Master i økonomi

Kandidatuddannelsen i økonomi er udviklet til den potentielle professionelle økonom med interesse for sociale spørgsmål. Det lærer dig essensen af ​​moderne økonomisk teori og hvordan man anvender dem på hverdagsproblemer inden for en række centrale politikområder. Ved hjælp af adfærdsmæssige økonomiske modeller og statistiske teknikker søger økonomer at svare på makroøkonomiske og mikroøkonomiske spørgsmål. Fokusområder omfatter fattigdom og ulighed, social sikring, vækst og inflation og miljøpolitik. Du vil lære at tage en struktureret tilgang til praktiske problemer, når du anvender de økonomiske teknikker, der læres på bachelorniveau. Som kandidatstuderende vil du blive en alsidig, allround økonom med evne til selvstændigt at tackle vigtige økonomiske spørgsmål.

Studieprogram

Kandidatuddannelsen i økonomi er et højkvalitets etårsprogram. Den første del af programmet består af tre obligatoriske kernekurser med fokus på fagets fundament på et avanceret niveau. Du tager også tre valgfrie kurser, der kan kombineres til en specialisering. To stykker af uafhængigt akademisk arbejde, et forskningsprojekt og en afhandling, færdiggør programkravene. Takket være den kompakte, personlige karakter af programmet er der masser af interaktion med underviseren.

Programmet er højt anset af sine studerende og er et af de bedste økonomi programmer i Holland. Det akademiske år er opdelt i seks undervisningsperioder: fire perioder på otte uger og to perioder på fire uger. Programmets studiebelastning er 60 studiepoeng. Krediteringer er udtrykt i EF: European Credit (Transfer System). Hver kredit udgør cirka 28 timer at studere.

Specialiseringer
Under din kandidatuddannelse har du mulighed for at specialisere dig på et af følgende nøgleområder inden for økonomi:


 • Udviklingsøkonomi
 • Globale udfordringer
 • International og makroøkonomisk politik
 • Arbejd og sundhed
 • Offentlig politik

Karriereudsigter


En kandidat til kandidatuddannelsen i økonomi er en veluddannet økonom med omfattende viden om økonomiske teknikker og økonomisk politik.

Kandidater bliver politikøkonomer hos konsulentfirmaer eller med statslige organer eller arbejder i forskellige stillinger i den finansielle og ikke-finansielle sektor. Andre begynder at arbejde som markedsanalytikere på f.eks. Den nederlandske konkurrencemyndighed eller De Nederlandsche Bank. Stadig går andre til arbejde for multinationale virksomheder som banker og forsikringsselskaber. Nogle graduerer arbejde på økonomiske forskningsinstitutter eller tiltræder ph.d.-programmer på højt konkurrencedygtige forskningsuniversiteter, inden de fortsætter med deres akademiske karriere.

Udover at fokusere på højt profilerede jobmuligheder udvikler programdeltagerne øje med økonomiske spørgsmål af samfundsmæssig og videnskabelig relevans og udvikler en kritisk holdning til at analysere og bedømme disse problemer. Økonomi er i hjertet af samfundsvidenskaben. Økonomer er derfor involverede og engagerede medlemmer af samfundet.

Adgangskrav Masteruddannelsen Økonomi

 • MSc-programmet Økonomi hilser ambitiøse studerende velkommen, der ønsker at udvikle en avanceret viden inden for økonomi og anvende deres viden til at studere en bred vifte af emner. Derfor skal eleverne starte med en solid akademisk baggrund i økonomi og have tilstrækkelig viden om matematik og statistik.

  For at få adgang til vores kandidatuddannelse skal du mindst have en bachelorgrad fra et akkrediteret forskningsuniversitet, herunder mindst tre fulde akademiske studier på mindst 180 EC eller tilsvarende. Vi kræver ikke en GRE eller GMAT test score. Du skal have afsluttet kurser og studeret litteratur relateret til kernen i dette program, der består af (eller ækvivalenter af):

  Mikroøkonomi

  Ansøgninger, der ikke fremlægger bevis for, at de har bestået kursusarbejde på det minimalt krævede niveau, kan afvises, eller ansøgere kan anmodes om at afhjælpe mangler ved selvstudium. Gode ​​studerende med teknisk baggrund (naturvidenskab, matematik, statistik og eventuelt teknik) opfordres til at søge.

  Internationale uddannelseshavere fra Universiteter for Anvendt Videnskab (fagteknik, erhvervsskoler osv.) Kan ikke optages.

  Engelsk sprogfærdighed
  Adgangskortet ønsker at understrege programets intensitet: læsning af videnskabelige artikler og skriftpapirer vil være en vigtig del, alt i et meget højt tempo. Dine engelsksprogede færdigheder, både mundtlige og skriftlige, er yderst vigtige i dette program. Da du bliver nødt til at kommunikere ofte med dine medstuderende, arbejder du med og for internationale virksomheder.


  VU Amsterdam kræver, at alle ansøgere tager en engelsk test. Du kan allerede søge online uden at have testresultaterne. Vi råder dig til at planlægge en testdato så hurtigt som muligt. Nedenfor finder du de minimale engelske testresultater for programmet:

  IELTS (akademisk)

  • Mindste generelle score 6.5
  • Mindste skrive score 6,0

  TOEFL

  • Papirbaseret test 580
  • Internetbaseret test 92-93

  Cambridge engelsk

  • Cambridge Færdighedseksamen A, B, C
  • Cambridge Advanced Exam A, B, C
Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Senest opdateret November 12, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
for EEA-studerende. € 14.600 for studerende uden for EU / ikke-EØS.
Deadline
Kontakt skolen
deadline for international students
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
deadline for international students
End Date