Master of Science i Marketing

Generelt

Program beskrivelse

Master of Science i Marketing

Dette ni-måneders program giver eleverne avancerede analytiske marketing færdigheder og projektledelseskendskab til at opbygge og styre brand synlighed. Kandidater ind i erhvervslivet med beslutningstagning erfaring og færdighed sæt marketing værktøjer til karriere i et af mange hurtigt voksende felter.

Relaterede teamprojekter og marketing praktikophold giver mulighed for, at de studerende anvender deres nyudviklede færdigheder i faktiske virkelige situationer. Klienter, der er med i klasseværelset, omfatter Fortune 500-virksomheder, nationale og regionale virksomheder, offentlige organisationer og nystartede virksomheder. Marketing betyder, at virksomhederne taler om. For at gøre det skal du starte med et program, der er en del af forretningsverdenens samtale.


Kurser

En bachelor grad i markedsføring er ikke en forudsætning for Master of Science i Marketing . Manderson MSM-programmet kræver 30 semester timer kurser, med forventning om, at graden kan gennemføres i to semestre. Seks timer af de 30 er forbeholdt praktikrelaterede aktiviteter. Nuværende kandidatstuderende bør skulle ansøge om optagelse i løbet af efteråret før eller tidligt på året om optagelse søges. Studerende kan også vælge at tage GMAT og begynde at fremkomme med anbefalingsbrev på dette tidspunkt.


SPECIALER

  • Marketing Management
  • Professionel Salg
  • Marketing Analytics

 
Forudsætninger

Vi byder velkommen ansøgninger fra alle bachelor majors og alle niveauer af erhvervserfaring. Vi søger at indrømme en mangfoldig gruppe studerende med unikke baggrunde, oplevelser og mål. Som sådan er der ingen specifikke klasseværdier for Manderson-programmerne. Vores forudsætninger er få, men vores forventninger er mange, herunder en dedikation til excellence, en streng forfølgelse af mål, et innovativt sind og en beslutning om at være i spidsen for hvad der er aktuelt og relevant for moderne virksomhed.


Erhvervserfaring

Erfaring er vigtig for dynamikken i Mandersons læringsmiljø. Typisk har mere end 60% af hver indgangsklasse betydelig forudgående erhvervserfaring. Programmet har også en nichegruppe på cirka 40% højt opnåede studerende med lidt eller ingen tidligere erhvervserfaring. Uanset din tidligere erhvervserfaring giver Manderson dig erfaring til fremtiden.


Anvendelse

Online ansøgning.


Erklæring om Formål / Intent Essay

Du har mulighed for elektronisk at indsende dit essay efter afslutningen af ​​din online ansøgning. Dette er det mest effektive middel til at indsende dit essay. Erklæringer om formål, der er indstillet digitalt, skal indsendes til kandidatansøgningen.


Officielle GMAT eller GRE Scores

Manderson programmer accepterer enten Graduate Management Admission Test (GMAT) eller Graduate Record Examination (GRE). Ansøgere skal tage enten eksamen og anmode om, at scoringer indsendes elektronisk til University of Alabama, som kan ske straks efter afslutningen af ​​eksamen. Vi accepterer kun officielle scoringsrapporter fra ETS eller Pearson VUE, der er mindre end fem år gamle. Officielle score skal være modtaget, før vi kan evaluere din ansøgning.


Offentlige bachelorudskrifter

Graduate School Office kræver to officielle transkripter fra hver bachelor-institution, som du har deltaget i. Selvom du var en UA-studerende, skal du stadig indsende to officielle transkripter, før din fil kan revideres. Registraren skal underskrive forseglingen på bagsiden af ​​hver transkriptkuvert.


Gebyrer

Et gebyr på $ 250,00 vil blive pålagt hver kandidat kursus taget. En business school teknologi gebyr er vurderet til en sats på $ 11 per kredit time. Andre gebyrer (parkering, elevhelsetjenester, boliger mv.) Er ikke inkluderet i dette skøn.

Studerende, der er optaget i Enterprise Consulting-koncentrationen, skal registrere sig for en klasse, der tilbydes i mellemperioden (tre-ugers perioden mellem forårssemesteret og sommertidsopholdet).


Fuldtidsindskrivning til kandidatstuderende er 9-15 timer pr. Regelmæssigt semester. Et overbelastningsgebyr vurderes for hver kredittimer, der overstiger fuldtidsundervisningsplanen.Stipendier

Alle optagelseskandidater betragtes automatisk for alle tilgængelige priser, med prisbeslutninger baseret på fordelene ved hver ansøgning. Der kræves ingen yderligere formularer eller applikationer. Studerende, hvis ansøgninger er modtaget ved ansøgningsfristen for tidlig optagelse den 5. januar eller senest den 15. februar prioriteringsfrist, har størst chance for at modtage finansiel bistand via Manderson-programmet. Manderson tildeler konsekvent mindst 50 procent af vores studerende med en slags stipendium, assistentskab eller fællesskab.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Den Manderson Graduate School of Business tilbyder vores studerende en konkurrencefordel i et konkurrencepræget marked. Mere end nogensinde, fagfolk se en praktisk-baseret akademisk grad som en foruds ... Læs mere

Den Manderson Graduate School of Business tilbyder vores studerende en konkurrencefordel i et konkurrencepræget marked. Mere end nogensinde, fagfolk se en praktisk-baseret akademisk grad som en forudsætning for en bedre karriere og en konkurrencemæssig fordel. Som vores graduate skole fortsætter med at udmærke sig på nationalt plan, er vi tiltrække de bedste og dygtigste studerende. Det er en win-win situation for Manderson og vores studerende. Minimer