Dette masterprogram anbefales til studerende med en god teknisk baggrund, der ønsker at opnå en grundig og grundig uddannelse i økonomisk teori og politik på kandidatniveau, forberede en vellykket karriere inden for forskning eller som professionelle økonomer, der arbejder for centralbanker, bankindustrien, offentlige institutioner og internationale organisationer eller som økonomiske rådgivere og finansielle konsulenter. Det giver også et grundigt forberedelse til studerende, der ønsker at gå videre til en ph.d. program.

Graden består af et års fuldtids kurser, plus et år til forskning og afhandling af en afhandling. Begge semestre i det første år giver solid fundament i kernefagene (mikroøkonomi, makroøkonomi og økonometri) og udstyre dig med værktøjerne til økonomisk analyse, samtidig med at du kan vælge fire yderligere kurser på området. I de sidste to semestre vil du udvikle din afhandling under ledelse af en fakultet medlem og vil drage fordel af yderligere vejledning i et seminar om økonomisk forskning. Det fulde program giver 120 ECTS-point.

Rangeret som nr. 46 i sin kategori, blandt de bedste 200 bedste masters programmer i Vesteuropa i 2017/2018.

Hvorfor vælge økonomi ved IBS

 1. Du vil blive udfordret til at forstå komplekse nuværende og fremtidige økonomiske problemer, der påvirker alles levebrød.
 2. Du vil opbygge de nødvendige færdigheder for at bidrage til økonomiske debatter og politiske valg.
 3. Du vil lære at håndtere avancerede modelleringsteknikker og bruge beregnings software, som er integreret i regelmæssige klasser (for eksempel MATLAB, E-Views, STATA).
 4. Vi har et dedikeret fakultet af forskningsorienterede lærere, som stræber efter at lede eleverne til ekspertise, samtidig med at de får støtte og orientering. Du kan endda være involveret i vores nuværende forskningsprojekter.
 5. Der er en lille, men forskelligartet gruppe af studerende, hvor tæt interaktion kan finde sted, både blandt studerende og med forelæsere.
 6. Du kan udvikle yderligere international erfaring gennem vores besøg i Wien, som omfatter en akademisk institution og FN, eller gennem vores dobbeltgrad aftale med Warszawa Universitet.
 7. Du vil få adgang til omfattende databaser, som kan udforskes i kurser såvel som i 2. årsafhandling.
 8. Professionelle placeringer for kandidater i økonomi kandidater er fremragende, da denne grad giver dig adgang til de fleste jobmuligheder, der opstår i økonomi, økonomi og ledelse.

Ansøgningsproces 2019/2020

For at ansøge om Master i International Management skal du indsende følgende dokumenter:

 • Online ansøgningsskema; Curriculum vitae;
 • Bevis for betaling af ansøgningsgebyr.

Tidlige applikationer anbefales, da evalueringsprocessen udføres først og fremmest.

Dokumentation

På anmodning fra Admissions Office skal du sende (kopier af papir og filer med scannede dokumenter):

En kopi af dit officielle bachelorgradsbevis og eventuelle andre grader, der er nævnt i ansøgningsskemaet (hvis relevant) * Faglige transkripsioner af kurser og karakterer (hvis relevant) To originale fotos Kopier af dit ID-kort eller pas (og hvis det er relevant af Fiscal Identity Number ) GMAT-score - valgfri *

* I tilfælde hvor et eksamensbevis ikke er tilgængeligt, men eksamen forventes inden september 2019 - beder vi eleverne underskrive en erklæring om forpligtelse. Bacheloruddannelsen skal gives senest i midten af ​​september.

* Præsentationen af ​​GMAT score kan øge værdien af ​​din ansøgning og kan i visse tilfælde være obligatorisk.

Testresultater skal sendes direkte af ETS (Educational Testing Service) til ISCTE Business School.

Undervisning 2019/2020

1. år

Denne undervisning omfatter:

 • Fri adgang til alle IBS-faciliteter og generelle tjenester.

Kontakter

Vitor Reis
info.ibs @ ISCTE -iul.pt
Tlf .: (351) 210 464 225

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 11 flere kurser fra ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa »

Senest opdateret December 15, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 år
Fuldtid
Price
4,000 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date