Master of Science i "arkitektur - indretning og for autonomi" på engelsk med okan University i istanbul / kalkun

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Inden for den toårige uddannelse i "Architettura_Progettazione Indenrigs- og autonomi" på engelsk, Master of Science i klassen LM-4 Arkitektur og Architectural Engineering, Department of Architecture og Industriel Design "Luigi Vanvitelli" (NUTS ) det har underskrevet to internationale aftaler til etablering af to Double titler, en i 2015 og en anden i 2016. Den første, i arkitektur, Det Tekniske Fakultet og Istanbul, har været regelmæssigt aktiv i AY 2015/16 arkitektur Okan University med det første studenterudveksling fandt sted i de to semestre af 1. års; den anden, i arkitektur og Fine Arts, aktiveres fra det akademiske år 2017/18 med School of Design of East China Normal University (ECNU) i Shanghai.

Den første giver eleverne mulighed for at opnå en dobbelt masteruddannelse, dvs. en dobbelt grad Master studier i arkitektur. Den Okan University, en af ​​de mest dynamiske og unge tyrkiske universiteter, blev grundlagt af Okan Kultur, Uddannelse, og Idrætsfonden i 1999 og begyndte sin akademiske liv i 2003-2004. Hastigt voksende, har det nået en studerende på 17.000 enheder og omfatter 8 fakulteter i sin 15. år. Den Okan University sigter mod at bygge bro mellem den akademiske verden og erhvervslivet, hvilket giver eleverne mulighed for at arbejde i virksomheder som en del af deres universitetsuddannelse, fra så tidligt som deres første år. Til dette formål har det indgået samarbejdsprotokoller med vigtige repræsentanter for erhvervslivet i landet. Universitetet deltager aktivt i tyrkiske intense europæiske programmer og international udveksling. Okan er hovedkvarter for den moderne campus til Akfirat med klasseværelser og udstyrede laboratorier, et bibliotek, konferencerum, et fitnesscenter, en swimmingpool, fitnesscentre, kantiner og restauranter og sovesale for mandlige og kvindelige studerende. Der er også et sportscenter, som omfatter et træningscenter for 400 mennesker, en swimmingpool, tennisbaner, basketball, volleyball og fodbold. Især Det Tekniske Fakultet og Arkitektur har 11 afdelinger i hvilke Institut for Arkitektur og Urban Design og Landscape Architecture. Den Biennalen sigt kursus; Det giver et uddannelsesprogram udviklet sammen på deres universitet tyrkisk med en mobilitet periode på et semester i det første år; Det indebærer frigivelse, ved afslutningen af ​​undersøgelsesperioden, af en dobbelt titel i arkitektur. Det er hensigten at forberede Speciale med to højttalere, en af ​​SUN og den anden af ​​Okan.

uddannelsesmål

Master of International Studies i partnerskab med Det Tekniske Fakultet og arkitektur Istanbul University Okan giver medlemmerne at opnå, ved afslutningen af ​​kurset, en dobbelt Mastre s Degree der er en dobbelt Titel mesterlig studie i arkitektur.

Modtagere og TILSKUD

Den internationale Master-uddannelsen i "Architettura_Progettazione Indenrigs- og for autonomi" (APIA i EN) aktiveres i partnerskab med Det Tekniske Fakultet og arkitektur ved det Okan University i Istanbul og med School of Design of East China Normal University i Shanghai kan få adgang til treårige kandidater i Science of Architecture (Degree klasse L17) og alle dem, der har afsluttet en bachelorgrad i andre klasser (såsom L04 - Class of grader i Industriel design), efter at tilslutte eventuelle kreditter at styrke uddannelsen af ​​fremtidige arkitekter. Med henblik herpå Institut for Arkitektur og Industriel Design aktivere, fra begyndelsen af ​​næste skoleår, i "specialklasser" lette adgangen til CdS APIA. Studieforløbet er lokale programmering, så de kandidater fra andre Klasser af Degree forskellige fra L17, vil ikke støtte optagelsesprøven kræves for uddannelser i arkitektur i den nationale planlægning. For at få adgang Sikkerhedsrådet, skal kandidaterne demonstrere færdigheder i det engelske sprog (på mindst det niveau B19 udviser passende certificering eller støtte en test i hovedkvarteret for afdelingen.

De, der vælger at tilmelde sig uddannelsen International Master i "Architettura_Progettazione Indenrigs- og for autonomi" (APIA i EN) kan anmode om at benytte sig af stipendier årligt tildelt af solen. Nogle af disse stipendier er forbeholdt udenlandske studerende.

Senest opdateret Aug 2016

Om skolen

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Fed ... Læs mere

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Federico II”. Minimer
Santa Maria Capua Vetere , Aversa , Napoli , Murcia , Shkodër , Beijing , Pyatigorsk , Lille , Shanghai , Istanbul + 9 Mere Mindre