kommunikation. Kurserne i denne option afspejle de kritiske kommunikations udfordringer organisationsledere i dag: forståelse og forvaltning af mangfoldighed på arbejdspladsen; førende hold og små grupper, der forhandler og medierer konflikter, ved hjælp af medieteknologier til at kommunikere med forskellige målgrupper, og udvikle mundtlige og skriftlige kommunikationsevner for en række organisatoriske roller. Forskning viser, at ledere bruge så meget som 80% af deres arbejde dag at kommunikere med andre, og at kommunikation evner er positivt relateret til ledernes job ydeevne og mobilitet opad. Enhver ansvarlig for tilsyn eller koordinere arbejdet i andre kan drage nytte af Applied Communication Option. Personer med avanceret uddannelse i kommunikation finde beskæftigelse i en bred vifte af faglige områder, herunder ledelse, uddannelse og udvikling, public relations, offentlig information / community relations, forvaltning af menneskelige ressourcer, kommunikation ledelse og nonprofit administration. En baggrund i kommunikation (fx tale kommunikation, medier, journalistik, erhvervskommunikation) er ideel, men ikke afgørende. Studerende med baggrund i samfundsvidenskab (fx psykologi, sociologi) humaniora (engelsk, sprog, kunst), eller virksomheder vil opleve, at kurser i Anvendt Kommunikation Option supplere deres tidligere akademisk uddannelse og faglige erfaringer.

Criminal Justice Option

Sammen med de centrale kurser i MSAS er Criminal Justice Option designet til at forberede de studerende til lederskab og administrative roller i de strafferetlige myndigheder. De 12 kredit time Criminal Justice mulighed bør være relevant for studerende, der ønsker avancerede stillinger i retshåndhævelse, institutionelle og community-baserede rettelser, og ungdomsretssystemer agenturer. Criminal Justice Option understreger nytten af ​​den videnskabelige undersøgelse af kriminalitet og strafferet til administration. Gennem meshing nødvendige lederevner med en påskønnelse for empirisk forskning, MSAS med en Criminal Justice Option søger at informere og forberede morgendagens ledere i det strafferetlige system.

Environmental Management Option

Environmental Management Option er designet til at imødekomme behovene hos etablerede fagfolk, der har et ansvar for at forvalte miljøspørgsmål, bredt definerede. Muligheden forudsætter, at den studerende har en relevant akademisk baggrund inden for natur-og anvendte videnskaber at kvalificere sig til kandidatniveau arbejde. Miljøbeskyttelse, og ressourceplanlægning spørgsmål behandles i denne 12 kredit timers indstilling. Bemærk: Denne indstilling er ikke tilgængelig via internettet.

Project Management Option

De 12 kredit timers Project Management Option er designet til at imødekomme behovene hos personer, der er etableret i en karriere, og som søger professionel vækst og fremgang inden for deres erhverv. I løbet af det sidste årti, har begreberne bag projektstyring blevet anvendt i så forskellige brancher og organisationer som forsvar, byggeri, lægemidler, kemikalier, bank, hospitaler, reklame, jura, statslige og lokale regeringer.

Projekterne har følgende karakteristika: (1) specifikke mål, der skal afsluttes inden for bestemte specifikationer, (2) definerede start-og slutdatoer, (3) finansiering grænser (hvis relevant) og (4) forbrugsvarer ressourcer. Projektledelsen tilgang er en afvigelse fra den traditionelle lodrette business organisationsform, der lægger vægt på en stærk overlegen underordnet forhold. Det er kendetegnet ved nye metoder til ledelse omstruktureringer og tilpasse særlige management teknikker med det formål at opnå bedre kontrol og udnyttelse af de eksisterende ressourcer.

Sports Management Option

Sports Management er en 15 kredit timers indstilling, som omfatter en 6 kredit timers praktisk erfaring kursus. The Sports Management Option er designet til at sørge for forberedelse til lederstillinger i professionelle, kollegiale og international sport, samt, campus og samfund wellness / sportsprogrammer.

Individualiseret Option

Det Administrative Studies program er designet til at opfylde dine særlige uddannelsesmæssige behov. Må ikke se en mulighed, der opfylder dine behov? Foreslå din egen! Den individualiserede option giver dig mulighed for at arbejde tæt sammen med din faglige rådgiver til at udvikle en 12 kredit timers option skræddersyet til din specifikke situation og karrierevej. Studerende har gennemført administrative Studies grad med individualiserede muligheder i Health Care Administration, Entertainment Management, Theater Management, Public Relations og andre.

Homeland Security Option

Homeland Security og forsvarsminister pensum er struktureret omkring centrale politiske og organisatoriske problemer med homeland security. Hvert kursus forbereder eleverne til at beherske centrale spørgsmål, principper og problemløsning tilgange, der kan anvendes til specifikke udfordringer står over for deres jurisdiktion eller sponsorerer eller sponsorerende organisationer.

Produktion og Screenwriting Option

Produktion og manuskriptforfatter er en 12 kredit-timers indstilling designet til at undervise studerende om manuskriptforfatter håndværk. Dette indebærer at udvikle hver enkelt elevs potentiale i at finde deres unikke stil, udsætter de studerende til begrebet "workshopping sider" ved at give og modtage kritiske input om stil, skriver teknik og struktur samt give indsigt i nutidens film-og tv-markedet. Projekterne kan omfatte udfylde polerede udkast om følgende: flere behandlinger / konturer, en kort eller fuld længde manuskript og 01:59 dramatiske teleplays.

Senest opdateret Aug 2015

Om skolen

Missouri State University is a public, comprehensive university system with a mission in public affairs. Our purpose is to develop fully educated persons with a focus on ethical leadership, cultural c ... Læs mere

Missouri State University is a public, comprehensive university system with a mission in public affairs. Our purpose is to develop fully educated persons with a focus on ethical leadership, cultural competence and community engagement. Minimer