Om

International Management specialisering forbereder dig til global management karriere ved at udvikle din forståelse af, hvordan den internationale kontekst påvirker virksomheder og deres medarbejdere. På grund af den stigende globalisering af de sidste årtier påvirker den internationale kontekst nu alle aspekter af virksomheden. International Management specialisering kombinerer den seneste teori om international ledelse med praktiske anvendelser.

Under tilsyn af forskere og lærere i verdensklasse gennemfører du avancerede internationale ledelseskurser, der er designet til at give en omfattende forståelse for, hvordan man styrer forskellige dele af en virksomhed og hvordan man kan konkurrere i forskellige sammenhænge. Udover kerne kurser kan du vælge mellem flere tværfaglige valgfag, der giver viden inden for områder af personlig interesse. Programmet har også en stærk praktisk komponent. Du skal anvende de teoretiske værktøjer til en praktisk situation ved at udvikle en international ekspansionsstrategi for et virkeligt firma eller rådgive et firma om et internationalt ledelsesproblem. Desuden arbejder du i forskellige gruppeprojekter for at udvikle bløde færdigheder til at arbejde i multinationale hold.

Nogle af de vigtigste spørgsmål i programmet er: Hvordan kan virksomheder konkurrere i et globalt miljø? Hvordan kan virksomheder udnytte muligheder uden for deres grænser og overvinde potentielle trusler? Hvordan kan virksomheder gøre forretninger på nye markeder? Hvilke udfordringer står over for multinationale hold? Hvordan laver globale teams arbejde mere effektivt? Hvordan forbedres udførelsen af ​​personer, der arbejder i globale hold?

Hvem skal være med os?

Studerende, der er interesserede i at forstå, hvordan man bruger det globale miljø for at gøre virksomhederne lykkedes. Du kan have meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde med bachelorgrad i erhvervsøkonomi, økonomi, psykologi, ingeniørvidenskab, samfundsvidenskaber eller naturvidenskab.

Programoversigt

Specialiseringen har følgende læringsmål:

Har den avancerede og originale akademiske og forskningsfærdigheder til at bidrage til kendskabet til viden

Du vil bidrage til kendskabet til international forvaltning ved at skrive en kandidatopgave. Ved kritisk vurdering af den seneste forskning om international ledelse gennem hele programmet og ved at modtage workshops om forskningsmetodik, vil du være i en stærk position for at udvikle teoretisk fremadrettet og praktisk relevant forskning.

Har et indgående kendskab til relevant teori og metoder

Avancerede kurser om international ledelse, kultur eller forretning i emerging markets vil afsløre dig til de nyeste teori og metoder, der anvendes i international ledelsesforskning. For at uddybe din viden kan du desuden vælge mellem flere valgfag, der hver især er baseret på at fremme din evne til at handle som reaktion på strategiske og organisatoriske udfordringer. For at udvide din horisont ud over kernen i strategi og organisation, kan du også vælge valgfag fra andre programmer som Strategi

Har en akademisk tilgang til løsning af komplekse forretningsproblemer

Du vil deltage i teamprojekter for et virkeligt firma, hvor de optræder som managementkonsulenter, der har brug for at løse et internationalt forretningsproblem som at udvikle en international ekspansionsstrategi. Derudover vil du udvikle deres evne til at løse komplekse forretningsproblemer ved at arbejde på forretningssager under workshops.

Har de faglige sociale færdigheder til at interagere med andre fagfolk

For det første vil du præsentere resultatet af dit holdprojekt til det firma, som de fungerede som managementkonsulenter. For det andet vil du udvikle præsentationsfærdigheder ved at forberede præsentationer for virksomheder og medstuderende. For det tredje udvikler du faglige sociale færdigheder ved at arbejde på gruppeprojekter med kolleger fra forskellige kulturelle baggrunde.

Hav en horisont ud over det faglige område

Gennem kurser om etik og samfundsansvar udvikler du forståelsen af, hvordan dine beslutninger påvirker lokalsamfund og miljø. Derudover skal du for teamkonsulentprojektet diskutere de sociale og miljømæssige konsekvenser af dine foreslåede løsninger.

Er selvreflekterende fagfolk

Kurser på tværs kulturel ledelse og etik giver dig mulighed for at reflektere over din egen personlighed og individuelle mål for at forstå muligheder for forandring og vækst. Derudover har du adgang til SBE's Career Services workshops for at forberede dig til jobmarkedet.

Karrieremuligheder

  • Aspirationsjob (langt fremtiden)

Da morgendagernes forretningsledere skal kunne klare sig i et globalt miljø, starter den internationale ledelsesspecialisering eleverne på en karriere, der fører dem til at blive globale ledere. På sigt betyder det, at vores studerende bliver fremtidens CEO'er og COO'er.

  • Faktisk placering (nær fremtid)

Med International Management specialiseringen er du godt rustet til at starte din lederkarriere i multinationale virksomheder med positioner som forretningsanalytiker, managementkonsulent, produktchef, global brandmanager, international salgschef eller forretningsudviklingsleder.

Hvorfor VU Amsterdam ?

  • Akademisk

Erhverv sker i et globalt miljø. International Management specialiserer dig til at arbejde i multinationale organisationer ved at udvikle din forståelse af, hvordan den internationale kontekst påvirker forskellige aspekter af en virksomhed. Programmet opnår dette ved at kombinere den seneste akademiske forskning om international forretning med praktisk erfaring og personlig kompetenceudvikling.

  • Professionel

Programmet lægger stor vægt på praktisk relevans, da det beskæftiger sagdiskussion i workshops og teamsprojekter for virkelige virksomheder, der beskæftiger sig med international forretning eller som ønsker at internationalisere.

  • Borger

Vores program udvikler globale ledere med stærke bæredygtighedsprincipper ved at give dig kurser om etik, der giver dig mulighed for at forstå de etiske og miljømæssige konsekvenser af ledelsesmæssige beslutninger.

Hvorfor dig?

Den fælles karakteristika for de studerende, der forfølger International Management specialisering er en interesse i at forstå, hvordan man bruger det globale miljø for at gøre virksomhederne lykkedes. Som sådan kan eleverne have meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde med bachelorgrader i erhvervsøkonomi, økonomi, psykologi, ingeniørvidenskab, samfundsvidenskab eller naturvidenskab.

Udfordring at skelne

Programmet giver flere muligheder for at skelne dig selv. Topstuderende kan deltage i æresprogrammerne, som giver yderligere læringsmuligheder. Derudover kan du skelne dig gennem det praktiske projekt, hvor du rådgiver et virkeligt firma om et internationalt ledelsesproblem, da du skal præsentere dit råd og give rapporten til virksomheden analyseret. Desuden kan du skelne dig selv ved at skræddersy masterprogrammet til dine interesser, når du vælger specialiserede og generelle valgfag.

Fællesskab

At være en del af et stærkt samfund er et centralt element i elevernes læringserfaring. Ud over de mange arrangementer arrangeret af det pulserende samfund af studerende på Vrije Universiteit sigter de internationale ledelsesspecialiseringer på at stimulere stærke relationer mellem medlemmerne af programmet. Der vil være flere studerende og studerende-lærer sociale arrangementer. Derudover vil du blive understøttet i din jobsøgning af Karrierevæsenet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Senest opdateret November 8, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 1, 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
for EØS-EU-studerende.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 1, 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 1, 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date