Master i økonomi

Generelt

Program beskrivelse

Økonomi er et fuldtidsuddannelsesprogram, der leveres på engelsk. Master in Finance-programmet køres i henhold til globale økonomiske standarder og er designet til studerende, der ønsker at opdage finansverdenen. Ud over grundlæggende emner, såsom strategisk styring, analyse af finansielle instrumenter, avanceret virksomhedsfinansiering, porteføljestyring og risikostyring, inkluderer programmet kurser inden for avanceret økonomisk rapportering, beskatning, analyse af finansielle tidsserier, regulering af det finansielle marked, og minedrift af finansielle databaser.

I løbet af studiet får de ikke kun teoretisk viden, men også erhverve kvalifikationer, der muliggør karriere i virksomheden og på det finansielle marked. Programmet er avanceret, derfor finder de studerende let praktikprogrammer under deres studier og ansættelse efter endt studium. Programmet vælges af internationale studerende. Kurserne gennemføres både af polske og internationale professorer og undervisere.

137499_137470_WUEB-14.jpg Wroclaw University of Economics and Business "}" />

Studentprofiler

Kandidaten i Master in Finance har en meget avanceret faglig viden inden for finansiering (herunder regnskabsføring og finansiel rapportering), finansiel risikostyring og økonomisk beslutningstagning. Han / hun ved, hvordan de finansielle institutioner (inklusive banker, forsikringsselskaber, investeringsfonde og pensionskasser), virksomheder og offentlige institutioner træffer avancerede økonomiske beslutninger.

Han / hun er i stand til at analysere komplekse økonomiske og økonomiske processer og enheder på makroøkonomisk og mikroøkonomisk niveau. Han kan dybt analysere virksomhedens og husstandens økonomiske tilstand. Han / hun forstår årsager, virkninger og forhold til økonomiske og finansielle processer i markedsøkonomien. Han / hun har avanceret viden om processerne på globale finansielle markeder. Han / hun kan identificere, måle og styre risici i den finansielle institution, virksomhed, offentlig institution og husholdning. Han / hun er i stand til at analysere data ved hjælp af værktøjer til kunstig intelligens og kvantitative metoder.

Han / hun har kendskab til engelsk på et avanceret niveau og er i stand til at kommunikere på et professionelt specialiseret niveau i finansiering. Efter afsluttet program kan han / hun bestå CFA-eksamen, CIMA-eksamener og ACCA-eksamener. Han / hun er parat til at arbejde i topstillinger i finansielle institutioner, finansielle afdelinger i virksomheder såvel som i multinationale virksomheder, herunder arbejde i udlandet. Han / hun er i stand til at udføre konsulentaktiviteter. Han / hun forstår behovet for efteruddannelse. Han / hun er parat til at studere til en doktorgrad og i postgraduate-programmer.

Karriereudsigter

 • Finansiel rådgiver.
 • Økonomichef.
 • Regnskabs chef.
 • Chief Risk Officer.
 • Bankspecialist.
 • Ejendomsmægler.
 • Finansiel analytiker.

137500_137472_WUEB-02.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Tidsplan

Tilmelding er fra 1. juni 2020 til 16. august 2020.

Inden for disse datoer er kandidater forpligtet til:

 1. Registrer dig i tilmeldingssystemet.
 2. Betal tilmeldingsgebyr 85 PLN til den individuelle bankkonto, der er angivet i tilmeldingssystemet (IRK).
 3. Udfyld formularen med data, download fotos, vælg et studieprogram, vedhæft de krævede dokumenter.
 4. Efter at have modtaget oplysninger om det positive resultat af dokumentets verifikation - betal undervisningsgebyr for det første semester af studier til en særlig konto angivet af rekrutteringsudvalget.
 5. Lever alle dokumenter med fotokopier og svor oversættelser til polsk til rekrutteringsudvalget. Fristen er den 28. september 2020, kl. 15.00. Datoen for levering af dokumenter er vigtig, ikke datoen for forsendelsen.

Bemærk: Dokumenterne skal leveres med post eller budtjeneste.

Send ikke dokumenter før ansættelsesudvalgets beslutning om din optagelse i studiet.

Kursleder

Professor Katarzyna Kuziak

e-mail: katarzyna.kuziak@ue.wroc.pl

Senest opdateret Jul 2020

Om skolen

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at ma ... Læs mere

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at maintaining and strengthening the position of the university on regional, national, and international levels, improving competitive advantage, and shaping its image of a modern institution, open and friendly to its employees, students, and the environment. Minimer