MSc i finans er et fuldtids-etårigt program, der giver en højt avanceret kvalifikation inden for finansfag plus et år for forskning og skrivning af en afhandling. Det er designet til studerende, der har til hensigt at forfølge en karriere inden for finanssektoren eller inden for corporate finance.

Dette program giver dig en stærk baggrund i de teoretiske underlag for finansiering, samtidig med at du tilbyder intensiv anvendt uddannelse med det formål at udvikle evner til aktiv interaktion i finansverdenen.

Resultado de imagem para financial times european business schools ranking 2018master-in-fin%20Financial%20Times_1.png

Eduniversal_completo.jpg

Hvorfor vælge kandidatuddannelsen i økonomi ved IBS?

International Master's Degree in Finance er et fuldtids-to-årigt program, der giver en højt avanceret kvalifikation inden for finansområdet. Det er designet til studerende, der har til hensigt at forfølge en karriere inden for finanssektoren eller inden for corporate finance. Kandidatuddannelsen i økonomi giver dig en stærk baggrund i de teoretiske underlag for finansiering, samtidig med at du tilbyder intensiv anvendt uddannelse med det formål at udvikle færdigheder til aktiv interaktion i finansverdenen. Vores kandidater har opnået et fremragende ry i erhvervslivet for deres fremragende kvantitative og tekniske færdigheder.

Studerende til en kandidat i økonomi hos IBS tilbyder dig:

 • Udvidede karrieremuligheder: Kandidater succesfuldt udnytte de færdigheder og viden, der er opnået fra deres grad til at påbegynde karriere i deres valgte sektor. Master of Finance er blevet accepteret i CFA Institute University Recognition Program. Denne status gives til institutioner, hvis uddannelser indeholder mindst 70% af CFA's Kandidatorgan for Videnskab (CBOK), som giver eleverne en solid grundforbindelse i CBOK og stiller dem godt til at deltage i CFA-eksamenerne.
 • Specialisering og fleksibilitet: Halvdelen af ​​kurserne er valgfag, som giver eleverne mulighed for at tilpasse programmet, så det fokuserer på områder af særlig relevans for deres valgte karriere.
 • Førstegående finansiel erfaring: Under programmet vil der være en finansdagsorden, der vil tilbyde regelmæssige præsentationer foretaget af virksomheder, workshops om finansielle informationssystemer som Bloomberg og Reuters samt case analyser.
 • International erfaring. Et ophold på midten af ​​ugen i Madrid giver eleverne direkte kontakt med virksomheder og institutioner i den lokale finansindustri og giver dem yderligere international eksponering .
 • Kontakt med en verdensklasse fakultet: Finansfakultetet består af ledere inden for finansiel forskning, der har udgivet i nogle af verdens mest fremtrædende tidsskrifter. De vil give eleverne en banebrydende uddannelse i økonomi i klasser, der sætter en præmie på, hvordan man bruger deres viden til virkelige indstillinger.
 • Forberedelse af forretningsområdet: I løbet af programmet vil de studerende kunne deltage i et personligt soft skills udviklingsprogram og karriereforvaltningsuddannelse med det formål at forbedre deres globale færdigheder og forbedre deres perspektiver for en vellykket fremtidig karriere.
 • Finansiel datalab: IBS har blandt Europas største skoler en af ​​de mest omfattende finansielle databaser - en ressource, der omfatter fri adgang til Wharton Research Data Services, Compustat, Worldscope, CRSP og komplette informationssystemer som Bloomberg og Reuters. Gennem sin finansielle database vil de studerende have mulighed for at lave datasimulering og modellering, anvende teori til den virkelige finansielle verden og udvikle anvendte projekter ved hjælp af unikke datasæt.

Den globale forretningsmæssige globalisering betyder, at virksomhederne i stigende grad søger at rekruttere ledere, der besidder den specialiserede internationale ekspertise og de nødvendige færdigheder til at udføre højt niveau i multikulturelle globale forhold.

ISCTE Business School er en af ​​de førende handelsskoler i Portugal og giver dig mulighed for at mestre den internationale managements kompetencer i et multikulturelt miljø.

Programmet er undervist på engelsk og er åbent for internationalt orienterede studerende med en bachelorgrad på ledelsesområdet eller med relevant erfaring inden for international forretning. Dette stærkt konkurrencedygtige akademiske program forbereder eleverne til at handle i globale virksomheder og internationalt forbundne organisationer.

Undervisning 2019/2020

Undervisningsgebyr for nationale studerende 2019/2010

I løbet af det første år kan studieafgiften betales enten i et enkeltbeløb eller fordelt over ni afdrag.

Undervisningsgebyr for internationale studerende * 2019/2010

Internationale studerende forventes at betale hele gebyret for hvert år i et enkelt faste beløb ved tilmelding. Disse studieafgifter inkluderer:

 • Rejse og indkvartering til de bedste 30 kandidater (25 fra adgangsrunde 1) indlagt til Master for Microstructure, Trading og Bloomberg Program ved University of Delaware, USA;
 • Fri adgang til alle IBS-faciliteter og generelle tjenester.

* Den internationale studentestatus anvendes til studerende, der:
- Er ikke statsborgere i en EU-medlemsstat
- Har udenlandsk nationalitet forskellig fra en medlemsstats opholdssted og har lovligt ophold i Portugal i mindre end to år uafbrudt den 31. august i det år, hvor de ønsker at blive medlem af ISCTE og børn, der er bosiddende lovligt **
- Nationaliteten er ikke et afrikansk portugisisktalende land, PALOP (Som ledelse af bestyrelsen for ISCTE -IUL). Internationale Studerende skal betale hele studieafgiften hvert år i et enkelt beløb ved indskrivningen.
** For opholdstidsscoreffekter i Portugal falder ikke tid med opholdstilladelse til studier.


Ansøgningsproces 2019/2020

 • En bachelorgrad udstedt af et universitet eller en højere læreanstalt;
 • Færdighed i engelsksprog;
 • Resultaterne af en ansøgers GMAT- eller GRE-eksamen kan, selv om de ikke er obligatoriske, øge deres chancer for at blive accepteret;
 • To anbefalingsbreve;
 • Et motivationsbrev
 • CV;
 • Diploma og Udskrift af Records.

Dokumentation

På anmodning fra Admissions Office skal du sende (kopier af papir og filer med scannede dokumenter):

En kopi af dit officielle bachelorgradsbevis og eventuelle andre grader, der er nævnt i ansøgningsskemaet (hvis relevant) * Faglige transkripsioner af kurser og karakterer (hvis relevant) To originale fotos Kopier af dit ID-kort eller pas (og hvis det er relevant af Fiscal Identity Number ) GMAT-score - valgfri *

* I tilfælde hvor et eksamensbevis ikke er tilgængeligt, men eksamen forventes inden september 2019 - beder vi eleverne underskrive en erklæring om forpligtelse. Bacheloruddannelsen skal gives senest i midten af ​​september.

* Præsentationen af ​​GMAT score kan øge værdien af ​​din ansøgning og kan i visse tilfælde være obligatorisk.

Testresultater skal sendes direkte af ETS (Educational Testing Service) til ISCTE Business School.

Kontakter

Vitor Reis
info.ibs @ ISCTE -iul.pt
Tlf .: (351) 210 464 225

Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurser fra ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa »

Senest opdateret February 4, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 år
Fuldtid
Price
6,850 EUR
Deadline
Kontakt skolen
Subsequent rounds of application only in case there are seat available
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Subsequent rounds of application only in case there are seat available
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Subsequent rounds of application only in case there are seat available
End Date