Master i økonomi

Harbour.Space

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Master i økonomi

Harbour.Space

Dette program er designet til at forberede kandidater for en vellykket karriere i Fintech . Men før du vælger en jagtplads og beslutter at gøre dit mærke i finansbranchen, skal du forstå nogle grundlæggende principper og lære de grundlæggende drivkræfter i denne stadig mere komplekse industri.

et7oNogle få forudsætninger er nødvendige for optagelse. Talenterede ansøgere med stærke tekniske og kvantitative færdigheder kombineret med et personligt drev, der ikke skal afregne status quo, vil kunne drage fuld fordel af dette transformative kursus.

Den første del af studieordningen vil give et grundigt overblik over den finansielle industri ved at fokusere på de grundlæggende hjørnesten, der gør det muligt at eksistere og fungere effektivt. Den anden del af programmet vil fokusere på den teknologiske udvikling, der forstyrrer og omdanner branchen.

I løbet af kurset vil der blive lagt særlig vægt på de praktiske anvendelser af de emner, der er dækket gennem casestudier og et praktisk projekt, der vil kulminere i en præsentation til et ekspertpanel, der hjælper dig med at åbne dørene for fremtidens økonomi.

Adgang - Færdigheder og motivation kræves

Færdigheder:

 • Stærk kvantitativ eller analytisk baggrund
 • IT / Software design
 • Matematik
 • Teknologi
 • Anvendt videnskab

Motivering:

 • Energi
 • Selv motivation
 • Lidenskab for at udføre
 • Kør til at bygge en karriere i Fintech

Opsummering af programmoduler

 1. Økonomi 101 - Studeringsmodul om grundlæggende økonomi og lidt historie. Grundlæggende begreber og økonomiske principper. Hvad penge er. Makro vs mikroøkonomi. Gæld, rente og pengepolitik. Valutaer og international handel.
 2. Finansiering i overblik - Corporate Finance, Offentlig Finans, Personlig Finans, Finansielle Markeder, Finansielle Services ... Hvad er Finansiering, og hvorfor er det på trods af mange kriser blevet en af ​​de vigtigste hjørnestenene i erhvervslivet, beskæftigelsen og den økonomiske vækst i det moderne samfund. Hvem er nøgleaktørerne og hvilke roller spiller de.
 3. Bank, forsikring og finansielle tjenesteydelser - Hvad er banker og hvorfor har vi brug for dem? Udstedere, Investorer og Finansinstitutterne forbinder dem. Hvordan bank- og forsikringsbranchen i øjeblikket er organiseret og reguleret. Corporate and Investment Banking. Kapitalmarkeder og værdipapirer. Transaktionstjenester. Forbrug, Detailhandel, Handelsbank og Forsikring.
 4. Finansielle produkter - Obligationer, Aktier og andre finansielle instrumenter organiseres generelt af Assets Class, der hver især opererer inden for eget marked og idiosynkratiske regler. Derivater - Hvad er derivater og hvorfor er de så vigtige? Forward, swaps og Options, en grundlæggende primer af produkterne, strategier, modellering og praktiske applikationer. Strukturer, Market-Makers, Quant-forhandlere og forskningsanalytikere, Subprime-krise, Kreditkrisen, Systemisk risiko og Regulering.
 5. En introduktion til finansielle markeder - hvad er finansielle markeder og hvordan er de struktureret. Nøglespillere. OTC vs Exchange handles. Clearing. Udvekslinger. Livscyklusen for en finansiel transaktion. Transaktionsomkostninger. Risici. Centraliseret infrastruktur.
 6. Juridisk, Regnskab, Skat, Forordninger og Overholdelse - Dette modul kan lyde som det mest kedelige af dem alle, men vær ikke for hurtig at dømme! Ud over at være uaftagelig fra finansens kernestof, er det ofte i de mest oversete områder, at mulighederne er overflødige, især når de er systemisk vigtige funktioner i finansindustrien, som ikke ville eksistere uden dem. Selv om tung regulering skaber en høj adgangsbarriere for nye spillere, åbner Regtech nye døre for at navigere mere effektivt gennem denne komplekse labyrint.
 7. Fintech 1.0: Den store adskillelse af finansielle institutioner - Teknologien er udviklet til det punkt, at de små, kloge, nimle startups nu tager på bank- og forsikringsgiganterne ved at udfordre den meget forudsætning, som industrien har opereret i årtier ved at tilbyde alternative tjenester , ikke kun ved at inddrage deres dominans, men ved at tvinge en udvikling i partnerskab med dem. Digital Banking, Investeringsplatforme, Forsikring, Peer-to-peer-udlån.
 8. Betalinger og Transaktionstjenester - Den grundlæggende VVS og livsnerven for finansiering. Oversigt over forskellige betalingssystemer og deres omkostningsstrukturer. Nøgleaktører og eksisterende teknologi mod forstyrrelser fra de nye aktører.
 9. Valutamarkedet - FX er langt det største finansielle marked i volumen, og det domineres af banker. Hvordan virker det, hvem er nøgleaktørerne, og hvem begynder at forstyrre det.
 10. Algorrading - I det algoritmiske handelskursus vil du blive undervist i at bruge avancerede matematiske modeller, mønstre og tekniske indikatorer til at lave hurtige transaktioner på de finansielle markeder, hvor effektivt brug hurtig computerkapacitet og komplekse AI-algoritmer til at skabe og bestemme handelsstrategier for optimal vender tilbage.
 11. Fintech 2.0: 15. Finansens fremtid: det er i dine hænder! - Fortsættes ... af dig! Dette modul giver eleverne mulighed for at skinne ved at anvende deres færdigheder og viden fra kurset til at arbejde på deres oprindelige ideer og præsentere dem for et panel af akademiske og industrielle eksperter.
 12. Blockchain og Distributed Ledger Revolution - Selvom Bitcoin har lavet mange overskrifter siden det mystiske udseende på det finansielle stadium, er det processen og konceptet bag det, der har potentialet til at være særlig transformerende i finansbranchen.
 13. Store data i finansiering - Som store etablerede finansielle institutioner trues i de fleste af deres kerneforretninger, nyder de stadig den store fordel ved at eje nøglen til en kritisk masse af finansielle transaktionsstrømme. Da indhold og information er blevet en stadig mere værdifuld ressource, såvel som dens hurtighed og nøjagtighed, begynder datalogi at blive en betydelig differentiator.
 14. Cybersikkerhed og stabilitet i markeder - Da finansmarkedet bliver stadig mere komplekst og dematerialiseret, opstår der nye risici og trusler mod dets integritet.
 15. Finansielle nyheder, information og forskning - Efterhånden som de finansielle markeder er vokset, har behovet for pålidelige oplysninger og de seneste nyheder, der påvirker markederne. En hel industri har udviklet sig omkring disse tjenester med firmaer som Bloomberg eller Thomson Reuters, der fodrer hele det finansielle økosystem med de nyeste oplysninger samt adgang til enorme mængder data, analyse og forskning, der er afgørende for industrien.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret August 6, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen