Masteruddannelsen i økonometri og operationsforskning på VU Campus giver dig mulighed for at udvikle dine kvantitative færdigheder til deres brug i økonomi, markedsføring, økonomi og erhvervsliv.

Econometrics and Operations Research åbner et vindue for en kompliceret verden, der giver indblik i, hvor folk, virksomheder og regeringer baserer deres beslutninger. Econometrics er videnskaben og kunsten at bruge statistiske metoder til at analysere finansielle, marketing og økonomiske data, i dag ofte Big Data. Operations Research er videnskaben og kunsten til at træffe bedre beslutninger inden for økonomi, ledelse og økonomi ved hjælp af matematiske metoder.

Økonometri specialiseringer

 • Økonometrisk teori
  Udforsk og master det aktive forskningsfelt i økonometri
 • Finansielle økonometri
  Undersøg de økonometriske metoder, der anvendes dagligt i den finansielle sektor, og blive den kvantitative finansielle specialist
 • Marketing Data Science
  Lær, hvordan datalogi kan forbedre marketingstrategier og få en kvantitativ kant i fremtidens e-handel
 • Kvantitativ økonomi
  Udforsk krydsene i økonomi og økonometri; krydset af anvendt økonometri, mikroøkonomi, makroøkonomi og makrofinansiering

Operations Research specialiseringer

 • Operations Research Theory
  Undersøgelse ved videnskabens grænser: Bliv en spilleskifter for industriens praksis
 • Supply Chain Management
  Forme forsyningskædenetværk i en sammenkoblet verden
 • Finansiel Engineering
  Bliv ekspert på at analysere og designe finansielle produkter

Karriereudsigter

Holding en kandidatgrad i økonometrics og Operation Research vil give dig gode muligheder for beskæftigelse. Du vil kunne vælge mellem karrieremuligheder, der er både spændende og varierede. Økonometikere finder beskæftigelse i de nationale politiske forskningsafdelinger hos planlægningsbureauer og ministerier, hos finansielle institutioner som banker og forsikringsselskaber og hos konsulentfirmaer. Operationsforskere findes inden for en række brancher, herunder logistik, innovativ softwareudvikling, transport og distribution, produktion og konsulentvirksomhed.

I stedet for at tage en karriere i industrien, kan du ønske at forkæle dine akademiske ambitioner yderligere ved at ansøge om at studere for en ph.d. i økonometri, operationsforskning, kvantitativ økonomi, økonomi eller anvendt matematik.

Adgangskrav Mastergrad Econometrics and Operations Research

 • Studerende med en bachelorgrad, der giver en grundig viden inden for matematik og statistik (som økonometri, matematik, ledelsesvidenskab, operationsforskning, datalogi, fysik, industriteknik, elektroteknik, kvantitativ økonomi) skulle have bestået kurser på lineær algebra, matematisk Analyse, sandsynlighedsteori og statistik på niveau nævnt på forudsætningssiden på fakultetets hjemmeside (Masterprogrammer
 • Desuden skal kandidaten have tilstrækkelig viden om de specifikke emner i henholdsvis det valgte underprogram Econometrics eller Operations Research. Det krævede niveau er angivet ved de bogførte bøger på forudsætningssiden. I tilfælde af mangler er det dit ansvar at erhverve denne viden, og det er muligt at følge kernekurserne fra det afsluttende bachelorår Econometrics og Operations Research inden påbegyndelse af kandidatuddannelsen.
 • Erfaring med programmering i C / C, Java, Matlab eller et lignende computersprog.
 • En fremragende kommando af engelsk. Hvis engelsk ikke er studerendes modersmål, er der to acceptable måder at demonstrere engelsk færdighed på:
  • hold en grad fra en institution, hvor engelsk er undervisningssprog
  • en score på mindst 580 på TOEFL-testen (237 på den computerbaserede test) (med en TWE-score på 4,5) eller i gennemsnit 6,5 på IELTS (International English Language Testing System) test.
Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Senest opdateret March 30, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
for EEA-studerende. € 14.600 for studerende uden for EU / ikke-EØS.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato