Master i Anvendt Matematik

Generelt

Program beskrivelse

Anvendt matematik

Dette er en 2-årig kandidatuddannelse helt undervist på engelsk, der tilbydes både nationale og internationale studerende.

MSc i Anvendt Matematik sigter mod at levere på højt niveau kompetencer til formalisering og den efterfølgende matematiske analyse af problemer, der stammer fra anvendt videnskab og teknologi, med særlig fokus på analysen af ​​store datasystemer og komplekse systemer.

Programmet giver kurser, der gennemfører de grundlæggende matematiske kompetencer, der dækker alle hovedområderne i matematik (matematisk logik, algebra, geometri, matematisk analyse, matematisk fysik, statistik, numerisk analyse, optimeringer, matematikfundamentet).

Università di Siena fotogalleri

Derefter har eleven et valg af kurser, der er fokuseret på områder, hvor understøttelsen af ​​avancerede matematiske metoder er grundlæggende i nyere videnskabelige undersøgelser og udviklingsteknologier. Disse kurser dækker emner som teorien om formelle sprog, diskrete metoder i matematik, applikationsdataanalyse, bioinformatik og informationssystemer til forståelse af strukturer i store datasystemer og netværk, teknikker til modellering, analyse og simulering af komplekse dynamiske systemer, diskrete hændelsessystemer og ikke-lineære styresystemer.

Den studerende er uddannet til samspillet med specialister, der arbejder inden for de videnskabelige og teknologiske områder, hvor der kræves støtte fra avancerede matematiske værktøjer. De erhvervede færdigheder omfatter evnen til at hente metodologiske oplysninger fra den avancerede matematiske litteratur. Studerende, der er interesseret i uddannelse, kan færdiggøre uddannelsen med kurser med fokus på de grundlæggende og uddannelsesmæssige aspekter af matematik.

Mål og faglige roller

Kandidatuddannelsen i Anvendt Matematik kan finde job i offentlige institutioner, offentlige og private virksomheder og forskningscentre, der benytter avancerede matematiske metoder til modellering og analyse af datasystemer og netværk. Nærmere bestemt er de områder, der er mere egnede til at have kompetence hos matematiske specialister, dem, der er forbundet med økonomisk dataanalyse, kontrol og optimering af biologiske datasystemer, analyse og kontrol af netværk og informationssystemer, billedbehandling og kryptografi, modellering af generelle mønstre til kunstig intelligens og maskine-integrerede systemer.

Kandidatuddannelserne i Anvendt Matematik har adgang til ph.d.-programmer i matematik, og også inden for økonomi, teknologier og naturvidenskab, især hvor ph.d.-uddannelserne kræver en solid baggrund for matematiske kompetencer. Kandidatuddannelsen i Anvendt Matematik kan få adgang til kandidatuddannelserne, der muliggør en karriere i uddannelsesinstitutioner.

Adgangskrav

Internationale studerende, der ønsker at ansøge om en Laurea Magistrale, skal have et 3-årigt eksamensbevis eller et universitetsuddannelsesbevis, der er anerkendt som passende, og med særlige læseplaner og tilstrækkelig personlig forberedelse, verificeret med de tilstande fastsat i læringsbestemmelserne for hver kandidatuddannelse, der også angiver de specifikke adgangskriterier.

Bemærk, at nogle programmer kan have begrænset adgang, og ansøgningen kan blive underlagt adgangstest.

Internationale studerende, der ønsker at tilmelde sig på en kandidatuddannelse, der undervises på italiensk eller engelsk eller til den ikke-begrænsede adgangscyklus i Giurisprudenza ved University of Siena , kan indsende deres dokumenter for at modtage et brev af accept via online platform inden for den frist, der er fastsat af universitetet for hvert akademisk år.

Ansøgningerne på online-platformen til vurdering af adgangskvalifikationer for internationale studerende, der ønsker at tilmelde sig på et første (bachelor) eller andet (master's) cyklusuddannelse undervist på italiensk eller engelsk ved University of Siena vil have forskellige tidsrammer i henhold til forskellige kurser. Studerende opfordres til regelmæssigt at besøge denne platform - http://enrolment.unisi.it/ - for at se, hvilke ansøgninger der er åbne og de relevante frister.

