Undervisningssprog: Engelsk

Dette program er rettet mod dig, der allerede har en bachelorgrad i et bestemt emne eller område, og som er interesseret i en karriere som leder i dit fremtidige arbejdsliv. Ved afslutningen af ​​programmet, vil du være i stand til at håndtere komplekse ledelsesmæssige problemer og forstå vilkårene for ledelse i dit specifikke område af ekspertise.

Om programmet

Master of Science i Management giver en intellektuelt udfordrende miljø med en bred vifte af kurser, der kombinerer teoretiske studier med praktiske realiteter. Når du er i stand til selvstændigt at redegøre for et teoretisk argument, gælder dette for praktisk realitet, og på samme tid, udvikle både, kan vi sige, at vi har nået vores mål. Dette program er rettet mod studerende, der er interesseret i en karriere som leder i deres fremtidige arbejdsliv. Ved afslutningen af ​​programmet studerende vil være i stand til at håndtere komplekse ledelsesmæssige problemer og forstå vilkårene for ledelse i deres specifikke område af ekspertise. De vil også være i stand til at reflektere over deres egen rolle som leder samt demonstrere evne til at vurdere de sociale og etiske konsekvenser af ledelsesmæssige beslutninger.

Programmet pensum har fem komponenter: 1. Key viden 2. Lederskab 3. Skræddersy dit program 4. Etik og bæredygtighed fem. Nøglekompetencer

Key viden For at opnå en førende position i enhver organisation, der er visse ting, du skal vide. De centrale kurser giver dig en forståelse af alle de centrale områder af generel ledelse. De afbalancere de teoretiske elementer, der understøtter adfærd enkeltpersoner, virksomheder, markeder og økonomier, med mange anvendte og praktiske aspekter af de forskellige forretningsområder discipliner.

lederskab Denne tværfaglige del af programmet giver dig mulighed for at gøre status over dine personlige lederskab ønsker og evner, og fokusere på at blive en effektiv, inspirerende og ansvarlig leder. Det består af Human Resource Management og Forberedelse til Leadership.

Skræddersy dit program Kandidatuddannelsen i Management er designet til at blive skræddersyet til dine individuelle interesser og mål. Vores elektiv portefølje opdateres løbende at afspejle udviklingen i alle områder af forvaltningen tænkning. Forskningsprojektet er en betydelig stykke arbejde, der fokuserer din læring på et område af særlig interesse for dig.

Etik og bæredygtighed Moralske og etiske spørgsmål er komponenter af alle kurser. Master of Science i Management giver også de studerende mulighed for at gå dybere ind i de moralske og etiske bekymringer for ledere og virksomheder i dagens samfund. Dette gøres i kurserne Corporate Governance og finansielle struktur og Forberedelse til lederskab.

Nøglekompetencer Master of Science i Management er designet til at maksimere din personlige og professionelle effektivitet på tværs af en række muligheder, der er nødvendige for at være en succesfuld leder. Vores centrale kurser sætter særligt fokus på at udvikle kommunikationsevner, hold arbejdsmetoder, skrivefærdigheder, performance feedback og coaching.

Ansøgning perioder:

Ikke EU / EØS borger: 15 Januar EU / EØS borger: 15 april

Vis MSc

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
160,000 SEK
To år. Videregående uddannelser i Sverige er gratis for svenske og EU / EØS-studerende (herunder Schweiz).
Deadline
Kontakt skolen
Non EU, 15.01.2016. Apply on www.universityadmissions.se
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Non EU, 15.01.2016. Apply on www.universityadmissions.se
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Non EU, 15.01.2016. Apply on www.universityadmissions.se
End Date