Master of Science i psykologi

Generelt

Program beskrivelse

MScPs

Dette er en anvendt program med en mulighed for at følge en af ​​de to specialiseringer (kliniske eller rådgivning) i erhvervet for Psykologi. Det fører til en Master of Science grad (M, Sc.), Der giver mulighed for professionel licensure i Republikken Cypern. Det er fokuseret på at forberede kandidaterne til at kunne anvende psykologisk vurdering, diagnostiske formuleringer og psykoterapeutiske interventioner.

Mål & Resultater

Generelle mål

Formålet med programmet er at uddanne fagfolk baseret på den praktiserende videnskabsmand model af uddannelse. Dette vil forberede kandidaten til at fungere som en professionel psykolog, der er i stand til at levere psykologhjælp til kunder i forbindelse med vurderingen, diagnose og behandling af psykiske lidelser. Desuden forbereder kandidat til at fungere som en videnskabsmand og udføre videnskabeligt arbejde inden for områder af psykologisk forskning og praksis.

Specifikke mål

Programmet sigter mod at forberede fagfolk til at fungere som psykiske fagfolk i mental sundhed indstillinger og drive effektivt som klinikere og kliniske administratorer inden for sundhedsvæsenet. Kandidaterne vil tilegne sig de anvendte kliniske eller rådgivning konceptualisering og intervention færdigheder afhængigt af deres specialisering. Kandidaterne vil overtage alle de nødvendige legitimationsoplysninger, der vil føre til professionel licensure i henhold til kravene i loven for professionelle psykologer i specialisering for Klinisk eller konsulterende psykologi.

Learning Outcomes

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, bør den studerende være i stand til:

  • Funktion som professionelle tilbyder tjenester til særlige populationer i samfundet
  • Udføre almindelige og specialiserede psykologiske evalueringer til patienter
  • Har en dybdegående forståelse, konceptualisering og nok praktisk erfaring til at skelne mellem komplekse kliniske scenarier for at konkludere at en diagnostisk
  • formulering
  • Gennemføre kort- og langsigtede indsatser med henblik på at behandle patienter med psykiske lidelser
  • Gennemføre Kognitiv adfærdsterapi med patienter
  • Gennemføre Humanistisk terapi med patienter
  • Gennemføre Psykodynamisk behandlinger med patienter
  • Funktion som professionelle tjenesteudbydere inden for en mental sundhed indstilling og vil have omfattende viden og forståelse af mental sundhed system, hvor de vil arbejde

Jobmuligheder

Den uddannede have licens og i stand til at arbejde i mental sundhed, enten i selvstændig praksis eller i en mental sundhed indstilling.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study.

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study. Minimer