Master of Science i klassisk og moderne filologi med den sproglige State University of Pyatigorsk - pslu / rusland

University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master of Science i klassisk og moderne filologi med den sproglige State University of Pyatigorsk - pslu / rusland

University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Institut for Kunst og Kulturarv af SUN (DiLBeC), Fra år. 2015-2016 har aktiveret en ny integreret studieforløbet med Institut for International Service for Turisme og fremmedsprog Universitet Pyatigorsk State Linguistic - PSLU - (Rusland). Kurset giver de studerende mulighed for at opnå en dobbelt grad, dvs. en dobbelt grad Master of studie Moderne Filologi og Lingvistik. Kurset varer to år og omfatter et træningsprogram udviklet i fællesskab med den fremmede på deres universitet og en mobilitet i udlandet for to semestre; omfatter frigivelse i slutningen af ​​studietiden og efter bestået eksamen, to eksamensbeviser for Master Degree med følgende navn fra deres placering: på SUN "i Modern filologi Doctor", og på PSLU "Master i lingvistik ", anerkendte i henhold til officielle regler i de to universiteter og i deres lande. For studerende, dette nye kursus er en unik mulighed for at berige deres professionel genoptage og få den uddannelsesprofil for den ejendommelige og fængslende.

The University of Pyatigorsk State Lingvistik er en af ​​de mest pålidelige russiske universiteter; hans institut for International Service for Turisme og fremmedsprog er beliggende i en moderne og funktionel struktur beliggende i centrum af byen Pyatigorsk, en vigtig spa ligger i det føderale distrikt af det nordlige Kaukasus.

uddannelsesmål

Den nye internationale CDL oprettet af Institut for International Service for Turisme og fremmedsprog giver medlemmerne at opnå, ved afslutningen af ​​kurset, en dobbelt grad, dvs. en dobbelt grad Master undersøgelse. Hver universitet vil give de deltagende studerende deres eksamensbeviser til kandidatuddannelse.

Dette er en anden måde af to graduate grader (en dobbelt grad), hvoraf den ene vil være gyldige i Italien som en HD Kursus i moderne filologi, og den anden i Rusland som Master i interkulturel kommunikation og fremmedsprog i forvaltningen og erhvervslivet innovative, med titlen "Master i lingvistik". Begge titler indregnes i og uden for Europa.

Derfor er den nye CDL sigter mod at uddanne en ny professionel, der besidder ikke kun de nødvendige filologiske og sprog pædagogiske færdigheder, men også den fulde kommunikative kompetence partnerlandets sprog (italiensk og russisk) og det engelske sprog. I virkeligheden, i den nye studieforløb er det planlagt i løbet af et studieophold i udlandet (to semestre) og en periode med faglig uddannelse i hjemlandet i sprog uddannelsesinstitutioner, forlag og presseagenturer.

Modtagere og TILSKUD

Kan tilmelde sig CDL i lingvistik og moderne filologi, aktiveres i samarbejde med State University of Pyatigorsk Lingvistik, studerende med en bachelorgrad eksamensbevis, opnået i Italien eller en bachelorgrad fra russiske universiteter.

Italienere studerende vil lære det russiske sprog, Givet på den russiske kultur 'Pushkin' center, som blev etableret i 2015 på DiLBeC i Santa Maria Capua Vetere.

Russiske studerende bliver nødt til at lære det italienske sprog.

For studerende, der er i besiddelse af en anden end foreskrevet Diploma bachelorgrad og som beslutter at tilmelde sig den nye CDL i lingvistik og moderne filologi, aktiveres brugerdefinerede procedurer for anerkendelse og validering af de eksamener og kollegium kreditter allerede optjent.

De, der beslutter at tilmelde sig CDL i lingvistik og Modern filologi vil også bidrage til opfordringen til at opnå stipendier årligt tildelt fra solen. Nogle af disse stipendier er forbeholdt udenlandske studerende.

Hovedkvarter og METODE 'TIL ADFÆRD

Kurser i Italien vil finde sted på kontorerne for Institut for Kunst og Kulturarv af SUN, i Santa Maria Capua Vetere (CE). Kurser i Rusland vil finde sted ved Institut for International Service for Turisme og fremmedsprog, i centrum af Pyatigorsk. Undervisningen består af forelæsninger cyklusser med nogen beviser forløbne skriftlig og / eller mundtlig. Prøverne er mundtlige og kan indledes med en skriftlig eksamen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Okt. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Italien - Santa Maria Capua Vetere, Campania
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Rusland - Pyatigorsk, Stavropol Krai
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Rusland - Pyatigorsk, Stavropol Krai
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Okt. 2019
Italien - Santa Maria Capua Vetere, Campania
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen