Kandidater fra Master Program Service Management

De færdigheder, der erhverves i kandidatuddannelsen, omfatter en holistisk tilgang inden for informations- og kommunikationsteknologi: deltageren kan forstå og analysere informations- og tjenestemarkeder og anvende og optimere de forretningsmæssige processer fra innovation til produktlancering. De er i stand til at anvende design og design principper for nuværende service teknologier som cloud computing og uafhængigt udvikle løsninger til allerede identificerede problemområder. Deltagerne kan identificere sikkerheds- og pålidelighedsspørgsmål og beherske de vigtigste behandlingsmetoder. Desuden vil de kunne løse økonomiske problemer med prisservice med passende tværfaglige tilgange. Analysen og optimeringen af forretningsmæssige livscykler i forretningsprocesser er lige så meget en del af kandidatets kompetenceprofil som den effektive evaluering og videreudvikling af software arkitekturvarianter og aspekter af softwarekvalitetsudvikling. Desuden kan de studerende vurdere rammebetingelser og juridiske spørgsmål vedrørende kontraktdesign og at kunne tage højde for, når de træffer designbeslutninger.

målgruppe


Målgruppen for Masterprogram Information Systems Engineering og Management er fremtidige ledere og høje potentialer (alder ca. 28 - 42 år), der allerede har en første akademisk grad og arbejder for tiden i Service Management, Informationsteknologi, Software Engineering eller IT Management.

Eksempler på jobbeskrivelser af HECTOR-studerende og alumner

Service Architect SAP, Chef for Kontrol / Info Management, Projektleder, IT Konsulent, Senior Konsulent, Senior Manager Business Development, Manager Engineering mv.

adgangskrav

- Vellykket akademisk grad (Bsc, MSc, Dipl. (Uni / FH / BA), DESS, osv.)


- Anbefalet faglig baggrund:

  • Informations- og kommunikationsteknologi
  • teknik
  • Økonomi eller erhvervsøkonomi
  • Naturvidenskab (Matematik, Fysik) 3 års erhvervserfaring

- TOEFL eller TOEIC (Test af engelsk til international kommunikation)

Program undervist i:
  • Engelsk
HECTOR School of Engineering and Management

Se 5 flere kurser fra HECTOR School of Engineering and Management »

Senest opdateret April 17, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Duration
18 måneder
Deltid
Price
30,000 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Mar 31, 2021
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Mar 31, 2021

HECTOR School of Engineering & Management