Universiteter og videregående uddannelser har ret til officielt at anerkende internationale kvalifikationer.

Husk at denne procedure ikke omdanner et videregående gymnasium til en italiensk kvalifikation.

Università di Siena foto arkiv / Shutterstock

Akademisk kalender

Afdelinger ved University of Siena har vedtaget et semestersystem.

Det akademiske år er opdelt i to termer: fra oktober til januar og fra marts til maj. Ved udgangen af ​​hvert semester er en undersøgelsesperiode planlagt.

Hver afdeling har dog sin egen akademiske kalender, som findes på instituttets hjemmeside (i afsnittet "Didattica"): http://www.unisi.it/strutture/dipartimenti

2018-2019 vejledende akademisk kalender

Efterårssemester (1. semester)

  • Forelæsningsperiode: 1. oktober 2018 - 18. januar 2019
  • Prøveperiode: 21. januar - 1. marts 2019

Forårssemester (2. semester)

  • Forelæsningsperiode: 4. marts - 14. juni 2019
  • Prøveperiode: 17. juni - 31. juli 2019

Studieafgifter

Bestemmelse af bidragets størrelse

Det bidragsbeløb, der skal betales af hver studerende, der er indskrevet i kurser, kandidatuddannelser eller enkeltkursus masteruddannelser, der tilbydes af University of Siena er defineret på grundlag af følgende elementer:

a) kategori, som kurset tilhører

b) Den studerendes nærmeste familie økonomiske status, da dette udtrykkes af den tilsvarende økonomiske situation indikator (ISEE) for året umiddelbart forud for optagelsesåret

c) tilmeldingsår

d) Universitetsbevillinger optjent (ECTS) i tolv måneder før 10. august

Undervisningen falder ind under en af ​​de tre kategorier nedenfor:

a) humaniora-samfundsstudier (USA)

b) teknisk-videnskabelig (TS)

c) EU reguleret sundhedsvæsen (EU)

Bemærk: For studerende, der er statsborgere i tredjelande, og som ikke er hjemmehørende i Italien, og for studerende, hvis beregning ikke er gældende for deres nærmeste familie, kan en justeringskoefficient, der afhænger af oprindelseslandet, anvendes.

University of Siena stiller til rådighed en studiegebyrberegningsside: http://www.maprin.unisi.it/tasse18_19/index_eng.php

Università di Siena foto arkiv / Shutterstock

En stærk international mission

University of Siena har i sine otte århundreder af historie produceret en bred vifte af undersøgelser inden for mange forskellige kulturområder.

I årenes løb har University of Siena forbedret sin strategi for internationalisering med det formål at styrke sine internationale akademiske forhold og tiltrække studerende og forskere fra forskellige dele af verden.

I det tidlige 21. århundrede har denne historiske institution været i stand til at møde udfordringer relateret til globaliseringen af læring, viden og forskning med et bredt antal internationale samarbejder.

Nye internationale samarbejdsaftaler og projekter etableret hvert år, hvilket øger antallet af grader og kurser, der leveres på engelsk, med god placering i National og International Rankings; dette er nogle af University of Siena stærke punkter.

Velkommen i Siena

University of Siena er et af de ældste universiteter i Europa, der blev grundlagt i 1240.

Dens historie har udviklet sig sammen med Toscana's kulturelle tradition fra middelalderen til moderne tid.

Siena ligger i hjertet af Toscana midt i et landskab af roligt bølgende bakker. Bygget på tre stejle bakker og omgivet af gamle mure, er det en unik by, hvor studerende kan tilbringe en rentabel studietid, fuld af muligheder for deres personlige berigelse.

Senest opdateret Sep 2019

Om skolen

The University of Siena is one of the oldest universities in Europe, having been founded in 1240. Its history has evolved alongside Tuscany’s cultural tradition from the Middle Ages to modern times.

The University of Siena is one of the oldest universities in Europe, having been founded in 1240. Its history has evolved alongside Tuscany’s cultural tradition from the Middle Ages to modern times. Minimer