Master Of Science I Software Engineering - Web Og Cloud

Tampere University of Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master Of Science I Software Engineering - Web Og Cloud

Tampere University of Technology

Computere er en integreret del af vores daglige liv, og derfor er det også software. Samspillet mellem mennesker og computere tager forskellige former, da computere er integreret i forskellige systemer fra mobile enheder til skyer. Trenden går mod mere og mere komplekse systemer, der er forbundet på forskellige måder til at danne store distribuerede systemer. Da systemerne og dens komponenttjenester konstant udvikler sig, er forståelsen for kompleksiteten og systemintegrationen afgørende - hvilket betyder, at der er behov for faglærte software specialister på området.

Ansøgere skal have en bachelorgrad i datalogi, software engineering eller matematik.

UNDERSØGELSER

Software Engineering - Web & Cloud-studier fokuserer på software engineering, men indeholder programmeringsteknologier, især dem, der er relateret til internettet og cloud-baserede tjenester. Som studerende får du en solid forståelse af software engineering, evnen til at designe og implementere store software systemer og kompetence til at styre og forbedre softwareudviklingsprocesser. Undersøgelser omfatter også relevante teknologier og færdigheder som netværk, skyer, informationssikkerhed, brugeroplevelse, store data og IoT.

Forskningen på vores laboratorium af Pervasive Computing garanterer et akademisk højt niveau for studierne. På den anden side hjælper samarbejde med softwarefirmaer os også med at holde indholdet relevant for karriere uden for akademiet.

For at blive kandidatuddannet skal du færdiggøre uddannelsen på 120 ECTS. De moderne studieformer består af forelæsninger, øvelser, opgaver, selvstændig studere og eksamen. Kurser er 90 studiepoints, og de resterende 30 ECTS er tildelt til succesfuld afslutning af en kandidats speciale. Hvert ECTS svarer til en gennemsnitlig arbejdsbyrde på 27 timer.

Programmet består af følgende studie moduler:

60509_x228735.jpg

Karriere

Der er i øjeblikket mangel på software fagfolk i Finland, og næsten 90% af eleverne i software relaterede hovedstuderende på TUT har et interessant job, der venter på dem, når de udmelder. En typisk karriere starter som programmerer og udvikler sig derefter til ekspert- eller ledelsesstillinger.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret November 16, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
12,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Finland - Tampere
Startdato: Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
Finland - Tampere
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
- Årligt