Master of Science i "arkitektur - indretning og for autonomi" på engelsk med East China Normal University i Shanghai / Kina

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Inden for den toårige uddannelse i "Architettura_Progettazione Indenrigs- og autonomi" på engelsk, Master of Science i klassen LM-4 Arkitektur og Architectural Engineering, Department of Architecture og Industriel Design "Luigi Vanvitelli" (NUTS ) det har underskrevet to internationale aftaler til etablering af to Double titler, en i 2015 og en anden i 2016. Den første, i arkitektur, Det Tekniske Fakultet og Istanbul, har været regelmæssigt aktiv i AY 2015/16 arkitektur Okan University med det første studenterudveksling fandt sted i de to semestre af 1. års; den anden, i arkitektur og Fine Arts, aktiveres fra det akademiske år 2017/18 med School of Design of East China Normal University (ECNU) i Shanghai.

Den anden, med ECNU Shanghai, giver de studerende mulighed for at opnå en dobbelt kandidatgrad i arkitektur og Fine Arts. Etableret i Shanghai i 1951, East China Normal University (ECNU) er en af ​​de mest prestigefyldte universiteter i Kina og den første blev grundlagt i landet efter etableringen af ​​Folkerepublikken Kina. Med to campusser beliggende i Minhang og Putuo District, og med et samlet areal på over 207 hektar, er ECNU længe været ry som et universitet have. Den ECNU lægger stor vægt på udvikling af internationalisering og har en fremragende ry i hele verden. Universitetet har oprettet udveksling og samarbejdsprojekter med mere end 150 internationalt anerkendte universiteter. Der er omkring 5.000 udenlandske studerende på ECNU. Skolen for Design blev grundlagt i september 2004. Det har fire afdelinger: visuel kommunikation, produktdesign, miljømæssig art, offentlig kunst og I. 4 afdelinger er derefter inddelt i 11 grupper af specialisering, herunder visuel kommunikation, produktdesign, landskab design, indretning, display design, animation design, video kommunikation, digital kunst, design og brand management, offentlig kunst og mode design. Kunstakademiets Designskole ligger i Shanghais centrale forretningsdistrikt, inden for en moderne campus, og er udstyret med eksklusivt udstyr og faciliteter, såsom Design Center, der dækker 3000 kvadratmeter, herunder et professionelt laboratorium design og mode center dækker 2.700 kvadratmeter. grundlæggende værdi i School of Design på ECNU er Menneskeheden Design, ved at støtte integrationen af ​​natur, videnskab, kunst og menneskelighed. Derudover har School of Design igangsat et langsigtet samarbejde med mere end 20 skoler for kunst og design i Europa og USA. Snesevis af internationale workshops og sommer i udlandet programmer lanceres hvert år. Den årlige beskæftigelsesfrekvens for sine kandidater er højere end 97%.

Kurset - på to år, for studerende på SUN (som er tre år, for dem af ECNU) - giver et træningsprogram designet sammen på deres universitet kinesisk med en mobilitet periode af første halvdel af det andet år (med den videre udvikling online kurser i ECNU anden halvdel); Det indebærer frigivelse, ved afslutningen af ​​undersøgelsesperioden, af en dobbelt titel i Arkitektur og Fine Arts. Det er hensigten at forberede Speciale med to højttalere, en af ​​SUN og den anden af ​​ECNU.

uddannelsesmål

Master of International Studies i samarbejde med School of Design af Shanghai East China Normal University giver medlemmerne at opnå, ved afslutningen af ​​kurset, en dobbelt Mastre s Degree i arkitektur og Fine Arts.

Modtagere og TILSKUD

Den internationale Master-uddannelsen i "Architettura_Progettazione Indenrigs- og for autonomi" (APIA i EN) aktiveres i partnerskab med Det Tekniske Fakultet og arkitektur ved det Okan University i Istanbul og med School of Design of East China Normal University i Shanghai kan få adgang til treårige kandidater i Science of Architecture (Degree klasse L17) og alle dem, der har afsluttet en bachelorgrad i andre klasser (såsom L04 - Class of grader i Industriel design), efter at tilslutte eventuelle kreditter at styrke uddannelsen af ​​fremtidige arkitekter. Med henblik herpå Institut for Arkitektur og Industriel Design aktivere, fra begyndelsen af ​​næste skoleår, i "specialklasser" lette adgangen til CdS APIA. Studieforløbet er lokale programmering, så de kandidater fra andre Klasser af Degree forskellige fra L17, vil ikke støtte optagelsesprøven kræves for uddannelser i arkitektur i den nationale planlægning. For at få adgang Sikkerhedsrådet, skal kandidaterne demonstrere færdigheder i det engelske sprog (på mindst det niveau B19 udviser passende certificering eller støtte en test i hovedkvarteret for afdelingen.

De, der vælger at tilmelde sig uddannelsen International Master i "Architettura_Progettazione Indenrigs- og for autonomi" (APIA i EN) kan anmode om at benytte sig af stipendier årligt tildelt af solen. Nogle af disse stipendier er forbeholdt udenlandske studerende.

Senest opdateret Aug 2016

Om skolen

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Fed ... Læs mere

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Federico II”. Minimer
Santa Maria Capua Vetere , Aversa , Napoli , Murcia , Shkodër , Beijing , Pyatigorsk , Lille , Shanghai , Istanbul + 9 Mere Mindre