Master i Anvendt Musikvidenskab

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

FORBEREDELSE I DEN HELE / FREMTIDIGE MUSISK INFRASTRUKTUR

Gennem sit fokus på musikalsk infrastruktur, Utrecht University masterprogram Applied Musicology dig med den specifikke viden og færdigheder, der kræves for at fungere som musikolog inden for den internationale musikindustri. Programmet anvender reflekterende træning i både nuværende og innovative tilgange i musikvidenskab, hvorigennem du vil lære at anvende akademiske musikologiske færdigheder til de daglige udfordringer i et musikalsk liv.

ERFARING FRA PROFESSIONELT OMRÅDE

Vores kandidatuddannelse i Applied Musicology er designet i direkte dialog med topinstitutioner inden for den musikalske infrastruktur i Holland og udover; det diskriminerer ikke mellem klassisk og populær musik. Læreplanen bygger på viden og færdigheder opnået gennem bacheloruddannelsen i musikvidenskab med vægt på både historisk musikologi og musikforholdet med andre medier.

Som studerende får du intensiv vejledning, samtidig med at du udvikler forskning og reflekterende evner, der er relevante for spørgsmål i nutidig musikproduktion, programmering, finansiering og deltagelse. Du vil erhverve yderligere relevante færdigheder (for eksempel journalistisk skriftfærdigheder) gennem klasseværelset labs samt coaching af professorer og fagfolk på området.

EFTER EKSAMEN

 • Du vil have en grundig viden om musikvidenskabens område, og du har en forståelse for de seneste udviklinger i international diskurs om musikvidenskab.
 • Du vil blive uddannet i relevante færdigheder af fagfolk på det område, du kan implementere i din fremtidige professionelle karriere.
 • Du har udviklet forskning og reflekterende evner og hvordan man anvender disse i dit daglige liv.
 • Du har erhvervet sofistikeret viden i din egen særlige interesse, uanset om du er inden for musikvidenskab og / eller et tværfagligt fag.
 • Du vil have erfaring på det faglige område, der læres af et praktikophold.

I dit program får du mulighed for aktivt at arbejde på din karriereudvikling.

Dette kandidatuddannelse forbereder dig til det kulturelle faglige område. Du vil have udviklet færdigheder, som er nødvendige i din fremtidige karriere. Det giver dig muligheder både på kulturområdet og i karriere, der kræver en ekspertise inden for anvendt musikvidenskab.

MULIGE FORSIGTIGHEDER

Kandidatuddannelsen i Applied Musicology forbereder fagfolk til en række karriere:

 • Programmerer / Forsker ved musikalske organisationer
 • Redaktionelt bestyrelsesmedlem i broadcast institutioner
 • Redaktør i skriftlige medier
 • Leder af kulturelle eller uddannelsesmæssige institutioner
 • Programmerer til festivaler
 • Musikleder for lydoptagelser eller filmvirksomheder

PROFESSIONELLE KARRIERE

Nedenfor finder du nogle eksempler på job, der kræver en ekspertise inden for anvendt musikvidenskab.

 • Kunstnerisk koordinator på Royal Concertgebouw
 • Producentleder for Utrecht Early Music Festival
 • Leder af Mantangi kvartetten
 • Programchef for Brava

AKADEMISKE KARRIERE

Studerende, der tilstræber at søge en ph.d.-stilling på et hollandsk eller udenlandsk universitet, kan bedre vælge at vælge forskeruddannelsen i musikvidenskab.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Founded in 1636, Utrecht University is an esteemed international research university, consistently positioned number one in The Netherlands, 14th in continental Europe and the worldwide top 100 of int ... Læs mere

Founded in 1636, Utrecht University is an esteemed international research university, consistently positioned number one in The Netherlands, 14th in continental Europe and the worldwide top 100 of international rankings, and member of the renowned European League of Research Universities. Minimer