Master of Science

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Master of Science

Master of Science er værdsat for sin fleksibilitet og ekspertise, og kan skræddersys til dine behov. Du kan vælge dine papirer fra en række emner og blandingen af ​​forskning og underviste papirer er tilpasses dine interesser og mål.

Waikato_MSc

Master of Science (MSc) tager normalt 12-18 måneders fuldtidsstudier at fuldføre. Graden kræver 180 point, hvilket består af 90 punkter i underviste papirer og en 90-punkts-afhandling (forskningsprojekt). Denne balance af afhandlinger til underviste papirer kan ændres med tilladelse fra graduate koordinatoren i dit valgte disciplin.

Undersøgelse en MSc på Waikato University og du vil nyde mere lab og feltarbejde, mere en-til-en tid med top akademikere og adgang til forskning i verdensklasse udstyr. Vores store kontakter i industrien vil også betyde spændende samarbejder med lokale, nationale og internationale virksomheder og organisationer.

Dette er en ideel grad til studerende, der ønsker at forbedre deres karrieremuligheder, og søger en kvalifikation, der er potentielt ikke er så forskningsbaseret tung.

Denne kvalifikation er undervist på et niveau væsentligt forud for bachelor undersøgelse, som giver dig de udfordringer og viden er nødvendige for at forberede sig til en succesfuld karriere.

Emner

Studerende immatrikulation i en MSc via Det Naturvidenskabelige Fakultet & Engineering kan studere Biologisk Institut, kemi, Geologisk Institut, Elektronik, Engineering, materialer og forarbejdning, fysik, psykologi og videnskab og teknologi uddannelse.

Studerende med hovedfag i datalogi, matematik eller statistik vil tilmelde gennem fakultetet for Computing & Matematiske Fag.

Faciliteter

The University of Waikato School of Science er hjemsted for en suite af veludstyrede, verdensklasse laboratorier. Du vil få mulighed for at bruge komplekse forskningsudstyr og faciliteter såsom NMR-spektroskopi, DNA-sekventering og University of Waikato Herbarium (WAIK).

De computing faciliteter på University of Waikato er blandt de bedste i New Zealand, der spænder fra telefoner og tabletter til mobil applikationsudvikling til klynge computere til massivt parallel behandling. Studerende med hovedfag i datalogi, matematik eller statistik vil have 24 timers adgang til computerrum udstyret med alle de nyeste software.

Byg en succesfuld karriere

Afhængig af den store afsluttet, og dine særlige interesser, kan kandidater fra denne grad finde beskæftigelse i en række science industrier.

Karriere muligheder

  • Lokale og Regionale Råd
  • Crown forskningsinstitutter
  • Energi Virksomheder
  • Miljømæssige agenturer
  • ministerier
  • Biomedicinske / Pharmaceutical Industries
  • Private Forskningsselskaber
  • Mad og Dairy Industries
  • Landbrug og Fiskeri

Praktisk erfaring

Du vil bruge mere tid på at sætte teori til praksis i laboratorierne og ud i marken. Mindre klassestørrelser i underviste papirer betyde mere en-til-én gang med anerkendte akademikere.

The University of Waikato også har fremragende industri samarbejder med organisationer som NIWA, AgResearch, Plant og Food Research og Landcare Research. Disse stærke relationer genererer mange forskningsprojekter for kandidatstuderende, som er i stand til at arbejde på reelle problemer med en reel kunde.

Optagelse og indskrivning

Optagelse forudsætter en relevant Bachelors niveau kvalifikation eller tilsvarende. Når du har ansøgt om at studere hos os, vil du have mulighed for at tale med en af ​​vores senior akademikere, der vil hjælpe dig med at planlægge dine studier baseret på dine mål og tidligere erfaringer. Dette vil sikre, at du har al den støtte og rådgivning, du har brug for at lykkes i dine studier.

Der henvises til de relevante regler i den University of Waikato Kalender for officielle oplysninger om adgangskrav og graden krav, tilgængelige emner, æresbevisninger berettigelse og mere.

Hvis du ikke holder de rette kvalifikationer, der kræves for direkte indtastning, kan du være berettiget til at ansøge om en vej via en Postgraduate Certificate eller Diploma. Kontakt fakultetet for rådgivning om mulighederne.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Læs mere

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Minimer
Hamilton , Tauranga + 1 Mere Mindre